Šta ako je sa vama samo zbog vaše lepote?

da sam milioner ja bih se pitao da li je neka devojka sa mnom zbog para ili zato jer joj se sviđam kao osoba
slično tome i lepotice se mogu zapitati tako nešto - da li je sa mnom samo zato jer sam ekstra riba, koliko ceni moj personaliti???

vidi, bog nije bio galantan kad je delio
pa je zato nekom zapao persnaliti, nekom lepota, nekom bogatstvo..
zasto je sad losije ako je neko sa tobom zbog lepote, a ne personalitija?
uzivaj bre u zivotu i ne razbijaj glavu
ako nekog vole zbog lepote, super
ako vole zbog para, super super
ako vole zbog pameti, opet super

Vaša ličnost mu se ne sviđa, ali on to krije i prelazi preko toga jer imate dobar izgled? Šta mislite, da li ova mogućnost kopka brojne lepotice koje su već umorne od hvalospeva na telesni izgled?

I bonus pitanje -
Da li bi radije imale dobar seks u jeftinom autu ili loš seks u skupocenom automobilu?

Ovo sam ja pitala na pdf-u muškarci i većina je odgovorila da bi pre bili sa lepom nego sa pametnom .
Ne može da se sakrije razlog ...uvek se primeti.
Konverzacijom ili krevetom - lako se uoči koliko dvoje funkcionišu i na kojim poljima
---------------------------------------------------
na bonus pitanje nemam odgovor
ako znam koji su automobili dobri i koja im je vrednost ništa mi ne znače ovi koji se voze na našim ulicama
i ako se nekom sviđa neki automobil - možda se meni ne sviđa
već znam da bih ja taj isti iznos uzela dugu mašinu ....itd
tako da auto nije povezan sa dobrim ili lošim se...om

Vaša ličnost mu se ne sviđa, ali on to krije i prelazi preko toga jer imate dobar izgled? Šta mislite, da li ova mogućnost kopka brojne lepotice koje su već umorne od hvalospeva na telesni izgled?

I bonus pitanje -
Da li bi radije imale dobar seks u jeftinom autu ili loš seks u skupocenom automobilu?

definitivno ne kopka. šta više nekako mi se čini da im to imponuje, fazon toliko sam dobra riba da jadan prelazi čak i preko mog šit karaktera hihihi baš sam glamurozna i ekscentrična

I bonus pitanje -

Ako mi se on svidja i sex sa njim, i on je ok prema meni,bas me briga sto mu se moja licnost ne svidja, sve dotle dok ja hocu da je tako..

btw za drugo pitanje..Ko jos hebe po kolima..?

Back