Propki
Iskusan
- Poruka
- 6.577
Не да "може", него је сигурно провокација ... Зато кажем ... Или је СНС или је ЛДП ... Ово није стил радикала ...
Vise je verovatno da je SNS,st*ka,neznaju sta da rade,pa zvrljaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не да "може", него је сигурно провокација ... Зато кажем ... Или је СНС или је ЛДП ... Ово није стил радикала ...
Ne znam ko piše ali potpisani su svuda i to ono www.snp1398.org ili tako nešto.
Што се тиче покрета 1389 ... Знам проверено да не пишу они све те графите ... Неко иде иза њих, па пише ... Брука ...
Јесам за осуду писања графита по фасадама зграда ...
Meni se njihovi članovi hvale kako ceo grad ispisaše i koliku su pažnju na taj način privukli. Ako oni ne ispisuju sve te grafite, nisam primetio da im smeta što neko drugi to radi umesto njih
Ово сад што пишеш нема везе с тим ... С друге стране, које ти чланове 1389 познајеш, па ти се хвале ... То нико од њих не ради ... Тако да ... шта да ти кажем ... провокација ти није успела
Жврљање није стил радикала ... Веруј ми ....

Nema veze ko je, poenta je da neki moroni ižvrljaše ceo grad i nikom ništa. Mogli bi malo agresivnije da ih love ...
Како сад нема ... Прво оптужиш неког, па кад ти докаћем да ниси у праву, онда нема везе ... Има везе ... Тврдим да иза овог не стоји СРС ... Према неким мојим информацијама ... СНС активисти су мало пискарали по граду ових дана ... Толико
Како сад нема ... Прво оптужиш неког, па кад ти докаћем да ниси у праву, онда нема везе ... Има везе ... Тврдим да иза овог не стоји СРС ... Према неким мојим информацијама ... СНС активисти су мало пискарали по граду ових дана ... Толико

Их, да пискарали !? Па гледај где су све лепили плакате!!!
![]()
Јадан "правник и ПОСТДИПЛОМАЦ"!!!![]()

Verujem. Nisam ja optužila nikoga, samo sam navela kakve grafite viđam ali ne znam ko su autori. Ne sumnjam da budale iz SNS stižu da napišu i za druge kad već tako revnosno pišu svoje. Dabogda im nestalo spreja![]()
Стижу ... Веруј ми ... Постоје ипак неки људи који прате то пискарање по граду и који се баве тим стварима
A po čemu ovo zaslužuje temu na forumu?
Opštinski odbor SRS u Zemunu (Karađorđeva) je demoliran - videla sam svojim očima. Pa niko nije napravio medijsku kampanju od toga ...
Moguće. Poenta je da kukamo na radikale a naprednjaci prave štetu. U mom bloku nigde ne piše grafit SRS, ali zato SNS piše na svakom kontejneru, kanti (onoj maloj betonskoj), fasadi itd. Za to bih hapsila ...
Veruj mi da ne možeš da zamisliš kakvih sve kretena ima ... ima naravno i normalnih ljudi ali i idiota koji misle da će nešto postići i svuda se trpaju a da pritom jedva umeju da se potpišu.
pa i ljudi koji ne umeju da se potpisu umeju da osete da nesto smrdi.
pismenost i culo mirisa nemaju veze jedno sa drugim.
sns, radikali, cigani, grobari, narodnjaci, 95% stanovnistva srbije ne podnose ldp organski.
doduse ds ima malo tolerancije na miomiris, s obzirom da dolazi iz njegove "kuhinje".
Pa treba da budeš stvarno retardiran pa da ti se svidi Čeda ...
dabome.
zar nije slicvno i sa tadicem?
mislim, on je sam retardiran, al ozbiljno, nek izvinu moderatori, ali poredsednik nam po 90 posto svojih izjava jeste retardiran.
ili je pak shaper retardiran, ali ne bas uvek.
kako ti gledas na to?
majcinski instinkt?

da se nadovezem.
cheda nije retardiran, malo je priglup i neobrazovan chap, ali je lukav zesce sto se tice svojih uskih interesa. vrlo zao jedan cova, ne yebe zivu silu sto se tice mase kojom bi da upravlja.
tadic je pak bas retardiran, znas onaj tekst dragi dzordz bush, procitala si?
stvarno, ti imas nekog radnog iskustva?
ovaj tip, taj nas lepi predsednik je sin znas i sama koga oznasa, nema ni nekoliko godina radnog staza, niko i nista i eto ga predsedava, krsi ustav svaki dan i ponasa se ko da je srbija njegova prcija uzgred lupajuci gluposti kako pred domacoj tako i pred svetskoj javnosti.
da li si ti koja ga podrzavas isto retardirana?