Srpski Top model

:lol:

prvi-srpski-top-model.jpg
ahhahahahahahhahahaha ja msm da su ovde svi uljezi sem mariej serifovic :D

sve 3 devojke su pobedile, samim tim sto su usle u to 3 :)) svaka im cast, nadam se da ce iskoristiti sve to i izgraditi sebi lepu karijeru

U pravu si ... Nedi su se ruke tresle kao nenormalne, ali tu treba dodati još malo i treme.

A što se Nedinog hoda tiče, meni se on uopšte ne dopada .... imala sam sve vreme utisak dok sam je gledala da udara zglobom o zglob i da će svakog trenutka da se prevrne .... ali dobro .... S obzirom da je imala najviše ugovorenih poslova i da su je najviše tražili, logično je bilo da ona bude pobednica, jer će agencija Klik imati i te kakve provizijske koristi od nje. Oni su u principu veoma pametno odabrali pobednicu ... i ja bih je po istom aršinu birala.

Ne izivljavaju se uopste, bas su korektni i sta vise malo su blazi nego sto bi trebali da budu, super su vodili emisiju :) Sta fali ako je neka od devojaka sa sela? Sta tu ima lose, ne razumem :S A Misa je car nemoj da mi ga diras :D

Ne izivljavaju se uopste, bas su korektni i sta vise malo su blazi nego sto bi trebali da budu, super su vodili emisiju :) Sta fali ako je neka od devojaka sa sela? Sta tu ima lose, ne razumem :S A Misa je car nemoj da mi ga diras :D
I ja glasam za Mišu, lik je stvarno super. Ne verujem da je mogao da se pretvara da je takav. Lud je i Neša Klik, ma obojica :ok: :klap:

naterasi ako ces da vredjas ljude, mislim da ovde nije ni vreme ni mesto

Iskreno ja prvi put kad sam ih videla, nisam znala cime se bave ali sam mislila ako sigurno rade nesto u vezi modelinga da su ****** i sl. pa ih nisam ni gotivila, ali posle gledajuci ih ukapirala sam da sam pogresila i da su super :) A Misa se najlepse oblaci i prelep je! Ja cu se za takvog coveka udati, ako ga nadjem :P

naterasi ako ces da vredjas ljude, mislim da ovde nije ni vreme ni mesto

Iskreno ja prvi put kad sam ih videla, nisam znala cime se bave ali sam mislila ako sigurno rade nesto u vezi modelinga da su ****** i sl. pa ih nisam ni gotivila, ali posle gledajuci ih ukapirala sam da sam pogresila i da su super :) A Misa se najlepse oblaci i prelep je! Ja cu se za takvog coveka udati, ako ga nadjem :P
zasto se ti mesas a sad si dosla, opusti se, svako kaze ono sto misli
i zaboravio sam sta sam pisao, ali je verovatno nesto pametno i realno

Necu komentarisati koncept emisije,
jer me te stvari bas i ne zanimaju,
ali je emisija uradjena na svetski nacin,
dobar odabir muzicke podloge, dobri kadrovi i sl...
Nikada nisam to primetila u nekom nasem rialitiju....

Back