Шта ако Ратко оде у Хаг, а услови не престану од Брисела?

visetruka? Ajde mala turi tampon, pa se vrati temi. Ako znaš di teraš, mada nemam takav utisak. Šta si zapenio, idi na tekmu ako se ložiš na šorku, ovde se to drugačije radi.

Recimo apropo Mladića, onog jajare što je voleo da cirka i ubija, dok mu vojnici ginuli za badava, on je isto kao i ti mislio da je pametan i heroj. Na kraju je ispao glup i pi*ka. Zaje*ao je i sebe i ceo svoj narod. Zar ne možeš da naučiš iz njegovog primera ništa, već moraš da turiš gu3icu na žar? Nije teško biti glup, vidiš i sam, teško je naučiti nešto.

Mali opet rade kompleksi iz mladosti na koje sam te podsetio pa vredjas.......:hahaha::hahaha:
neka neka tako sam barem siguram da razgovaram sa shapkom.....
nego......mani se te izlizane filozofije za mladica svi strucnjaci kazu da je bio izvanredan general,a to je i bio........ne znam dokle cete da proturate te fore o srpskoj nejaci koja je uludo ginula....rat je bio gine se.........
A dokaz o tome da je brinuo o svojim vojnicima mogu ODMAH da ti dam-iz njegovih usta na bojnom polju.......al da tada bez lazne skromnosti priznas da si bio boodala.....bar povodom toga:rtfm:

Радован отишао. Није немогуће да ће и Ратко. Али шта ако то није доста за Брисел?
Јел онда дупе да истртите па замолите Брисел за још дубље нагузавање или имате неки други план?
Ne vidim kakve veze ima hapšenje Mlatka Radića sa mojim naguzavanjem (uzgred čudna ti je to glagolska imenica Kushi, verujem da si pogrešio u nekom slovu).

Za Belgiju stoji taj isti uslov: ako se Mladić nađe na njihovoj teritoriji, očekuje se da ga uhite

Drugo pitanje: kako to da su se patriote potčinjavale Slobodanu Miloševiću 10 godina, a sad kao ne mogu da podnesu podanički mentalitet?

Prvo ispoljite slobodarske tendencije na unutrašnjem planu, pa ću onda da vam verujem da ste protiv robovanja.
Ali ovi isti koji se sad žale na guženje, su mi 1999. spuštali telefon uz uplašeni komentar: "Ćuti, prisluškuju!"

pa uopste ne mora da ode da bismo videli..Nije valjda da stvarno verujete da ce pritisci prestati..Posle Ratka Mladica ihaaa imaju oni josh spiskova
na njima smo i mi..tako da vidimo se u Hagu

Nece pritisci prestati. Sloba je dokazao svetu da smo glup narod koga treba je6ati i kinjiti, jer smo budale i ne radimo za svoju korist. Lako nas je zavaditi i imamo kratku pamet. Tako da nas svi koriste kao poligon za testiranje.

Mladica bi poslao u Hag samo da ne cujem za tu pi*ku vise nikad! A da je pi3durina, to dokayuje godinama. Mogao je da bude i veliki vojskovodja kao Napoleon, ali je poslednjih godina sve palo u vodu, jer je jajara.

E da, ja bih bas voleo da idem u Hag, o trosku Zapada. Evo lazno cu svedociti protiv Mladica, samo za 7 dana u Holandiji i dnevnice. Spojio bih lepo i korisno. :rotf:

Jel to neko iz dijaspore opet pita? Ako neka, zbog takvih iz dijaspore i onih divljaka iz RS Srbija danas puzi na kolenima i žica lovu od Eu... A sta nas boli briga za tog krvnika dal ce ili nece u hag? Naravno da hoce, samo je pitanje za koliko para ce se predati mladić (malo da obezbedi porodicu)...

Malo se raspitaj koliko dijaspora ulaze u Srbiju pa onda opet odluci da napadas "dijasporce"!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Радован отишао. Није немогуће да ће и Ратко. Али шта ако то није доста за Брисел? Јел онда дупе да истртите па замолите Брисел за још дубље нагузавање или имате неки други план?

Bice ko i do sada otimachina ko ce da se istrti, svi bi da budu vlast:mrgreen:

Шта ако Ратко оде у Хаг, а услови не престану од Брисела?
Услови краја немају. Или да преведем, услови ће постојати док год Србија не пропадне, е то је циљ англо-саксонаца, ЕУ, циониста... Не дао Бог да Србија уђе у ЕУ.

Malo se raspitaj koliko dijaspora ulaze u Srbiju pa onda opet odluci da napadas "dijasporce"!!! A tvoju ustasku naciju nabijem na ***** ..... Zajedno sa ostalim pacenicima sto se predstavljao kao Srbi to jest Al Bandy i Dell ......

Bojim se da ti ulazes samo u svoju kuću kada švercuješ sanitarije i cement od preko prostaku :lol:
Eventualno u pevaljke kad gostuju preko a ti okacis kravatu o vratu :mrgreen:

Back