- Poruka
- 33.100
Baš nove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad nećete u NATO. Imali bismo novije i bolje avione. Pardon, avijone.
Baš nove?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6629303&postcount=68Је л'? А како ти то мислиш ДА ЋЕ НАТО ДАТИ СРБИЈИ АВИјОНЕ ???
Зашто не напишеш КОЛИКА ЈЕ ЧЛАНАРИНА ПО ЛЕЂИМА ГРАЂАНА СРБИЈЕ У НАТО-у - зашто не напишеш КОЛИКО КОШТА ТАЈ АВИјОН КОЈИ ЋЕ "ДАТИ" ???
Patuljaste zemlje ne trebaju supersonicne avione.......to je smesno do bola......
Samo sto uzleti, mora da se okrece jer je stigao do granice..........mozda bi San Marino mogao da nam proda neki od njihovih aviona iz San Marino Air Force????![]()
Hm, zar mi imamo aviJone... ccccc... nijesam znao...
Supersonični avion ne mora da se vozi najbrže što može. Supersonični avion se ne vozi najbrže u malim zemljama, jer ne može da se vozi najbrže. Ali to ne znači da je nepotreban... U stvari koji je to savremeni borbeni avion a da nije supersoničan...?
Znam da si mislio na Kolumbiju - 100 %
Ma to su super tajni , ne mogu se nazvati aviJonima. U stvari to je stit koji bi stitio Srbiju i Rusiju nevidljivim silama i bio usmjeren prema mrskom nam Zapadu.
Nego ne smijem da govorim nesto vise o tome.
I dalje nisi napisao koji avion nama treba - normalno treba da je savremen, ali ne i supersoničan (jer nam - jelte - ne trebaju supersonični, zbog veličine teritorije)
Galeb, Super Galeb...?![]()
Onaj .....sto su braca Rajt letela na njemu bi bio najprikladniji za srbiju......
A ti si , shatro neki poznavaoc aviona, pa me kao prozivas???.......da nisi stevka na JATu???![]()
Da sumiramo temu. Mislim, svima je jasno, al' se neki prave mutavi.Ко је одговоран што нам је војна техника у лошем стању?Шта тај приучени ЦИА-ин курсаџија од министра ради?
Јесу ли то НАТО реформе о којима ДС и Шутановац причају?
Црње дане,војска није имала...
Надам се да ће формирањем нове одговорне и слободне Владе,доћи до значајних промена у Војсци и да ће се повести рачуна о техници,а поготову о животима припадника наше Војске,који мало мало па дигну руку на себе.