SRUŠEN ULAZ U KUĆU CVEĆA

Sad će marsijaner da ti objasni kako je Srbima bilo najbolje za vreme titoslavije.

- - - - - - - - - -

Verovao ili ne, neko je radom i svojim sposobnostima stekao bogatstvo. Nisu svi bili golje pa ih komunizam odnio na Dedinje u tuđe kuće.

ahhh, pa, dovoljno je , videti

kako je tebi lijepo u danasnjoj hrvatskoj ups , hocu reci titoslaviji.

ima, ih iha ha , koji su i radom i stvarali nesto , kako za sebe , tako i za buduca pokoljenja.

no , sta cemo sa lihvarima, sta reci , kako su se obogatili , tu neki za vreme I svetskoga rata...

jel su mozda i ova vlast , mozda izdavala specijalne dozvole , gde mogu , ovi sadsnji vojnici da prose.

- - - - - - - - - -

Lupetaš po običaju. 20. oktobra 1944. jedna okupacija smenjena je drugom.

ej , sada , jos i tvrdis da lupetam a Ja sam ti totalni ne muzicar.

nego , daj mi molim te objasni , kako sam to Ja bio okupiran u svom rodjenom gradu i od koga.

- - - - - - - - - -

Ја паметна чојека, море Мића од тебе чут се и понека. Јашу титоисти, све си управу, јеебли им петокраку малу. :lol:

e moj ONO OVO

pricam ti iz licnoga iskustva.

Tako da

ma trk do spomenika avcicu i klanjajte se njemu , sada je to trend

mislim to ti je u mentalitetu nasega....

to vazi za varsavski pakt,jugoslavija je rekla ne

mala ispravka , sta Ja znam , pise u nekakvim dokumentima , da je taj koji sada lezi ispod ploce a mozda i ne lezi , DAO DOZVOLU SSSRovcima da mogu uci u zemlju i ganjaju fasiste a kad ono , oni i nijesu znali da razloze , jel su medj tim fasistima - cetnici sa njima ili nisu.

1948 , barem tako u nekadasnjoj istoriji je Tito , rekao NE STALJINU..

i onda je , izvrsio okupaciju svih naroda i narodnosti. :rotf:

Друг Алек је боготац, какав тито и партија. Емој ти, летио би ја ал немош у ред стат. Гужва, пионири, циркус. :lol:

e bas mnogo volim , one koji su u onom sistemu , dobili sve.

tako nam je dosao jedan sa DOKTORATOM ali iz jos one zemlje , nes ki moje ..i poceo da pljuje , po nekadasnjoj mojoj zemlji.

sto jes , jes i pohvalio je on i svoje profesore i da je od nepismenih roditelja sa planine , uz skolovanje i placenom studenjakom -gde je vecina i bila crnogoraca...dosao do titule...i sada ...

i pitah , ga A DJE SI BIA , DA DIGNES GLAS PROTIVU DIKTATURE TITINE, TADA.

a jado , danas , mi tu skices i pricas protiv zemlje , koja Ti je sve dala , pitah ga , a jel si bio OPOZICIJA , jal si bio mozda i hapsen , i sto je najvaznije , pitah ga i to pred audotorijem , JEL JE BIO CLAN KOMUNISTICKE PARTIJE.

nevoljno je priznao i rekao je PA SVI SU BILI.

e rekoh , pa nisu svi bili i navedoh dosta njih i koji i jesu napredovali a medj njih i moja malenkost.

sto rece jedan veliki mislioc

stidis se svoje proslosti , nista od coveka od tebe nece bit.

- - - - - - - - - -

Оће кућу цвећа сруши, свашта нешто. :D

ma, daj te bre, organizujte se u

OMLADINSKU ORGANIZACIJU I U RADNU AKCIJU I JURIS NA RUSENJE.

mislim , to ste valjda vec i doktorirali , kako treba rusiti a ....posle nista.

- - - - - - - - - -

Друг Алек је боготац, какав тито и партија. Емој ти, летио би ја ал немош у ред стат. Гужва, пионири, циркус. :lol:

a, vec je i dosao i do boga..:roll:

nisam ga video da mi je prisao, jer da ga vidim , izvukao bih Ja njemu usi.:rtfm::hahaha:

Па није ред да каплар трули у туђој земљи... не ваља.

uhhh,

pa kako bre truli ,vis da ima pametnjakovica koji i kazu da ga nema i nikada i nije bilo.

e sad , sto se tice pripadnosti zemlje , on ki okupator cele JUGOSLAVIJE , valjda se i pitao gde ce lezati posle smrti.

upss, pa i nije , vec , njegova deca- srbi , donesose odluku o mestu sahrane.

neg , kolko si godina imao kada je , ono bio mimohod pred skupstinom.

uh , sto sam capio zemsku koja je plakala i ridala , bogumi , rame mi je bio posve mokro.:rumenko:

i mnogo , bre mnogo sam znoja prolio , na njoj kasnije :cool:

samo da je utesim.:super:

uhhh,

pa kako bre truli ,vis da ima pametnjakovica koji i kazu da ga nema i nikada i nije bilo.

e sad , sto se tice pripadnosti zemlje , on ki okupator cele JUGOSLAVIJE , valjda se i pitao gde ce lezati posle smrti.

upss, pa i nije , vec , njegova deca- srbi , donesose odluku o mestu sahrane.

neg , kolko si godina imao kada je , ono bio mimohod pred skupstinom.

uh , sto sam capio zemsku koja je plakala i ridala , bogumi , rame mi je bio posve mokro.:rumenko:

i mnogo , bre mnogo sam znoja prolio , na njoj kasnije :cool:

samo da je utesim.:super:

Ма кави Срби, комуњаре чича. Па он је био копиле, само ћути. :tajna:
Сирота није имао где да се сахрани, ћути.

jeste ali ne gaje neku simboliku...ko ce ga znati, mozda zbog euro integracija.....

a sta Ja znam .

kome je dobro sada u drzavicama.

posla ima , da se moze birati , hrane ima za i izvoz a i bogumi i demokratije ima.

moz, stat na mesto i vikati UAAAAAA TITO, sto je veliki napredak.

no , nemoj slucajno da nesto napises protivu najveceg medju najvecim vodjama srbije-avcicu.

pa ces da vidis sto je sloboda.

- - - - - - - - - -

Ма кави Срби, комуњаре чича. Па он је био копиле, само ћути. :tajna:
Сирота није имао где да се сахрани, ћути.

e tu si u pravu

komunjare , koji su zarad svoga licne koristi , tada vikali zivio , pisali ode , plakali , ridali , kako je oso NAJVECI SIN ....

a tek , sto je bilo hrabrih cutolovaca...

na faksu mom , jedini i prvi koji je imao BRADU i to onu PRAVU CETNICKU, uhhh, kada se setim , dupelizaca, kolega..

Jeste mi lepo. Nije to više tvoj grad. Tvoj grad je ako ostaneš u njemu i boriš se, a ne pobegneš ko pičkica preko okeana.

mislim , nije lepo da se ofiras i svoje licne animozitete da stavljas.

a bilo je vako , ili da se i dalje borim protiv idiota i idiotizma i da stradam , tj da i ispune svoje pretnje lisavanja zivota.

i da skapavam od gladi jer bo i MOJA LEPSA I PAMETNA EX-POLOVINA I MOJA MALENKOST , OSTALI BEZ POSLA....

i da, ova drzava me je primila kao nepohodnoga strucnoga lica a nisam dosao kao POLITICKI EMIGRANT.

nadam se da znas koje su to razlike , pojmovne!

a mogao sam i imao ,ponude i iz GERMANIJE I...

a sto se tice OKEANA , samo da znas kako je marsovcu lepo bilo utoplom KUBANSKOJ MORSKOJ VODI.

os , mozda malko da posetis KUBU.

- - - - - - - - - -

И тај с брадом сјебо све?

ako si i shvato , dobro je ako nisi ,

onda mora da si mnogo ,mnogo mladji od BOGA MARSA u liku marsijanera

Многооо чича. Ево једна песма да разгали душу. :D
Па нисмо ми Срби ко неки да апсимо за песму, треба имати душу.

e vis kako se odmah kod tebe , javi i proslost.

posteno , ne moz bit posteniji.

ko je bio -komunista taj je i ostao komunista.

dete Cicino

- - - - - - - - - -

Odlična vest, trebalo je to i ranije rušiti.
Sledeće neka ruše izlaz...
A, onda da krenu akciju kroz sredinu !
Kad je Šešelj onomad prič'o da nije zonzovano,
mnogi su u neverici vrteli glavom !

e i bas sam i dao predlog

vataj te se krampa, lopate i trk u radnu akciju.

tastatura, ti tu nec pomoci

- - - - - - - - - -

Evo ga vama na revers dok mi ne završimo sa rekonstrukcijom kapije !

samo , kapije

daj bre , trk na kucu ...maznite svo cvece , pa trk , prodaja bogatunima po kafanama.

mislim , nije lepo da se ofiras i svoje licne animozitete da stavljas.

a bilo je vako , ili da se i dalje borim protiv idiota i idiotizma i da stradam , tj da i ispune svoje pretnje lisavanja zivota.

i da skapavam od gladi jer bo i MOJA LEPSA I PAMETNA EX-POLOVINA I MOJA MALENKOST , OSTALI BEZ POSLA....

i da, ova drzava me je primila kao nepohodnoga strucnoga lica a nisam dosao kao POLITICKI EMIGRANT.

nadam se da znas koje su to razlike , pojmovne!

a mogao sam i imao ,ponude i iz GERMANIJE I...

a sto se tice OKEANA , samo da znas kako je marsovcu lepo bilo utoplom KUBANSKOJ MORSKOJ VODI.

os , mozda malko da posetis KUBU.

- - - - - - - - - -

ako si i shvato , dobro je ako nisi ,

onda mora da si mnogo ,mnogo mladji od BOGA MARSA u liku marsijanera

Pravi komunista se žrtvuje za svoje ideale, staje golih grudi junačkih pred cevi mrskog neprijatelja. Slab si ti komunista bio.

e vis kako se odmah kod tebe , javi i proslost.
posteno , ne moz bit posteniji.
ko je bio -komunista taj je i ostao komunista.
dete Cicino
Ја ти пустио песму а ти се распо ко шумећа таблета. :mrgreen:

Па ти ниси комуниста, ем си побегао када се бранио комунизам ем си побегао у капитализам. Разаочарао си ме чича и као човек и као комуниста .:(

Back