“Srpstvo u Crnoj Gori će biti ZABRANJENO”: Isplivao SNIMAK koji je u potpunosti razotkrio Krivokapića

Poslednji izbori u Crnoj Gori 2020 (skupština): 👀👂👂

koalicija
1. Za budućnost Crne Gore - 27 poslanika
2. Mir je naša nacija - 10 poslanika
3. Crno na bijelo - 4 poslanika

opozicija
4. DPS - 30 poslanika
5. SD - 3 poslanika
6. Muslimanska stranka - 3 poslanika
7. SDP - 2 poslanika
8. Šiptarska lista - 1 poslanik
9. Šiptarska koalicija - 1 poslanik

1. Za budućnost Crne Gore (predizborna koalicija - 1 koalicije od 3 političkih stranaka, 1 koalicije od 4 političkih stranaka te 5 političkih stranaka)
u CG skupštinu je ušlo 6 političkih stranaka:
- Nova srpska demokratija - 9 poslanika
- Demokratska narodna partija - 5 poslanika
- Pokret za promjene - 5 poslanika
- Socijalistička narodna partija - 5 poslanika
- Radnička partija - 1 poslanik
- Ujedinjena Crna Gora - 1 poslanik
- Prava Crna Gora - 1 poslanik

2. Mir je naša nacija (predizborna koalicija 5 političkih stranaka)
u CG skupštinu su ušle 2 političke stranke:
- Demokrate - 9 poslanika (8 poslanika, 1 poslanik Musliman)
- DEMOS - 1 poslanik

3. Crno na bijelo (predizborna koalicija 3 političkih stranaka)
u CG skupštinu je ušla 1 politička stranka:
- URA - 4 poslanika (3 poslanici, 1 poslanik Musliman)

4. DPS (predizborna koalicija 2 političkih stranaka)
- DPS - 29 poslanika (25 poslanika, 3 poslanici Muslimani i 1 poslanik Šiptar)
- LS - 1 poslanik (pohrvaćeni kvazicrnogorac)

5. SD - 3 poslanika (2 pohrvaćena kvazicrnogorca i 1 Musliman)
6. Muslimanska stranka - 3 poslanika (3 Muslimana)
7. SDP - 2 poslanika (1 Musliman i 1 pohrvaćeni kvazicrnogorac)
8. Šiptarska lista (predizborna koalicija 3 političkih stranaka, u CG skupštinu je ušla 1 politička stranka) - 1 poslanik (Šiptar)
9. Šiptarska koalicija (predizborna koalicija 3 političkih stranaka, u CG skupštinu je ušla 1 politička stranka) - 1 poslanik (Šiptar)

Protiv smene CG ministra pravde Vladimira Leposavića je glasalo 27 poslanika (svi poslanici koalicije "Za budućnost Crne Gore") 🇷🇸,
a 10 poslanika je bilo uzdržano (svi poslanici koalicije "Mir je naša nacija") od 80 poslanika (1 poslanik nije bio prisutan na glasanju). 👀

Za antisrpsku rezoluciju o Srebrenici je glasalo 55 poslanika od 81 poslanika u skupštini CG :rtfm:
(nisu je podržali skoro svi poslanici koalicije "Za budućnost Crne Gore" odnosno njih 26 osim 1 izdajnice Branke Bošnjak iz PZP koja ju je podržala)! :vudu:

Protiv antisrpske rezolucije o Srebrenici je glasalo 19 poslanika
(svi poslanici Nove srpske demokratije (9) i Demokratske narodne partije (5), 2 poslanika Pokreta za promjene, 1 jedini poslanik Radničke partije, 1 jedini poslanik Ujedinjene Crne Gore i 1 jedini poslanik Prave Crne Gore).

Na glasanju o antisrpskoj rezoluciji o Srebrenici je bilo uzdržano 7 poslanika
(4 poslanika Pokreta za promjene i 3 poslanika Socijalističke narodne partije).

Od 81 poslanika u CG skupštini ima sigurno 19 Srba, 10 Muslimana i 3 Šiptara te 4 pohrvaćena kvazicrnogorca koji nisu iz DPS ili iz vladajuće koalicije
(ostalih poslanika je 45, od toga 25 poslanika DPS, 5 poslanika PZP, 3 poslanika Socijalističke narodne partije, 8 poslanika Demokrata, 1 poslanik stranke DEMOS i 3 poslanika URA i nije javno poznato da li se oni svi smatraju pohrvaćenim kvazicrnogorcima, ili se neki među njima deklarišu kao Srbi)! CCCC

Kod mojeg gornjeg komentara je u sledećem delu nastala "copy-paste" greška 👀
(umesto 2 poslanika Pokreta za promjene je pravilno 2 poslanika Socijalističke narodne partije):

Pogrešan deo komentara je sledeći:

"Protiv antisrpske rezolucije o Srebrenici je glasalo 19 poslanika
(svi poslanici Nove srpske demokratije (9) i Demokratske narodne partije (5), 2 poslanika Pokreta za promjene, 1 jedini poslanik Radničke partije, 1 jedini poslanik Ujedinjene Crne Gore i 1 jedini poslanik Prave Crne Gore)."

Pravilan deo komentara je sledeći:
"Protiv antisrpske rezolucije o Srebrenici je glasalo 19 poslanika
(svi poslanici Nove srpske demokratije (9) i Demokratske narodne partije (5), 2 poslanika Socijalističke narodne partije, 1 jedini poslanik Radničke partije, 1 jedini poslanik Ujedinjene Crne Gore i 1 jedini poslanik Prave Crne Gore)."

Poslednji izbori u Crnoj Gori 2020 (skupština): 👀👂👂

koalicija
1. Za budućnost Crne Gore - 27 poslanika
2. Mir je naša nacija - 10 poslanika
3. Crno na bijelo - 4 poslanika

opozicija
4. DPS - 30 poslanika
5. SD - 3 poslanika
6. Muslimanska stranka - 3 poslanika
7. SDP - 2 poslanika
8. Šiptarska lista - 1 poslanik
9. Šiptarska koalicija - 1 poslanik

1. Za budućnost Crne Gore (predizborna koalicija - 1 koalicije od 3 političkih stranaka, 1 koalicije od 4 političkih stranaka te 5 političkih stranaka)
u CG skupštinu je ušlo 6 političkih stranaka:
- Nova srpska demokratija - 9 poslanika
- Demokratska narodna partija - 5 poslanika
- Pokret za promjene - 5 poslanika
- Socijalistička narodna partija - 5 poslanika
- Radnička partija - 1 poslanik
- Ujedinjena Crna Gora - 1 poslanik
- Prava Crna Gora - 1 poslanik

2. Mir je naša nacija (predizborna koalicija 5 političkih stranaka)
- Demokrate - 9 poslanika (8 poslanika, 1 poslanik Musliman)
- DEMOS - 1 poslanik

3. Crno na bijelo (predizborna koalicija 3 političkih stranaka)
u CG skupštinu je ušla 1 politička stranka:
- URA - 4 poslanika (3 poslanici, 1 poslanik Musliman)

4. DPS (predizborna koalicija 2 političkih stranaka)
- DPS - 29 poslanika (25 poslanika, 3 poslanici Muslimani i 1 poslanik Šiptar)
- LS - 1 poslanik (pohrvaćeni kvazicrnogorac)

5. SD - 3 poslanika (2 pohrvaćena kvazicrnogorca i 1 Musliman)
6. Muslimanska stranka - 3 poslanika (3 Muslimana)
7. SDP - 2 poslanika (1 Musliman i 1 pohrvaćeni kvazicrnogorac)
8. Šiptarska lista (predizborna koalicija 3 političkih stranaka, u CG skupštinu je ušla 1 politička stranka) - 1 poslanik (Šiptar)
9. Šiptarska koalicija (predizborna koalicija 3 političkih stranaka, u CG skupštinu je ušla 1 politička stranka) - 1 poslanik (Šiptar)

Protiv smene CG ministra pravde Vladimira Leposavića je glasalo 27 poslanika (svi poslanici koalicije "Za budućnost Crne Gore") 🇷🇸,
a 10 poslanika je bilo uzdržano (svi poslanici koalicije "Mir je naša nacija") od 80 poslanika (1 poslanik nije bio prisutan na glasanju). 👀

Za antisrpsku rezoluciju o Srebrenici je glasalo 55 poslanika od 81 poslanika u skupštini CG :rtfm:
(nisu je podržali skoro svi poslanici koalicije "Za budućnost Crne Gore" odnosno njih 26 osim 1 izdajnice Branke Bošnjak iz PZP koja ju je podržala)! :vudu:

Protiv antisrpske rezolucije o Srebrenici je glasalo 19 poslanika
(svi poslanici Nove srpske demokratije (9) i Demokratske narodne partije (5), 2 poslanika Socijalističke narodne partije, 1 jedini poslanik Radničke partije, 1 jedini poslanik Ujedinjene Crne Gore i 1 jedini poslanik Prave Crne Gore).

Na glasanju o antisrpskoj rezoluciji o Srebrenici je bilo uzdržano 7 poslanika
(4 poslanika Pokreta za promjene i 3 poslanika Socijalističke narodne partije).

Od 81 poslanika u CG skupštini ima sigurno 19 SRBA, 10 Muslimana i 3 Šiptara, te 4 pohrvaćena kvazicrnogorca, koji nisu iz DPS ili iz vladajuće koalicije
(ostalih poslanika je 45, od toga 25 poslanika DPS, 5 poslanika PZP, 3 poslanika Socijalističke narodne partije, 8 poslanika Demokrata, 1 poslanik stranke DEMOS i 3 poslanika URA i nije javno poznato, da li se oni svi smatraju pohrvaćenim kvazicrnogorcima, ili se neki među njima deklarišu kao Srbi)! CCCC

“U SREBRENICI NIJE BILO GENOCIDA” Objavljen izvještaj na hiljadu strana Međunarodne komisije na čelu sa Gideonom Grajfom​

https://volimpodgoricu.me/najcitani...Xl8bGjuirSYlPKOYzuQWtRyFK9ZUou0G1_HjG3Hh4IOcw

Šta sad profesore?
Smenili ste Leposavića zbog ove tvrdnje.
Da prst obraza imate sredili bi "DPS" biračke spiskove,
dali ostavku i raspisali izbore.
Postali ste OBIČAN DPS poltron.
Čak se i gori od njih - Ni ugovor sa MCP niste potpisali,
vadeći se na gluposti.
A istina je da samo slušate Velikog brata,
tj, da je vama i Milu ISTI GAZDA

“U SREBRENICI NIJE BILO GENOCIDA” Objavljen izvještaj na hiljadu strana Međunarodne komisije na čelu sa Gideonom Grajfom​

https://volimpodgoricu.me/najcitani...Xl8bGjuirSYlPKOYzuQWtRyFK9ZUou0G1_HjG3Hh4IOcw

Šta sad profesore?
Smenili ste Leposavića zbog ove tvrdnje.
Da prst obraza imate sredili bi "DPS" biračke spiskove,
dali ostavku i raspisali izbore.
Postali ste OBIČAN DPS poltron.
Čak se i gori od njih - Ni ugovor sa MCP niste potpisali,
vadeći se na gluposti.
A istina je da samo slušate Velikog brata,
tj, da je vama i Milu ISTI GAZDA.

Kad pomislim kolike sam ljude nagovorio da glasaju za Vas dodje mi da viknem:
"Milo vrati se, ovi su gori."

...zakljucivati , podrzavati ili osudjivati bilo sta i ili zauzimati stav o bilo cemu na osnovu 'aktivnosti ' politicara
i neozbiljno je invalidno...divim se samo , kako na ovim prostorima vlada prihvatljivost ili suprotno , samo na osnovu tribinskih i promotivnih urlatora...Politika ima jedan i samo jedan moto,- divede et impera...

...zakljucivati , podrzavati ili osudjivati bilo sta i ili zauzimati stav o bilo cemu na osnovu 'aktivnosti ' politicara
i neozbiljno je invalidno...divim se samo , kako na ovim prostorima vlada prihvatljivost ili suprotno , samo na osnovu tribinskih i promotivnih urlatora...Politika ima jedan i samo jedan moto,- divede et impera...
Sve istina, osim sto impliciras da su crnogorci srbi, a to se u realnosti ne vidi....svi crnogorci su u klanovima kako god se izjasnjavali. U crnoj gori srbi iz srbije ne mogu da opstanu ni da su amerikanci...

Sve istina, osim sto impliciras da su crnogorci srbi, a to se u realnosti ne vidi....svi crnogorci su u klanovima kako god se izjasnjavali. U crnoj gori srbi iz srbije ne mogu da opstanu ni da su amerikanci...
...Met,
ne impliciram ja nista
samo znam i cudno mi je da u CH.
kad je bila gost -pjevacica kod mene u diskoteci
Branka Scepanovic
molima me da uvjerim njenu djevojcicu od 14. godina
da su samo epizodni dogadjaji
sta joj je kci dozivjela u Podgorici
...ja sam '91.
iz Beograda posao u CH.
i tamo zivim
sa periodima dolazaka i odlazaka...
...sva ova desavanja od 2000....te,
ne shvatam da su u domenu mojih razmisljanja ili raspravi
...zna se ko je sve Ovo diktirao i kuvao
ta Kuhinja je porodila toliko profitera u svim oblastima
i , normalno je, da moraju sada raditi
na ometanju protoka svih istina i plus,
rade na skrnavljenju svega istorijskog
i pozitivnog...
...nije to samo slucaj trenutne trednosti Srbije i Crne Gore
vec svega sto vezuje balkanski prostor kao Razmedje svega civilizacijskog
vodeci ga unazad za vjekove jer,- nekome to odgovara,
...moj Prijatelju...

Ti jesi moj drug po misljenju, ali ne mogu da se slozim da se desava od 2000. tih ni o 90tim, vec je crna gora , kosovo i albanija mafijaska vekovima....i svi iz crne gore koji kazu da su srbi grese, crna gora ima samo jednu naciju crnogorce, nikad me niko nece ubediti da su srbi i crnogorci isti narod....svojim plemenima su definisali svoje poreklo....
Da bih to dokazao primer je isti kao s albancima, dok su se srbi u vojsci druzili sa svima, crnogorci su isto kao albanci imali svoj klan bezobzira da li su srbi ili crnogorci iz crne gore. Drugi dokaz je da nijedan srbin nikada nije iz crne gore odneo svoje pare....proveri i raspitaj se da li postoji neki srbin, pa cak i rus koji je svoje zaradjene pare izneo iz crne gore....a podele koje su sada isplivale su medjuklanacko razracunavanje ko i kako ih je stvorio ne ulazim u to, jer je to njihova stvar...

Back