Šta ako je sa vama samo zbog vaše lepote?

Vaša ličnost mu se ne sviđa, ali on to krije i prelazi preko toga jer imate dobar izgled? Šta mislite, da li ova mogućnost kopka brojne lepotice koje su već umorne od hvalospeva na telesni izgled?

I bonus pitanje -
Da li bi radije imale dobar seks u jeftinom autu ili loš seks u skupocenom automobilu?
Ako mu se ne sviđa ličnost a i dalje je sa dotičnom, onda je sa njom zbog dobrog seksa, a ne zbog izgleda. (Missim, samo stariji maloletnici, javne ličnosti i direktori se mogu zadovoljiti pukim izgledom)
I to je sasvim ok, jer je valjda i ona sa njim zbog dobrog seksa, pa su vuci siti i ovce na broju.

Što se tiče dobrog/lošeg seksa i jeftinog/skupog auta, biram dobar seks, gde god.

Ako mu se ne sviđa ličnost a i dalje je sa dotičnom, onda je sa njom zbog dobrog seksa, a ne zbog izgleda. (Missim, samo stariji maloletnici, javne ličnosti i direktori se mogu zadovoljiti pukim izgledom)
I to je sasvim ok, jer je valjda i ona sa njim zbog dobrog seksa, pa su vuci siti i ovce na broju.

Što se tiče dobrog/lošeg seksa i jeftinog/skupog auta, biram dobar seks, gde god.
ajde super, bas mi je drago sto si me odabrala <3

Vaša ličnost mu se ne sviđa, ali on to krije i prelazi preko toga jer imate dobar izgled? Šta mislite, da li ova mogućnost kopka brojne lepotice koje su već umorne od hvalospeva na telesni izgled?

I bonus pitanje -
Da li bi radije imale dobar seks u jeftinom autu ili loš seks u skupocenom automobilu?

O tome neka brinu lepe. Ja nemam dilemu- dobro kuvam :manikir:

Nešto mi čudna ova tema...Jednom sam čula od jednog bivšeg kolege (švalerčine iz hobija) da za gimnastiku uvek bira ružnjikave žene, kaže one se više trude oko muškarca, a lepe očkuju da se on oko njih trudi mnogo, pa je napravio neku selekciju :lol:
Ne znam, ali eto tako je čovek rekao, btw kući ima lepu ženu ;)
Ovo se osvrćem na te dosadne pojave koje poplaviše forum kako je lepota nešto ogavno, što mi nikada neće biti jasno, jer to je genetika, a u izvesnim godinama i proizvod dotašnjeg načina života.

Nešto mi čudna ova tema...Jednom sam čula od jednog bivšeg kolege (švalerčine iz hobija) da za gimnastiku uvek bira ružnjikave žene, kaže one se više trude oko muškarca, a lepe očkuju da se on oko njih trudi mnogo, pa je napravio neku selekciju :lol:
Ne znam, ali eto tako je čovek rekao, btw kući ima lepu ženu ;)
Ovo se osvrćem na te dosadne pojave koje poplaviše forum kako je lepota nešto ogavno, što mi nikada neće biti jasno, jer to je genetika, a u izvesnim godinama i proizvod dotašnjeg načina života.

Cula sam ja za ovu teoriju mnogo puta, samo mislim da nijedna zena za sebe ne misli da je ruzna. :think:

I bonus pitanje -

Ne kopka jer će lepota promeniti svet (: Boli ih realno uvo za ličnost ako se nisu našli po tom osnovu traženja kvaliteta ličnosti, već izgleda... svakome se neko dopada samo zbog izgleda, a svako se rastane zbog ličnosti koja ne odgovara.

Ne zamaraju se one time, al ti si u velikoj zabludi jer nema fizičke lepote bez ličnost..nije fraza, nego su zli iksrivljeni i fizički se to očitava na lošim ličnostima.., eto, i kad nema ličnost, pa kupi silikone, pa čak i ako je bila lepa postane gadna..kapis? sve to nađe svoje mesto u ekosistemu ( :

I bonus pitanje -

sex u automobilu
zar na to zene pristaju :mrgreen:

nisam lepa a ni pametna, zato sma sama :aha:

I bonus pitanje -
Sto bi rekla sajbergalakticki megacar NovaIsta taj lik cuti i 'ebe. :)))))

Back