krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.453
Mislim da bi novi direktor sportskog kompleksa morao biti gospodin Grčić ili gospodin Vesić. Oni su svojim dosadašnjim radom dokazali da su kadri rešiti taj problem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja se sećam da je na krsti valja 2017. g., bila tema kako plafon prokišnjava i kako će se jednom sigurno obrušiti, deca su tu trenirala ali bikvalno nikoga nije bolelo qurac.Da ako pročitaš članak sve se menjalo samo su radikali i kofe bile prisutne od početka do kraja![]()
E dugo vremena čekam neku vest o Pinkiju da bih izneo sledeće razmišljanje -Srušio se plafon u hali Pinki u Zemunu, srećom nema mrtvih.
Naprednjaci ovog puta nisu nikog ubili.
Plafon na ulazu se srušio u 6 a u 9 je bilo takmičenje za decu iz gimnastike.
https://nova.rs/vesti/drustvo/srusi...ta-pre-pocetka-takmicenja-u-gimnastici-video/

Više manje cela srbija izgleda i funkcioniše kao ta hala pinki - kao šupalj kurton.![]()
Nisam znao da je idiot bio direktor Pinkija
Dakle laž je da nema dana radnog staža
Mislim da bi novi direktor sportskog kompleksa morao biti gospodin Grčić ili gospodin Vesić. Oni su svojim dosadašnjim radom dokazali da su kadri rešiti taj problem.
strasno..sta god da naprave ili renoviraju se rusi...Srušio se plafon u hali Pinki u Zemunu, srećom nema mrtvih.
Naprednjaci ovog puta nisu nikog ubili.
Plafon na ulazu se srušio u 6 a u 9 je bilo takmičenje za decu iz gimnastike.
https://nova.rs/vesti/drustvo/srusi...ta-pre-pocetka-takmicenja-u-gimnastici-video/
Ta hala treba da se srusi cela do trmelja i da se tu napravi nesto korisno, kao besplatni smestaj za migrante i slucno...

Radio je u gvožđari u Engleskoj a bio i drvoseča u Bosni ako ne laže a dobro je poznato kako naš predsednik ne laže .Nisam znao da je idiot bio direktor Pinkija
Dakle laž je da nema dana radnog staža
Uuu, ala ste svi zabrinuti za tanana osećanja svemoćnog bića... misliš da je, pored ostalih svojih mana, i toliko sujetan?![]()