srpski teen+milf

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
koliko cesto se to uopšte događa? slušam neke lovačke priče neke matorije devojke i žene tipa 35 plus kao meni se sve klinci 93ce, 95o nabacuju ovo-ono mislim se, prosečan omladinac tipa 16-20 godina, dali, gde, kako i zašto da ukači matorku. dal biste startovali neku tetku? dal vas startovala (komično je i meni dok pišem) neka tetka? ono kao ne znam... nesam školovala

Ja bih naskočio neku matorku, još da mi plati- ih, puna kapa.
Ima jedna kasirka u prodavnici gde sam nekad kupovao pivo, stalno se smejuri, dobacuje, uvija obrvom... mada to joj je posao, da navede mušteriju da ponovo dođe. Svakako bih je opalio.
Jednom sam bio toliko pijan da sam hteo da poebem neku babu. Nije toliko matora, 50 godina otprilike. Bejah i navaren valjda
A dva puta sam sanjao kako ebem neke babe, čija je pićka izgledala mlada kao u dvanaestogodišnjakinje.

koliko cesto se to uopšte događa? slušam neke lovačke priče neke matorije devojke i žene tipa 35 plus kao meni se sve klinci 93ce, 95o nabacuju ovo-ono mislim se, prosečan omladinac tipa 16-20 godina, dali, gde, kako i zašto da ukači matorku. dal biste startovali neku tetku? dal vas startovala (komično je i meni dok pišem) neka tetka? ono kao ne znam... nesam školovala

Kolko gospdodja ima? 35?
PA TO BABA BRE!

Daj ti meni telefone od drugarica da ja njima objasnim zašto si drkadžija sa ušima punim sperme
Džabe se šminkaju ako će sa tobom da pričaju...

chuj...ja sam suvishe star i iznemogao ali poslushaj savet shto tju ti dati...milfe se love za videla i na prepad...ono shto zateknete u lokalnoj diskoteci da ispija neku koktu i odudara od balavurdije,sluchaj je za posmatranje...

Imao sam drugara koji je udarao gospodju od trideset i nesto godina (dve tri), ja se tako necemu nisam primicao.

Evo iz prve ruke da ti dam informaciju...
Jedan moj drugar "fura" matorku, al tipa 70 i neko godište, on 90.
Odvaljuje se od kinte, dal nasledila ili šta, plus ima prihode bruka
Lično sumnjam da je to kupoprodajni odnos između njih, on doduše tvrdi da je ona dobrotvorka prema njemu, tako da mu žena plaća stan, nalazi šljaku i na to mu ispunjava neke lične hirove ovako. Po njegovoj priči iz dobrote svoje duše. Po realnoj priči, svima je sve jasno.
Lično ne bih mogao da filujem tetku za lovu, pa makar bila seniorska mis Srbije, nisam vaspitan da budem (potrošna) roba, al eto ima ko oće, kora leba, kora leba.
Inače znam recimo po 12 godina razlike, (odnos 21-33), i to mi je sumanuto malo, matora žena faktički, za udaju već zakasnela po nekom opštem konsenzusu, kontam da su te žene napaćene malo.

Back