Šta, ako Kosovo NE bude nezavisno?

mostwanted:
Радикал, који размишља реално...
Брате, без икакве увреде, али лик на твом аватару би био последњи човек на овом свету, који би пристао на тако нешто!!!
Јесам у праву???? :lol:

Пааа... ја мислим да се политика Радикала драстично променила последњих 5 година... Мислим да се ту морају сложити и они који нас не подносе... Једноставно друга су времена и такве су нам пале карте да сад морамо да играмо другачије. Нисмо хтели да будемо лака женска у младости, па сад после 15 година кад нико неће да нас не **** 1% ми се сами нудимо... :| :-| :neutral:

Нисмо требали бити лака, већ паметна женска. То, што нас због таквог приступа сад неће да кара нико, можемо захвалити и Шешељу, и осталој багри. Уместо паметне политике, хладне главе, он брате тера своје, као да живимо у 15 веку. Извиљавам се, али не могу разумети, да неко у 21. веку још подржава такве ликове, као што је он. Кад помислим на тв дуеле, које је водио он... Туритичка агенција од комунисте до ултра-националисте.. па до највећег мајмуна, који кад отвори уста, срам пада на ову земљу, и народ.

WIBU:
Ma nije valjda da su odustali od Kavobaga, Oguvina i Vivovitice!?

Gresis silno sinko...!

Никад не треба одустати од идеје Велике Србије. Ми само хоћемо оно што је наше. ;) Само кажем да треба променити приступ. Тренутно је таква ситуација да је најбоље да не изазивамо судбину... Све са умереном дипломатијом... Али откуд знаш да за 20, 30 година неће да буде драстично другачија ситуација па ће оно што сад делује неоствариво бити могуће. Али ако не буде у народу свести о ономе што је наше и о ономе шта су нам други радили, наша деца и унуци ће заборавити. А самим тим и опростити. Е па ја кажем да треба да знају шта се дешавало још од светских ратова па надаље, па да једног дана кад за то буде прилика, врате мило за драго... :-| :| :neutral:

mostwanted:
Нисмо требали бити лака, већ паметна женска. То, што нас због таквог приступа сад неће да кара нико, можемо захвалити и Шешељу, и осталој багри. Уместо паметне политике, хладне главе, он брате тера своје, као да живимо у 15 веку. Извиљавам се, али не могу разумети, да неко у 21. веку још подржава такве ликове, као што је он. Кад помислим на тв дуеле, које је водио он... Туритичка агенција од комунисте до ултра-националисте.. па до највећег мајмуна, који кад отвори уста, срам пада на ову земљу, и народ.

Ма свам ме било... :lol:

Mi Srbi samo o siptarima razmisljamo kako nas samo oni mogu da preplave i sjebu a siguran sam da i oni samo o nama razmisljaju.A jel poceo neko da razmislja o ovima trecima koji nit broje 8 miliona nit 1.5 vec 4 milijarde.S obzirom da je globalizacija vec odavno u toku kontineti i drzave par sati leta odaljeni jedni o drugih a zapadna Evropa vec preplavljena...
http://www.guardian.co.uk/water/story/0,,1851712,00.html

ШЕШЕЉ:
Никад не треба одустати од идеје Велике Србије.. Е па ја кажем да треба да знају шта се дешавало још од светских ратова па надаље, па да једног дана кад за то буде прилика, врате мило за драго... :-| :| :neutral:

A jesmo mi vratili milo za drago turcima što su nas jahali 500 godina, prodje dosta i od tad.
Ili još čekamo?

DellBoy-011:
Ja stvarno mislim da ne treba da idemo preko reda, prvo da se obračunamo sa Turcima, ako je kucnuo čas.
Po ovoj radikalskoj logici tek za 1000-2000 godina možemo očekivati veliku srbiju, medjutim, pitanje je da li će tada ova planeta postojati:shock: :lol:

Није Радикалска него моја логика. Мислим да сада нисмо у дипломатској позицији да тражимо референдум у Републици Српској, а камоли да идемо још даље од тога... Непопуларни смо, а да не говорим да не долази у обзир да војно покушамо да се проширимо. ****** би нам кеву и овог пута би нас сравнили са земљом... А што се Косова тиче, ако им не дају независност треба само да чекамо да почну да напуцавају међународну полицију па да ови виде како су се зајебали с њима. А ако им дају независност, тек онда ће Европа да испуши, они има да буду ново упориште тероризма за целу Европу. И онда ту упадамо ми, са благословом Нато-а, да завршимо што је још несрећни Слоба намеравао... 8-)

И онда ту упадамо ми, са благословом Нато-а, да завршимо што је још несрећни Слоба намеравао...

Seselju, Seselju..........sa blagoslovom NATOa???
Pa znao sam ja da si ti izdajnik i strani placenik.........................:):):)

Zar sa blagoslovom onih ,koji su nas ubijali???.........ccccc

Back