Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Pa što,nekad nije bilo uslova za tu delikatnu radnju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kopka nasVaša ličnost mu se ne sviđa, ali on to krije i prelazi preko toga jer imate dobar izgled? Šta mislite, da li ova mogućnost kopka brojne lepotice koje su već umorne od hvalospeva na telesni izgled?
I bonus pitanje -
Da li bi radije imale dobar seks u jeftinom autu ili loš seks u skupocenom automobilu?
Ako mu se ne sviđa ličnost a i dalje je sa dotičnom, onda je sa njom zbog dobrog seksa, a ne zbog izgleda. (Missim, samo stariji maloletnici, javne ličnosti i direktori se mogu zadovoljiti pukim izgledom)Vaša ličnost mu se ne sviđa, ali on to krije i prelazi preko toga jer imate dobar izgled? Šta mislite, da li ova mogućnost kopka brojne lepotice koje su već umorne od hvalospeva na telesni izgled?
I bonus pitanje -
Da li bi radije imale dobar seks u jeftinom autu ili loš seks u skupocenom automobilu?
ajde super, bas mi je drago sto si me odabrala <3Ako mu se ne sviđa ličnost a i dalje je sa dotičnom, onda je sa njom zbog dobrog seksa, a ne zbog izgleda. (Missim, samo stariji maloletnici, javne ličnosti i direktori se mogu zadovoljiti pukim izgledom)
I to je sasvim ok, jer je valjda i ona sa njim zbog dobrog seksa, pa su vuci siti i ovce na broju.
Što se tiče dobrog/lošeg seksa i jeftinog/skupog auta, biram dobar seks, gde god.
Hajd, pa u zdravlju nam biloajde super, bas mi je drago sto si me odabrala <3
Vaša ličnost mu se ne sviđa, ali on to krije i prelazi preko toga jer imate dobar izgled? Šta mislite, da li ova mogućnost kopka brojne lepotice koje su već umorne od hvalospeva na telesni izgled?
I bonus pitanje -
sta fali guzovbolji
samo da nisu hemoroidi![]()
O tome neka brinu lepe. Ja nemam dilemu- dobro kuvam![]()
kaces svatis da su na netu sve intelektualke, najbolje i najpametnije a bogami i najlepse, cak i s viskom kg imaju samopouzdanja
dzetlmeni nikad ne pricaju o tome!![]()
Nešto mi čudna ova tema...Jednom sam čula od jednog bivšeg kolege (švalerčine iz hobija) da za gimnastiku uvek bira ružnjikave žene, kaže one se više trude oko muškarca, a lepe očkuju da se on oko njih trudi mnogo, pa je napravio neku selekciju
Ne znam, ali eto tako je čovek rekao, btw kući ima lepu ženu
Ovo se osvrćem na te dosadne pojave koje poplaviše forum kako je lepota nešto ogavno, što mi nikada neće biti jasno, jer to je genetika, a u izvesnim godinama i proizvod dotašnjeg načina života.
Vaša ličnost mu se ne sviđa, ali on to krije i prelazi preko toga jer imate dobar izgled? Šta mislite, da li ova mogućnost kopka brojne lepotice koje su već umorne od hvalospeva na telesni izgled?
I bonus pitanje -
I bonus pitanje -
Sto bi rekla sajbergalakticki megacar NovaIsta taj lik cuti i 'ebe.Vaša ličnost mu se ne sviđa, ali on to krije i prelazi preko toga jer imate dobar izgled? Šta mislite, da li ova mogućnost kopka brojne lepotice koje su već umorne od hvalospeva na telesni izgled?
I bonus pitanje -
Cula sam ja za ovu teoriju mnogo puta, samo mislim da nijedna zena za sebe ne misli da je ruzna.![]()
Nisam lepa al' sam zato glupa![]()