Srušio se plafon u hali Pinki

Srušio se plafon u hali Pinki u Zemunu, srećom nema mrtvih.

Naprednjaci ovog puta nisu nikog ubili.

Plafon na ulazu se srušio u 6 a u 9 je bilo takmičenje za decu iz gimnastike.

https://nova.rs/vesti/drustvo/srusi...ta-pre-pocetka-takmicenja-u-gimnastici-video/
E dugo vremena čekam neku vest o Pinkiju da bih izneo sledeće razmišljanje -

Na ovom primeru rušenja plafona se vidi koliko su se standardi održavanja srozali i tako to.
U Pinkiju sam proveo veći deo života, samim tim i veći deo života hale, pa se sećam kako su sanacije u nekim boljim vremenima rađene seriozno i dugotrajno.

Kada je Vućić bio direktor, krov je konačno počeo da piša na sve strane. To je rešeno promptno, dugoročnom solucijom i beskompromisnim pristupom za buduće generacije. Nabavljene su kofe od namodernijih ugljovodoničnih jedinjenja, sa solidnim drškama i u bojama Srbinu najmilijim.
Kako su jednom okačene na plafon, one nisu mrdnule, nisu popucale, nisu otpale skoro nijednom, pa meni se čini za minimum 20 godina koliko imam utisak da sam ih tu gledao kako prkosno vise. Samo su dodavane nove, jer kofe su neuništive, nego krov nije urađen kako treba. Da je Vučić bio direktor Pinkija pre nego što će Pinki biti napravljen, on bi krov odmah napravio od kofa.

Recimo, da su ovi što sad rekonstruišu strehe radili sanaciju plafona umesto direktora Vučića, to bi se srušilo odmah. Ne bismo imali ovaj znamen za buduća pokolenja. Eto za koju godinu ću da vodim i unuke u Pinki.
Pričaću im kako se i deda takmičio pod istim ovim kofama.

Nisam znao da je idiot bio direktor Pinkija
Dakle laž je da nema dana radnog staža

Ниси ти то добро разумео.

Лаж је да нема дана радног стажа.

Истина је да у животу није радио никакав поштен посао.

Од студентских дана живи од политике, на грбачи народа Србије.

Mislim da bi novi direktor sportskog kompleksa morao biti gospodin Grčić ili gospodin Vesić. Oni su svojim dosadašnjim radom dokazali da su kadri rešiti taj problem.

Ако не буде 6.октобра и преживе СНС-овци, ова двојица нарочито, треба да отворе фирме за рушење и спаљивање објеката

Back