St. Blues

Drage dame, kako, da li, i kojoj meri pomažete svojim muškarcima kada videte da im nešto neštima, kada su loše volje, mrzovoljni, nervozni, tužni, ćutljivi.....?

Склоним се. Одем негде на кафу или се повучем у другу собу и читам (мислим то док нисам дошла на Форум :rumenko:).
Не запиткујем, не грлим, не мазим.
Ако жели, рећи ће ми сам. А рећи ће ми ако сматра да могу да му помогнем.
У сваком случају не намећем се и не нудим помоћ. Па чему то?
И сам зна да сам увек ту за њега и да има подршку и помоћ ако треба.

А ако стање потраје... дискретно га подсетим како дуго није видео неког друга, био у кладионици, отишао на фудбал... :manikir:

Nisu se baš lomile da mi pomognu...
Кад год сам нудила помоћ имала сам осећај да гушим.
И није се добро завршавало. Нити је он разумео мене, нити ја њега.
Овако, чекам да сам каже ако жели.

Да ли сам у праву што тако радим? :confused:
(Наравно, подразумева се да нисам ја проблем и да то ћутање није последица неке неразјашњене расправе)

Da. Nekima vishe pomazze kada ne pokushavash da im pomognesh vech samo pokazzesh da imash poverenja da oni to mogu da reshe. Neshto kao lichna navijachica.
A kada ne mogu da reshe da se sklonish da ne smetash jer im odvlachish pazznju. :confused:

Umesto kurcca, imam dušu crnca...
umesto velikog i opakog kurcca, ja imam napaćenu dušu crnca...

Ovo su jedne od reči iz pesme St. Blues, domaće grupe Goribor, a pitanje je sledeće :

Drage dame, kako, da li, i kojoj meri pomažete svojim muškarcima kada videte da im nešto neštima, kada su loše volje, mrzovoljni, nervozni, tužni, ćutljivi.....?

Odsviram nesto poeticno na harfi i odigram moj omiljeni deo iz baleta"Labudovo jezero". Pri tome sam ja crni labud.
Kada sam posebno raspolozena, otpevam neku dobru starogradsku ili renesansnu pesmu. Omiljena mi je "Kolenima sitan biber tucam".

Back