Meni nije samo jedna stvar jasna,zasto vi dusebriznici,niste nista ucinili kad je ringo imo max. 30kg. kad je bio bolestan i izmucen do te mere da nije mogao ni da laje,kad je mogao bilo o da dodje i da ga odnese (ne da ga odvede,nego upravo odnese) bez njegove ikakve reakcije. Ja sam licno dao jedan deo novca za njegovo spasavanje,organizovao da ga ilegalno prenesu preko reke-granice,jer ga carina nije pustala,jer nije imao nikakva dokumenta,a da nepricamo o vakcinama itd. Posle toga sam ga jednom jos video u novembru 2010 i tad je bio vec u skoro odlicnom stanju. Ta borba na koju vi aludirate je bila jos pre godinu dana i ja sam video snimak kao i vi i nije trajala duze od par minuta. O kakvim sad fatalnim posledicama vi pricate? Zasto niko ne kaze da su psu pluca unistena jos u bosni,snimak pluca postoji koji je uradjen po dovodjenju u srbiju.
I jos jednom vas pitam,zasto je pas otisao kod nekog alkoholicara,koji se nije brinuo o psu,hraneci ga pomijama i stocnim brasnom? I zasto tad niko od vas nije odreagovao i nesto ucinio za psa.