SRS nastavlja da puca - još jedna stranka osnovana iz radikala

Slavene, pošto se razumiješ, da te pitam. Neđe sam slušao da su ustaše prije postojale u Crnoj Gori nego u Hrvatskoj. Da su dobile ime po ustanicima i da te crnogorske ustaše nemaju veze sa hrvatskim, da su Hrvati kasnije preuzeli taj naziv

To je tačno, zike, nego da budem još precizniji, "ustanik" je novokovanica. "Ustaša" je standardni termin (vidjeti hercegovačke ustaše), pa i Srbija je u vojsci imala "ustaške" kor-e.

Upravo su Ustaše (sa velikim 'u'), razlog zašto svi pređosmo na 'ustanike'.

Slavene, pošto se razumiješ, da te pitam. Neđe sam slušao da su ustaše prije postojale u Crnoj Gori nego u Hrvatskoj. Da su dobile ime po ustanicima i da te crnogorske ustaše nemaju veze sa hrvatskim, da su Hrvati kasnije preuzeli taj naziv

Evo, za tebe posebno okačeno: :)

srpskeustasead3.jpg

047.jpg

Poslanik Srpske radikalne stranke u Narodnoj skupštini Republike Srbije Jovan Damjanović je napustio poslanički klup Srpska radikalna stranka i od sada će biti nezavisan poslanik, spuštajući broj poslanika SRS sa 57 na 56 (od ukupno 250).

Jovan Damjanović je upravo-izabrani predsednik novoosnovane Demokratske levice Roma, koja tek treba da formalno održi osnivačku skupštinu.

Znači, SRS izgubiše i Rome. :bye:

Pitam se samo, koliko će još stranaka nastati ili poslanika otići do novih izbora? :lol: Ajmo, da čujem pogađanja. :mrgreen:

:hahaha:
:rotf:Ako,aj sad nek odu sve manjine iz stranke i imaju moj glas! To bi onda bila prava SRS,prava desnica a ne ovo sranje!

Koga boli uvo za debile iz SRS-a. Nisu oni problem nego SNS i kvazipatriote Narodnjaci. Oni će biti sve jači, fašizam se polako ukida u Srbiji i svi radikali će uskoro u narodnjake. To će biti jaka desnica u Srbiji, nažalost. A ekstremni SRS nije problem, i sve manje će biti kako se poboljšava stepen obrazovanja stanovništva u Srbiji.

Koje sad narodnjake? Majine?:roll:

1. Napustio stranku

2. Osnovao novu

Nisam rekao da nije osnovana. Održavanje osnivačke skupštine je stvar formalnosti.

Narona partija je tek mjesecima poslije osnivanja formalno održala osnivačku skupštinu, jer se takve stvari zakazuju. Šta misliš zašto je SRS sada bez glave? Zato što nova skupština tek treba da se održi, oni za sada imaju samo VD koaliciju pijanca i one dvije vještice.

Meni je sve jasno, ja se zato upravo i čudim što tebi nije. :D

Шта ли ти млатиш ???

Знаш ли ???

:hahaha::hahaha::hahaha:

Razlog zašto je meni drago jeste što su blesavi Romi otišli u koliko ono, četiri-pet kolona, i naravno da su izgubili sve što su imali tako (mislim da su svi uživali dok je dr Rajko Đurić kolegama poslanicima držao lekcije...), a sada su ponovo dobili svog autentičnog predstavnika u vidu poslanika Narodne Skupštine Republike Srbije.

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

047.jpg

Poslanik Srpske radikalne stranke u Narodnoj skupštini Republike Srbije Jovan Damjanović je napustio poslanički klup Srpska radikalna stranka i od sada će biti nezavisan poslanik, spuštajući broj poslanika SRS sa 57 na 56 (od ukupno 250).

Jovan Damjanović je upravo-izabrani predsednik novoosnovane Demokratske levice Roma, koja tek treba da formalno održi osnivačku skupštinu.

Znači, SRS izgubiše i Rome. :bye:

Pitam se samo, koliko će još stranaka nastati ili poslanika otići do novih izbora? :lol: Ajmo, da čujem pogađanja. :mrgreen:

:hahaha:

Teška situacija za SRS.Kako su krenuli jedan po jedan,šta će ostati.
Bolje je da preživi SRS i da funkcionišu nego ovaj SNS a tek DSS,ovo su mi pokvarenije stranke.

Amnezija, sta li je... Jesi li sam rekao da je nastala jos jedna partija iz SRS... A ispade da je osnovao jedan covek sto ih je napustio... A onda jos i postao predsednik partije koja nije osnovana... Nije ni cudo sto ne razumes... Tako si to lepo opisao da to pas s maslom ne bi... Ako ni sada ne razumes, zao mi je... Nisam nadlezan za tvoj slucaj...

Baciti pogled na službenu internet prezentaciju Narodne skupštine Republike Srbije:

http://www.parlament.sr.gov.yu/content/cir/sastav/grupe_detalji.asp?id=71

Back