SRS-DSS?

eremita:
Теби би боље било да размислиш о томе НА ОСНОВУ ЧЕГА ДС својата ДСС после свега шта сте што би рекао Шешељ "изасрали" и на овом форуму о Коштуници, Вељи, Палми итд.итд.

НА ОСНОВУ ЧЕГА ВИ ВЕРУЈЕТЕ ДА ЋЕ ДСС ПОДРЖАТИ САСМОВЛАШЋЕ ДС-а?

Ма опуштено, Мито.
Коалиције можда и буде, али далеко од самовлашћа. Коштуњави је зајебан играч. Ђики се са њим намучио, а неће Тадић који ипак није тај калибар :D

eremita:
Теби би боље било да размислиш о томе НА ОСНОВУ ЧЕГА ДС својата ДСС после свега шта сте што би рекао Шешељ "изасрали" и на овом форуму о Коштуници, Вељи, Палми итд.итд.

Na osnovu toga sto je vec podrzao samovlasce Dinkica i njegovih hajduka u prosle tri godine al nece to biti samovlasce u smislu da ce DS drzati svu vlast vec samovlasce u svojim resorima za cega je Kostunica bogom dan premijer oji pusta da svaki ministar radi sta hoce .Verovatno ce se lomiti koplja ko ce dobiti mesto premijera a ko minista policije tj. nece ta dva mesta biti u jednoj partiji Moguce je i da se DSS odrekne premijera u zamenu da zadrze MUP i dobiju predsednika skuupstine (jer oni inace drze do tih bezbednosnih struktura ka i parlamentarnih titula) a druga je varijanta da Kostunica ostane premijer iako ima manje mandata a da MUP ode DSu kao i da Forest ostyane predsednik uz blagoslov Kostunice.
A to o tome sta se na forumu pricalo sigurno nema uticaja na formiranje vlade.

Duh Sekire:
Ма опуштено, Мито.
Коалиције можда и буде, али далеко од самовлашћа. Коштуњави је зајебан играч. Ђики се са њим намучио, а неће Тадић који ипак није тај калибар :D

Ма сасвим сам ја опуштен, него почињу да ми иду на живана са лажном еуфоријом о некаквој "победи"....каква глупост.

Прво Коштуњави неће дозволити формирање нове владе ДОК СЕ НЕ РАСЧИСТИ ПРИЧА ОКО КиМ......значи негде до краја маја - и ако ове слугерање почну да дрече о отцепљењу(у шта ја верујем) он ће се окренути СРС-у и формирати владу.
И онако је рекао Путину да ће Србима умети да цени подршку Русије!

Будале које су написале стотине постова по систему: ура, победисмо! Свашта!

Duh Sekire:
Ма опуштено, Мито.

A kakav je to Djiki bio kalibar? Izdajnicki i kriminalni... isto kao i Tadic. Za Tadica je bolje da se ne ugleda na Djikija, zar nije video kako je zavrsio.
KO SE SA VATROM IGRA, OD VATRE I STRADA ! ! !

eremita:

prvo, ja nisam iz ds-a. očekujem da ds i dss formiraju vladu jer je to najrealnije.

drugo, smanji histeriju. o kakvom crnom samovlašću tupiš?

JerryRopero:
hehe imate problem DS-ovci veliki broj DSS-ovaca ne moze ocima da vas vidi. Eremita je jedan od njih 8-)

Eremita nam je zvezda vodilja koju pokušavamo da dostignemo :lol:
Imam osećaj da ti agituješ po forumu da ne dođe do koalicije DS-DSS
Samo ne znam ko od njih to čita, a da ima uticaj na političku vrhušku.

giovaniI:
Cestitam radikalima na jos jednoj izbornoj pobjedi.
Ako bi mene neko pitao ja bih sada savjetovao SRS i DSS sledece:da radikali daju podrsku manjinskoj vladi koju bi formirala samo DSS.Znaci da bi u odnosu na sadasnji sastav vlade G17+ bio eliminisan.Takvoj vladi radikali trebaju dati 100 dana,kako bi se vidjelo koji to prijedlog rjesenja za Kosovo i Metohiju priprema "medjunarodna zajednoca" -citaj SAD.

Bice,bice...kad 'ercegovci dignu mostarski most u "vazduh"...oruuuuk!
Ja mislim da bi jos bolje bilo da DSS podrzi manjinsku SRS vladu,ipak SRS ima skoro pa duplo mandata vise.

:D:D:D

DSS bez problema može da formira SAMOSTALNU vladu.Naravno uz glasove SRS-a.I to je to.........Zašto bi formirali sa DS i G17+??? Šta je tu prirodno?Kako može neko da slavi pobedu (DS) kad se ništa ne pita?Ovde se pita DSS da li hoće da oformi vladu sa DS ili SRS?Veoma jednostavno..............

Back