SKYLARK
Zainteresovan član
- Poruka
- 145
ma koje more! samo da smo mi malo pametniji ko ostale zemlje. Nema kompromisa i tacka!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daleko najjeftinije je voditi ispravnu politiku tako da ne dodjes u situaciju da treba da se branis.
Ovo je daleko najpametniji odgovor. Nemoj da čačkaš nikoga pa nema potrebe da kupuješ avione i trošiš porez na gluposti. Mislim da je korisnije da se za iste pare grade škole i vrtići, vidiš kako su nam deca "vaspitana" u proseku... Meni ne treba da odgovoriš, sebi odgovori na pitanje - koliko škola je u tvojoj okolini izgrađeno u poslednjih 20 godina?
Siguran sam da je to veći problem, nego da li će biti 20 Galebova ili 20 Suhoja... kad ne ratuješ svakako. Nemoj ni da misliš da ratuješ, JER NEMAŠ PARA ZA RAT. To je jako skup sport.
I jedna ekspoldira i odemo lepo i nema nasSve smo sredili, samo nam još hidrogenske bombe fale!![]()
Sve sportske discipline su potekle iz ratnih potreba. Imateli nesto protiv bacanja koplja na primer. I ono je izmisljeno radi ubijanja. Streljastvo nema mnogo dodirnih tacaka sa praksom u ratu, isto ko voznja formule 1 i gradska voznja.
Dilema vojska ili obdanista je lazna. Morate imate obadvoje. Ako izgubite rat i teritoriju nece vam osvajac zidati obdanista sigurno. A da bi odbranili svojoje skole i obdanista morate imate vojsku sposobu za to.
Kao i za sve najvaznije je preventiva, najbolje je izbeci rat ( bio sam i znam kako izgleda). I da ponovim samo jaka vojska je garant mira.
Covek koji drzi rekord ove zemlje u jednoj disciplini je apsolutni pacifista ( zbog vere ), vegetarijanaci i tako dalje.
Ne budi tako siguran, ovo je ovde Balkan. Ovde nikada neće biti miraAlo, čitaj - NE RATUJEŠ NI SA KIM. Nećeš ni ratovati u narednih 20 godina sigurno.
Alo, čitaj - NE RATUJEŠ NI SA KIM. Nećeš ni ratovati u narednih 20 godina sigurno.
Dečko, ovo je pdf o avijaciji i vojsci. Ovde se priča o sukobima i vojnoj tehnici. Sigurno nećemo da pišemo recepte za kolače za torte. Ako ti se ne sviđaju naše teme produži dalje,sigurno ima pdf-ova koji se bave tematikom koja te interesuje.Strašni ste.... ekonomija nam tone sve dublje i dublje, a vi bi i dalje da ratujete, usijane glave.
Strašni ste.... ekonomija nam tone sve dublje i dublje, a vi bi i dalje da ratujete, usijane glave.
I jedna ekspoldira i odemo lepo i nema nas![]()
Ne budi tako siguran, ovo je ovde Balkan. Ovde nikada neće biti mira![]()
Tako nekakoBratstvo i ubistvo.
naravno, kad je priča neko ko na avataru ima pištolj... to je patetika