SRS-ovci ižvrljali LDP-ovce.

Што се тиче покрета 1389 ... Знам проверено да не пишу они све те графите ... Неко иде иза њих, па пише ... Брука ...

Јесам за осуду писања графита по фасадама зграда ...

Meni se njihovi članovi hvale kako ceo grad ispisaše i koliku su pažnju na taj način privukli. Ako oni ne ispisuju sve te grafite, nisam primetio da im smeta što neko drugi to radi umesto njih

Meni se njihovi članovi hvale kako ceo grad ispisaše i koliku su pažnju na taj način privukli. Ako oni ne ispisuju sve te grafite, nisam primetio da im smeta što neko drugi to radi umesto njih

Ово сад што пишеш нема везе с тим ... С друге стране, које ти чланове 1389 познајеш, па ти се хвале ... То нико од њих не ради ... Тако да ... шта да ти кажем ... провокација ти није успела

Ово сад што пишеш нема везе с тим ... С друге стране, које ти чланове 1389 познајеш, па ти се хвале ... То нико од њих не ради ... Тако да ... шта да ти кажем ... провокација ти није успела

Nije provokacija, već konstatacija! Igrom slučaja poznajem dosta njih, ovo nije mesto da ih imenujem

Nema veze ko je, poenta je da neki moroni ižvrljaše ceo grad i nikom ništa. Mogli bi malo agresivnije da ih love ...

Како сад нема ... Прво оптужиш неког, па кад ти докаћем да ниси у праву, онда нема везе ... Има везе ... Тврдим да иза овог не стоји СРС ... Према неким мојим информацијама ... СНС активисти су мало пискарали по граду ових дана ... Толико

Како сад нема ... Прво оптужиш неког, па кад ти докаћем да ниси у праву, онда нема везе ... Има везе ... Тврдим да иза овог не стоји СРС ... Према неким мојим информацијама ... СНС активисти су мало пискарали по граду ових дана ... Толико

Obzirom da su ranije aktivisti SRS-a žvrljali grafite npr."đilas tajkun,šešelj srpski junak",a i na ulazu prostorija liberalnih je napisano "šešelj" i da ne mirišete LDP,sumnja pada na radikale.
E sad u poslednje vreme niti se SRS nešto oglašavao niti LDP davao neke bombastične izjave,moguće je da je neko hteo(kako kažeš sumnjaš na napredne) da isprovocira ove dve stranke,ili samo da optuži radikale.

Их, да пискарали !? Па гледај где су све лепили плакате!!!:sad2::sad2::sad2:

dejetoma2.jpg

Јадан "правник и ПОСТДИПЛОМАЦ"!!!:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Verujem. Nisam ja optužila nikoga, samo sam navela kakve grafite viđam ali ne znam ko su autori. Ne sumnjam da budale iz SNS stižu da napišu i za druge kad već tako revnosno pišu svoje. Dabogda im nestalo spreja :mrgreen:

Verujem. Nisam ja optužila nikoga, samo sam navela kakve grafite viđam ali ne znam ko su autori. Ne sumnjam da budale iz SNS stižu da napišu i za druge kad već tako revnosno pišu svoje. Dabogda im nestalo spreja :mrgreen:

Стижу ... Веруј ми ... Постоје ипак неки људи који прате то пискарање по граду и који се баве тим стварима

Moguće. Poenta je da kukamo na radikale a naprednjaci prave štetu. U mom bloku nigde ne piše grafit SRS, ali zato SNS piše na svakom kontejneru, kanti (onoj maloj betonskoj), fasadi itd. Za to bih hapsila ...

Najjaci su mi bili plakati po prigradskim naseljima tipa Borca, Padinska Skela, Bolec, Barajevo, gde sam vidjao izborni materijal za ove lokalne izbore sa parolama SNS, i to iskljucivo njihove. Mislim stvarno su ljigavi.

Veruj mi da ne možeš da zamisliš kakvih sve kretena ima ... ima naravno i normalnih ljudi ali i idiota koji misle da će nešto postići i svuda se trpaju a da pritom jedva umeju da se potpišu.

pa i ljudi koji ne umeju da se potpisu umeju da osete da nesto smrdi.

pismenost i culo mirisa nemaju veze jedno sa drugim.

sns, radikali, cigani, grobari, narodnjaci, 95% stanovnistva srbije ne podnose ldp organski.

doduse ds ima malo tolerancije na miomiris, s obzirom da dolazi iz njegove "kuhinje".

pa i ljudi koji ne umeju da se potpisu umeju da osete da nesto smrdi.

pismenost i culo mirisa nemaju veze jedno sa drugim.

sns, radikali, cigani, grobari, narodnjaci, 95% stanovnistva srbije ne podnose ldp organski.

doduse ds ima malo tolerancije na miomiris, s obzirom da dolazi iz njegove "kuhinje".

Pa treba da budeš stvarno retardiran pa da ti se svidi Čeda ...
Isto važi i za Tomu i Vučića i SRS u ovom raspalom sastavu.

dabome.

zar nije slicvno i sa tadicem?
mislim, on je sam retardiran, al ozbiljno, nek izvinu moderatori, ali poredsednik nam po 90 posto svojih izjava jeste retardiran.
ili je pak shaper retardiran, ali ne bas uvek.

kako ti gledas na to?

majcinski instinkt?

Što majčinski? Gledam na to tako što DS ima strukturu, članstvo i program koje Čeda i ekipa nemaju. Isto važi i za Tomu koji je nesposoban za sve osim da laže. SRS ima neki program i može da bude stranka koja lepo zastupa svoj stav ali trenutno nema kadar (tj. ima kadar ali ga gura u zapećak zbog par idiota). SPS mi se dopada a DSS je raspala stranka skroz (a i mrzim Koštunicu). :mrgreen:

da se nadovezem.
cheda nije retardiran, malo je priglup i neobrazovan chap, ali je lukav zesce sto se tice svojih uskih interesa. vrlo zao jedan cova, ne yebe zivu silu sto se tice mase kojom bi da upravlja.

tadic je pak bas retardiran, znas onaj tekst dragi dzordz bush, procitala si?

stvarno, ti imas nekog radnog iskustva?

ovaj tip, taj nas lepi predsednik je sin znas i sama koga oznasa, nema ni nekoliko godina radnog staza, niko i nista i eto ga predsedava, krsi ustav svaki dan i ponasa se ko da je srbija njegova prcija uzgred lupajuci gluposti kako pred domacom tako i pred svetskom javnosti.

da li si ti koja ga podrzavas isto retardirana?

da se nadovezem.
cheda nije retardiran, malo je priglup i neobrazovan chap, ali je lukav zesce sto se tice svojih uskih interesa. vrlo zao jedan cova, ne yebe zivu silu sto se tice mase kojom bi da upravlja.

tadic je pak bas retardiran, znas onaj tekst dragi dzordz bush, procitala si?

stvarno, ti imas nekog radnog iskustva?

ovaj tip, taj nas lepi predsednik je sin znas i sama koga oznasa, nema ni nekoliko godina radnog staza, niko i nista i eto ga predsedava, krsi ustav svaki dan i ponasa se ko da je srbija njegova prcija uzgred lupajuci gluposti kako pred domacoj tako i pred svetskoj javnosti.

da li si ti koja ga podrzavas isto retardirana?

Studiram ali imam nešto radnog iskustva ;) Predsednik ima mnogo više, nemoj da veruješ tabloidima. ;) Valjda sam se raspitala za koga glasam, što i vama savetujem.

Back