СРС захтева забрану уласка у Србију Кривокапићу и свима који су изгласали Резолуцију о Сребреници

Да ли подржавате ову иницијативу?

• ДА

glasova: 11 50,0%
  • НЕ

glasova: 11 50,0%

• Ukupno glasova
    22

Тихи

Starosedelac
Banovan
Poruka
186.654

СРС захтева забрану уласка у Србију Кривокапићу и свима који су изгласали Резолуцију о Сребреници​

677z381_krivokapic.jpg

Здравко Кривокапић (EPA-EFE/VAIOS CHASIALIS)
Српска радикална странка (СРС) захтева да се премијеру Црне Горе Здравку Кривокапићу, али и свима који су изгласали Резолуцију о Сребреници, забрани улазак у Србију.
„Усвајање резолуције о наводном геноциду у Сребреници у Парламенту Црне Горе је сраман чин и издаја српских националних интереса. Српска радикална странка захтева од Владе Републике Србије да одмах усвоји одлуку о забрани уласка у Србију свим посланицима који су у Подгорици гласали за ову резолуцију. Улазак у Србију треба одмах забранити и Здравку Кривокапићу и свима другима који стоје иза овог нечасног предлога”, наведено је данас у саопштењу СРС.
Они су указали да ако је Србија већ дужна да расправља са великим силама - са Црном Гором и њеним руководством не мора, али да мора да заштити достојанство и интересе српског народа који тамо живи.
„Забраном уласка у Србију Здравку Кривокапићу и посланицима који су гласали за Резолуцију о Сребреници показаћемо да смо држава са интегритетом, да знамо да заштитимо националне и државне интересе и да смо спремни да станемо у одбрану Срба, ма где они живели”, казали су из СРС, преноси Бета,
Скупштина Црне Горе усвојила је јуче Резолуцију о Сребреници којом се изражава саосећање за све жртве током рата на простору бивше Југославије и њихове породице.

http://www.politika.rs/scc/clanak/4...ima-koji-su-izglasali-Rezoluciju-o-Srebrenici

Da li podrzavate ovaj zahtev SRS-a i Vulina?

Ja podrzavam.

Dosta smo mi americkim dupeuvlakama , slugama okupatora i domacim izdajnicima okretali drugi obraz dok su nam lupali samare i zabijali nozeve u ledja.

Vreme je da im pokazemo da , veleizdaja jeste najgore krivicno delo , i da sluzenje interesima neprijatelja srpskog naroda nosi i odredjene posledice.

Ne pre nego što proteramo ambasadore svih zemalja koje su uradile isto.

Kad vidiš da Vulin i Šešelj nešto zahtevaju, ti radi suprotno.

U suviše smo lošoj situaciji da sebi dozvoljavamo da ulazimo u otvorene sukobe sa aždajom koja sam što nije crkla

U suviše smo lošoj situaciji da sebi dozvoljavamo da ulazimo u otvorene sukobe sa aždajom koja sam što nije crkla
priznanje kosova je duplo osetljivija tema

pa ne prekinusmo odnose sa nijednom zemljom koja ga priznade

sto smo trebali , sem za neke zemlje sa kojima moras *saradjivati*

U gadnom smo položaju.
Najpametnije je čekati i ne čačkati mečku jer su u toku veliki preokreti na svetskoj sceni.

Nije isto kad uradi nesto protiv tebe neki Papuanac, Kongoanac ili Srbin iz okruzenja .

Ovo poslednje je mnogo gore i mnogo vise boli. Zato ih treba kazniti adekvatno. Jer oni koriste od Srbije i Srba sve sto mogu - kao npr pravo da se besplatno i kvalitetno lece i skoluju u Srbiji, da ovde kupuju nekretnine koje posle izdaju gradjanima Srbije za debele novce, znaci imaju biznise na koje pri tom ne placaju nikakav porez , i pored svega , cim dodju u situaciju , uvek i po pravilu rade sve sto mogu na stetu Srba i Srbije.

A MI IH HLEBOM HRANIMO!

Dokle vise da ih vucemo na grbaci, da im dajemo sva prava u Srbiji, a da oni uzvracaju na sve to zabijanjem prsta u oko , i noza u ledja?

Zdravko Krivokapic, Milo Djukanovic i njihovi srpski izrodi i izdajice

1. odbili da vrate ambasadora Srbije u Crnu Goru
2. Proglasili Srbe genocidnim i zabranili negiranje tzv genocida u Srebrenici za koji su medjunarodni profesori na celu sa dr. Gideonom Grajfom utvrdili da se nije desio
3. Prevarili SPC i odbili da potpisu temeljni ugovor sa nasim patrijarhom
4. Onemogucavaju Srbima koji zive u Crnoj Gori preko 30 godina a njih je jedno 40-50.000 da regulisu status i dobiju drzavljanstvo tj drze ih u statusu ropstva

I mi na sve to treba da nastavimo da cutimo i primamo samare?

Ja mislim da ih treba sve individualno kazniti oduzimanjem svakih prava u Srbiji.

Onemoguciti im da zgaze nogom u Srbiju, da se ovde besplatno lece, da skoluju decu, da kupuju nekretnine po Vracaru koje posle izdaju po 1000 evra mesecno. Neka kupuju , lece se i skoluju decu u Tirani. Tamo im je i mesto.

Nije isto kad uradi nesto protiv tebe neki Papuanac, Kongoanac ili Srbin iz okruzenja .

Ovo poslednje je mnogo gore i mnogo vise boli. Zato ih treba kazniti adekvatno. Jer oni koriste od Srbije i Srba sve sto mogu - kao npr pravo da se besplatno i kvalitetno lece i skoluju u Srbiji, da ovde kupuju nekretnine koje posle izdaju gradjanima Srbije za debele novce, znaci imaju biznise na koje pri tom ne placaju nikakav porez , i pored svega , cim dodju u situaciju , uvek i po pravilu rade sve sto mogu na stetu Srba i Srbije.

A MI IH HLEBOM HRANIMO!

Dokle vise da ih vucemo na grbaci, da im dajemo sva prava u Srbiji, a da oni uzvracaju na sve to zabijanjem prsta u oko , i noza u ledja?
To je sasvim drugi par opanaka.
Kad bi tim kriterijumom merili prvo bi Vulina i Šešelja trebalo prognati

A MI IH HLEBOM HRANIMO!

pa juce si se ponosio * srpskom spartom* hteo da ratujes zbog crne gore

a sad bi da im ne das da udju

Zdravko Krivokapic i njegovi

1. odbili da vrate ambasadora Srbije u Crnu Goru
2. Proglasili Srbe genocidnim i zabranili negiranje tzv genocida u Srebrenici za koji su medjunarodni profesori na celu sa dr. Gideonom Grajfom utvrdili da se nije desio
3. Prevarili SPC i odbili da potpisu temeljni ugovor sa nasim patrijarhom
4. Onemogucavaju Srbima koji zive u Crnoj Gori preko 30 godina a njih je jedno 40-50.000 da regulisu status i dobiju drzavljanstvo tj drze ih u statusu ropstva

I mi na sve to treba da nastavimo da cutimo i primamo samare?

Ja mislim da ih treba sve individualno kazniti oduzimanjem svakih prava u Srbiji.

Onemoguciti im da zgaze nogom u Srbiju, da se ovde besplatno lece, da skoluju decu, da kupuju nekretnine po Vracaru koje posle izdaju po 1000 evra mesecno. Neka kupuju , lece se i skoluju decu u Tirani. Tamo im je i mesto.
Pa ne možeš da uskratiš nešto državljaninu. Možeš da im oduzmeš državljanstvo SNS

pa juce si se ponosio * srpskom spartom* hteo da ratujes zbog crne gore

a sad bi da im ne das da udju

Samo IZDAJNICIMA!

Dobri ljudi iz Crne Gore su uvek dobro dosli u Srbiju.

Treba odvojiti zito od kukolja.

A svi koji su glasali za rezoluciju koja Srbe proglasava genocidnim su najgori moguci kukolj.

Svi koji su glasali onomad da se otme imovina SPC i opljacka su najgori moguci kukolj.

I treba ih tako i tretirati.

A ti bi da ih zalivamo .....

Gde je rodbina Mila Djukanovica - deca njegove sestre ? U Beogradu

Gde su deca Zdravka Krivokapica ? U Beogradu

Srbija ih hrani lebom, ovde rade, skoluju se , lece , a njihovi najblizi nam stavljaju konstantno so na ranu, nabijaju nozeve u ledja, i prste u oko.

Deca nisu kriva sto su im rodjaci i roditelji izrodi i izdajnici . Ali svako za svoja dela i nedela treba da odgovara.

Usvajanjem ovakve odluke poslali bi poruku svima - nabijanje noza u ledja Srbima , nosi sa sobom odredjene posledice po vas i vase najblize.

Poslednja izmena:

Милоњић за ИН4С: Кривокапић издао Цркву и народ; разријешен сам дужности, али не од увјерења и образа​

"Бити разријешен од неморалних значи бити моралан, бити удаљен од оних којима ријеч не значи ништа значи бити ближи онима који држе до образа и ријечи, бити кажњен од оних који су заборавили на свој народ и његову вољу значи припадати свом народу, грађанској Црној Гори и својој цркви"

Божо Милоњић смијењен је са мјеста генералног секретара владе Црне Горе, о чему смо обавијестили јавност 14. јуна. Тако су најаве да Милоњић неће више сарађивати са премијером Здравком Кривокапићем, након што је овај недавно одбио да потпише Темељни уговор са СПЦ у Београду, поврђене.

У изјави за ИН4С, Милоњић истиче да је обећао да ће се обратити јавности када буде разријешен, и тврди да је смијењен са функције коју је обављао искључиво због тога што је остао до краја при ставу да треба потписати Темељни уговор.

%D0%91%D0%BE.jpg

Рјешење Кривокапића

„Тражио сам да се испоштује обећање и дата ријеч. Баш као што треба испунити сваку обавезу на путу европских интеграција. Свој став сам изнио пред његовом светошћу Патријахом Порфиријем, тада владиком Јоаникијем, члановима Синода, Премијером Кривокапићем, министрима и савјетницима“.
%D0%91%D0%BE%D0%B6%D0%BE2-5.jpg
Милоњић са блаженопочившим митрополитом Амфилохијем
Милоњић каже да је увјерен да нема узвишенијег мјеста нити веће дужности него у двору Патријашије наше цркве рећи – ИСТИНУ, те да није желио никог да повриједи, већ само да сачува достојанство свих нас који смо то 30. августа тражили.
„Разријешен сам са функције, али не од својих увјерења и образа. Биће ми драго што ћу остати на страни народа који нас је довео на власт. Баш као и представници већине у парламенту, дужни смо нашој Цркви да обезбиједимо равноправан положај, онакав какав имају и остале вјерске заједнице у Црној Гори.

Кривокапић је издао оне који су га изабрали, а слуша оне који раде против потписивања Темељног уговора, Цркве, Митрополита Јоаникија и његове светости Патријаха.
%D0%91%D0%BE%D0%B6%D0%BE1-4.jpg

Милоњић са патријархом српским Порфиријем

Бити разријешен од неморалних значи бити моралан, бити удаљен од оних којима ријеч не значи ништа значи бити ближи онима који држе до образа и ријечи, бити кажњен од оних који су заборавили на свој народ и његову вољу значи припадати свом народу, грађанској Црној Гори и својој цркви“.
Стога је, каже Милоњић, ово разријешење за њега – ПРИЗНАЊЕ, и разговор са ИН4С-ом закључује цитатом:
„Свак је рођен да по једном умре, част и брука живе довијека“.

https://www.in4s.net/milonjic-za-in...en-sam-duznosti-ali-ne-od-uvjerenja-i-obraza/

Bravo Milonjicu obraz si osvetlao , zadatu rijec odrzao! Cast i bruka - zive dovijeka!

A MI IH HLEBOM HRANIMO!

kako ide tvoj zahtev za drzavljanstvo CG? Da li ti je brat Dritan odgovorio?

A MI IH HLEBOM HRANIMO!

Pa sve im treba ukinuti pa cak i da nema te rezolucije . Zasto bi neko iz druge drzave imao prava kao drzavljanin Srbije. Oni su po potrebi crnogorci ili Srbi.

Back