S
susjed
Gost
kosarka i nogomet zadali su vam ovaj tjedan zestoki udarac... mi bar jos u nogometu imamo sanse da odemo u portugal. cak se i bosanci mogu nadat do zadnjeg kola a slovenci osigurali drugo mjesto.jel patite???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
susjed:znate sto, doslo mi je da vas malo zaje... cisto iz navike, al iskreno u tome vise ne nalazim veselja, skoro kao ni u sportu. jednostavno mi se vise neda zivcirat oko sporta. jedino me jos zasmeta kad ponekad neki sudac krade. valjda se vise ne lozim na to.
snaja88:Otkud se Gazdarica i DON javljaju saada na sport?Presli ste sa XXXXX....
Dovoljno je samo da se setimo Djordjeviceve trojke i sva patnja u sekundi nestaje...susjed:kosarka i nogomet zadali su vam ovaj tjedan zestoki udarac... mi bar jos u nogometu imamo sanse da odemo u portugal. cak se i bosanci mogu nadat do zadnjeg kola a slovenci osigurali drugo mjesto.jel patite???
Da,VIZE bi bile strava!g-rock:da li ovo znaci da smo postavili i granice izmedju foruma. od sada vize za LJiS!!!
susjed:jos se uvijek budim u znoju kad sanjam tu tricu. zadnja sekunda i s pola igralista... to se samo onima za koje ja navijam moze desit. i to redovito.![]()
susjed:kosarka i nogomet zadali su vam ovaj tjedan zestoki udarac... mi bar jos u nogometu imamo sanse da odemo u portugal. cak se i bosanci mogu nadat do zadnjeg kola a slovenci osigurali drugo mjesto.jel patite???
Nikola:susjed:kosarka i nogomet zadali su vam ovaj tjedan zestoki udarac... mi bar jos u nogometu imamo sanse da odemo u portugal. cak se i bosanci mogu nadat do zadnjeg kola a slovenci osigurali drugo mjesto.jel patite???
1. "Nogomet" nikom upucenom (ko uziva u sportu) u nasoj zemlji nije u skorije vreme zadao zestok udarac. Popili smo od Azerejdzana, Finske, pa ponovo Azerbejdzana, a onda smo u nekoliko utakmica Partizana (pa i Zvezde i Sartida) osvetali obraz u Evrokupovima (bez ikakvih kopanja grobova po nasim stadionima), a onda u dve utakmice reprezentacije pokazali da je ispusteno nenadoknadivo, ali da je konacno pocela smena generacija u pravom smislu, a da ce ova nova uskoro biti STRASNA! Za to vreme, jedan Dinamo iz Kijeva, ne preterano jak ove sezone, pocistio je vase CL snove. Imate odlican nacionalni tim, odrali ste Belgiju kao niko (4:0), ali imali ste i laku grupu (gde ste po mom misljenju bili favoriti). Niste se previse ni tu promovisali, od BIHa vam zavisi baraz... Sve u svemu, mislim da smo mi nasu nesrecu ostavili za sobom, dok vi... Razmisli sam.
2. Plasman na 6. mesto, ispred jedne Rusije, Turske i vas, koji ste svi dosli u najjacim mogucim sastavima (nemoj mi pricati o izostanku Sesara npr. jer pored njegovih nesumnjivih individualnih kvaliteta, timski je katastrofalan) sa ovakvom, skrpljenom ekipom, slobodno receno drugim timom, je u najmanju ruku realan, a pomalo, budimo iskreni i uspeh. To sto smo mi navikli na Evropska zlata, a vasa teznja ka uspesima se iskazala kroz 3 od 4 utakmice i katastrofalnih zavrsnica... Iskreno, mnogo bih se gore osecao da smo prosli kao vi, nego ovako. Ne zbog plasmana nego zbog pokazatelja da ta generacija jednostavno nece nista uraditi bar sledecih 5 godina. Nisam zlurad, nimalo.
3. Neko ko je poceo da se udaljav od sporta (kao sto si za sebe rekao u jednom od POSTova), verovatno ne moze da vidi da je najtezi udarac bio upravo od odbojkasa, koji su poceli sjajno, i zavrsili katastrofalno, bez medalje. E to stvarno boli, od njih su svi mnogo ocekivali. A mozda, opet, odbojku nisi pomenuo jer se ni vi niste nesto proslavili na prvenstvu. A, da, niste ni ucestvovali... mentol ja...
4. Just to remind... Kako ste gubili sve utakmice u kosarci na EP, tako ste mirno gledali (ne racunam navijace, nego igrace) kako se mi kitimo zlatom pred 5 hiljada navijackog sljama (u ovom slucaju iskljucivo vaseg). Nije ni to zlato malo, da se zna...
Haha, i sada mi, nakon svega ovog, patimo?![]()