СРС захтева забрану уласка у Србију Кривокапићу и свима који су изгласали Резолуцију о Сребреници

Да ли подржавате ову иницијативу?

• ДА

glasova: 11 50,0%
  • НЕ

glasova: 11 50,0%

• Ukupno glasova
    22
Putinu je Krivo što je matiran u šahu
Да би неког матирао мораш да га победиш......а игра траје и и траје и трајаће чак и ако Москва буде горела у пламену..... Питај Наполеона, он то добро зна....

Једина препрека Русији ка Хелму је Турска....... Ове НАТО подгузне муве на Хелму ће постати само подгузне муве кад Турска падне... Нисте изгледа научили лекцију звану "Крим"....она вам гласно говори - точак историје је полако почео да се окреће у корист Истока.... Западна пропаганда је све већа што значи да им је моћ све слабија.....просто као 2+2

Poslednja izmena:

СРС захтева забрану уласка у Србију Кривокапићу и свима који су изгласали Резолуцију о Сребреници​

677z381_krivokapic.jpg

Здравко Кривокапић (EPA-EFE/VAIOS CHASIALIS)
Српска радикална странка (СРС) захтева да се премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу, али и свима који су изгласали Резолуцију о Сребреници, забрани улазак у Србију.
„Усвајање резолуције о наводном геноциду у Сребреници у Парламенту Црне Горе је сраман чин и издаја српских националних интереса. Српска радикална странка захтева од Владе Републике Србије да одмах усвоји одлуку о забрани уласка у Србију свим посланицима који су у Подгорици гласали за ову резолуцију. Улазак у Србију треба одмах забранити и Здравку Кривокапићу и свима другима који стоје иза овог нечасног предлога”, наведено је данас у саопштењу СРС.
Они су указали да ако је Србија већ дужна да расправља са великим силама - са Црном Гором и њеним руководством не мора, али да мора да заштити достојанство и интересе српског народа који тамо живи.
„Забраном уласка у Србију Здравку Кривокапићу и посланицима који су гласали за Резолуцију о Сребреници показаћемо да смо држава са интегритетом, да знамо да заштитимо националне и државне интересе и да смо спремни да станемо у одбрану Срба, ма где они живели”, казали су из СРС, преноси Бета,
Скупштина Црне Горе усвојила је јуче Резолуцију о Сребреници којом се изражава саосећање за све жртве током рата на простору бивше Југославије и њихове породице.

http://www.politika.rs/scc/clanak/4...ima-koji-su-izglasali-Rezoluciju-o-Srebrenici

Da li podrzavate ovaj zahtev SRS-a i Vulina?

Ja podrzavam.

Dosta smo mi americkim dupeuvlakama , slugama okupatora i domacim izdajnicima okretali drugi obraz dok su nam lupali samare i zabijali nozeve u ledja.

Vreme je da im pokazemo da , veleizdaja jeste najgore krivicno delo , i da sluzenje interesima neprijatelja srpskog naroda nosi i odredjene posledice.
:lol: Udruzenje tetkica zahteva da se povuce priznanje Izraela kao drzave...

U Crnoj Gori skoro 50% manje turista nego 2019 godine u ovo vreme :super:

Nek vam sada pune apartmane crnci iz Alabame!

Na Srbe i Ruse ste pljunuli! I ovom rezolucijom niste toliko povredili nas Srbe iz Srbije koliko Srbe iz Republike Srpske narocito Hercegovine , jer je ova rezolucija doneta po zelji Amerike u stvari uvod u njihov pokusaj ukidanja Republike Srpske!

U Crnoj Gori skoro 50% manje turista nego 2019 godine u ovo vreme :super:

Nek vam sada pune apartmane crnci iz Alabame!

Na Srbe i Ruse ste pljunuli! I ovom rezolucijom niste toliko povredili nas Srbe iz Srbije koliko Srbe iz Republike Srpske narocito Hercegovine , jer je ova rezolucija doneta po zelji Amerike u stvari uvod u njihov pokusaj ukidanja Republike Srpske!

Da li bi više voleo da propadne Kina ili srbska sparta

Goooood , gooood....

Vlasnik lokala “Mocart” Luka Vučković kazao je da cijene neće podizati ove godine i da je posjećenost u maju i junu oko 30 odsto u odnosu na sezonu 2019. godine i nada se da će u špicu sezone ta posjećenost biti i do 50 odsto.

“Početak sezone je za sada oko 30 odsto. Nadamo se da će biti špic sezone oko 50 odsto, ako bude više bićemo prezadovoljni. Turisti su pretežno iz okruženja. Cijene nećemo da podižemo iako evidentno nabavka poskupljuje. Moram da napomenem da vikendom imamo dosta gostiju iz Crne Gore”, kazao je Vučković i apelovao da je potrebno da se vakcinišemo i poštujemo mjere da bi zaštitili građane i privredu, kako bi se nastavio pozitivan trend dolaska turista.

СРС захтева забрану уласка у Србију Кривокапићу и свима који су изгласали Резолуцију о Сребреници​

677z381_krivokapic.jpg

Српска радикална странка (СРС) захтева да се премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу, али и свима који су изгласали Резолуцију о Сребреници, забрани улазак у Србију.
„Усвајање резолуције о наводном геноциду у Сребреници у Парламенту Црне Горе је сраман чин и издаја српских националних интереса. Српска радикална странка захтева од Владе Републике Србије да одмах усвоји одлуку о забрани уласка у Србију свим посланицима који су у Подгорици гласали за ову резолуцију. Улазак у Србију треба одмах забранити и Здравку Кривокапићу и свима другима који стоје иза овог нечасног предлога”, наведено је данас у саопштењу СРС.
Они су указали да ако је Србија већ дужна да расправља са великим силама - са Црном Гором и њеним руководством не мора, али да мора да заштити достојанство и интересе српског народа који тамо живи.
„Забраном уласка у Србију Здравку Кривокапићу и посланицима који су гласали за Резолуцију о Сребреници показаћемо да смо држава са интегритетом, да знамо да заштитимо националне и државне интересе и да смо спремни да станемо у одбрану Срба, ма где они живели”, казали су из СРС, преноси Бета,
Скупштина Црне Горе усвојила је јуче Резолуцију о Сребреници којом се изражава саосећање за све жртве током рата на простору бивше Југославије и њихове породице.

http://www.politika.rs/scc/clanak/4...ima-koji-su-izglasali-Rezoluciju-o-Srebrenici

Ja podrzavam.

Dosta smo mi americkim dupeuvlakama , slugama okupatora i domacim izdajnicima okretali drugi obraz dok su nam lupali samare i zabijali nozeve u ledja.

Vreme je da im pokazemo da , veleizdaja jeste najgore krivicno delo , i da sluzenje interesima neprijatelja srpskog naroda nosi i odredjene posledice.

u te koji su "izglasali" rezoluciju treba ubrojati i KREATORE REZOLUCIJE,.....AMERIKU. Daklem, proterati sve americke diplomate i osoblje americkih firmi u Srbiji, a zatim zabraniti ulaz u Srbiju svakom americkom gradjaninu KAO I ONIMA GRADJANIMA SRBIJE KOJI ZIVE U AMERICI I ONI KOJI VODE POREKLO IZ SRBIJE A RODJENI SU U AMERICI.

u te koji su "izglasali" rezoluciju treba ubrojati i KREATORE REZOLUCIJE,.....AMERIKU. Daklem, proterati sve americke diplomate i osoblje americkih firmi u Srbiji, a zatim zabraniti ulaz u Srbiju svakom americkom gradjaninu KAO I ONIMA GRADJANIMA SRBIJE KOJI ZIVE U AMERICI I ONI KOJI VODE POREKLO IZ SRBIJE A RODJENI SU U AMERICI.

Slazem se. Dodaj tu i Engleze.

Tebi je očigledno ukusniji ruski proliv, od doboš-torte predsednika Đukanovića

A Rusa nemaaaaa . Nece ih ni bit'

Pa vi, Monteprknasi i americki guzni paraziti zavodite opet sankcije Rusiji!

RisanskaLista​

19-06-2021 18:30h
Ne znam bas ... Kod mene je popunjenost jedva 17% od normalne sezone iako sam dao popust 15 - 20% na cijenu smjestaja iz 2019 ... Kako ce biti dalje sa rezervacijama jos ne znam ali ako povucem 33% od normalne zarade biti cu zadovoljan.
Slicno je i kod drugih , a Rusa nema ... Potjerase ih u Hrvatsku vladini EXPERTI zajedno sa Aeroflotom.

RisanskaLista

Ne znam bas ... Kod mene je popunjenost jedva 17% od normalne sezone iako sam dao popust 15 - 20% na cijenu smjestaja iz 2019 ... Kako ce biti dalje sa rezervacijama jos ne znam ali ako povucem 33% od normalne zarade biti cu zadovoljan.
Slicno je i kod drugih , a Rusa nema ... Potjerase ih u Hrvatsku vladini EXPERTI zajedno sa Aeroflotom.
Taj pad turizma je zbog korone, a ne jer turisti Berlina bojkotuju rezoluciju o genocidu.

Tvoji smrdljivi Kinezi su upropastili planetu, ali ti imaš stokholmski sindrom za rusonjih....

RisanskaLista

nije bas tako..................cuo sam da su dve porodice iz Srbije (jedna iz Aleksinca a druga iz Kovina) rezervisale apartmane u Erceg Novom...............a te porodice nisu pecinarskog porekla u najmanje 4 generacije.

nije bas tako..................cuo sam da su dve porodice iz Srbije (jedna iz Aleksinca a druga iz Kovina) rezervisale apartmane u Erceg Novom...............a te porodice nisu pecinarskog porekla u najmanje 4 generacije.
Da li si čuo i da je riknulo 466 rusa od wuhan virusa juče

Uskoro sveži podaci s teleksa

RisanskaLista

ceo mediteran pun turista jedino ce u crnogorskim hotelima biti paucina.

677z381_krivokapic.jpg

Ja podrzavam.

Jel Šešelj i ovima zabranio ulazak u Srbiju?

Britain drafts U.N. resolution on Srebrenica genocide

https://twitter.com/EmmanuelMacron/status/1282051622370246658

Piše:
Сребреница 1995. Никада не заборавимо геноцид и његове жртве. Реците нам како да заштитимо цивиле и делујемо за мир и безбедност у Европи и свету.

Junaštvo je kada sebe branim od drugoga, čojstvo je kada drugoga branim od sebe.

Marko Miljanov

Back