Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.774
a tek kad ima erekciju, e ondak stvarno priskacem u pomoc, ne pitam sta kosta![]()
samo njiiiiiiiiiiiiiiiiiištišššššššššš dok jašeš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a tek kad ima erekciju, e ondak stvarno priskacem u pomoc, ne pitam sta kosta![]()
Drage dame, kako, da li, i kojoj meri pomažete svojim muškarcima kada videte da im nešto neštima, kada su loše volje, mrzovoljni, nervozni, tužni, ćutljivi.....?
Кад год сам нудила помоћ имала сам осећај да гушим.Nisu se baš lomile da mi pomognu...
Umesto kurcca, imam dušu crnca...
umesto velikog i opakog kurcca, ja imam napaćenu dušu crnca...
Ovo su jedne od reči iz pesme St. Blues, domaće grupe Goribor, a pitanje je sledeće :
Drage dame, kako, da li, i kojoj meri pomažete svojim muškarcima kada videte da im nešto neštima, kada su loše volje, mrzovoljni, nervozni, tužni, ćutljivi.....?
Ala sam izlagala sad.)))
Ne znam, nisam bre, imala ozbiljne veze.
A i $ta ce ti ozbiljne veze kad ima$ kuche, kad ima$ finu platu i povrh svega nas na Krstarici. Fali ti samo hi-tech dildo i malo gudre za apsolutnu srecu![]()
...................Odsviram nesto poeticno na kurccu i odguzim moj omiljeni deo iz baleta"Labudovo jezero". Pri tome sam ja crni labud.
Kada sam posebno raspolozena, otpevam na nekom, dobru starogradsku ili renesansnu pesmu. Omiljena mi je "Kolenima sitan biber tucam".
plus prc za repucatiju
kakav prc za kakvu reputaciju?
ma ovo sranje, ne mogu da ti dodelim poen za post, pa sam ovako javno
ovo je vec javno *******, nemojte da gledate!!!![]()