Dishi68
Zainteresovan član
- Poruka
- 278
Eto vidiš![]()
ima li slika Blua?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto vidiš![]()
ima li slika Blua?
Pa daj da vidimo sliku Benovog rođaka.Nemam ja sliku Blua.. to je komšijin pas, i nije više živ. Ali imam sliku Djoleta, on je njegov sin.![]()

Moj Rex uskoro puni 6 meseci, ali problem je u tome sto je mnogo plasljiv. Npr. juce smo bli u setnju i ja sam ga pustio malo da trci odjednom je naisao neki pas koji je 3 puta manji od njega poceo je da ga juri a ovaj je bezao nisam mogao da ga stignem. Kad idemo u setnju cim neki pas zalaje na njega on se uplasi. Moze li mi neko reci da li je to normalno i ako je moguce da mi date neki savet sta da radim.
Debeli Djole
![]()
![]()
Izgleda da je najpametnije se iskljuciti iz daljih diskusija,jer kako rece Zoran ovde se vise nezna sta je sta.
Sutra i ja pocinje da pravim neku svoju rasu. Sta mislite kako da ga nazovem? Srpski napadacki pas?
Dobar fazon. Koliko je Đole star.
Stevo ja te potpuno razumem,ni ja nebih verovao da nisam vido svojim ocima.Ne radi se o mom Donu vec o Medi koji je u vlasnistvu mog suraka.Obuku je radio dreser zandarmerije i to besplatno da bi testirao njihovu inteligenciju.Trebalo mu je 7 dana da uspostavi kontakt sa psom a za 7 dana ga je naucio onom sto moze da se vidi na you tube.Nemam potrebe da izmisljam neke stvari jer je to pre svega pohvala za dresera.Ono sto je lose je to da pas sada vrlo nerado izvrsava komande a ponekad i odbije da uradi.Napominjem da tvoj Bole i moj Don sa ovim psima koje odgaja moj surak uz Nenadovu podrsku nemaju nikakve zajednicke osobine, ni fizicke ni psihicke.Pa bih zato molio gospodina Nenada Gavrilovica da vec jednom kaze kako izgleda Sop jer po njemu ni Bole ni Don nisu Sopovi.Nazalost tako je. veoma sam razocaran i vise nisam siguran sta ja cuvam.Pse koje ima moj surak licno mu je poklonio Nenad i tako sada taj isti gospodin dovodi u sukob mene i suraka jer moramo da se prepucavamo kako sop izgleda.Dugo sam cutao da ne bi na ovom sajtu bilo svadja ali ovo je sramota jer Nenad je stvorio novog psa i ponovo mu dao ime Sop.Znam ja da on ima recimo pravo na to ali nema pravo da nas obmanjuje jer mi smo za te pse dali novac ali iznad svega veliku ljubav i energiju.
Vlasnik ženke sopa me je pozvao da dovedem Bena na parenje. Ben ima 17 meseci a ženka 18. Da li se posle parenja menja karakter psa tj. da li mužjaci postaju agresivniji. Neko mi reče da sačekam da Ben napuni 2 godine pa tek onda da ga dajem na parenje.
Pozdrav Brane,sta ima,kako Cezar?
Ceda je vec mesec dana na dresuri!
Pozdrav Brane,sta ima,kako Cezar?
Ceda je vec mesec dana na dresuri!
Kako se Cezar navikao na dresera i dresuru?