Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicna!!!Koliko je visoka/teska???Јана - годину и по дана стара http://www.dodaj.rs/?1C/QK/1gKJ2n07/dominacija-se-nastavlja.jpg
Odlicna!!!Koliko je visoka/teska???
висока 67-68цм - не добијем увек исто кад мерим :/, а тешка 49-50кг - маса јој варира у односу на то како једе... мислио сам да ће већ у овом узрасту имати бар 55кг, али лоша ми је процена.
тежина одлична.. и по сликама сам приметио да је твоја Рина крупнија од Јане. Медо Романијски даје неке крупне псе... а чини ми се да је и Аска крупна, тако да и она доста доприноси крупноћи својих потомака. надам се да нисам погрешио родитеље твоје Рине.Pitam te zato sto sam i ja merio Rinu,visine su slicne(mislim da je Rina mozda malo niza),ni ja nju ne mogu da izmerim najtacnije,a teska je oko 55,mozda malo manje.Ne bih rekao da je ugojena,verovatno su joj kosti teske...
тежина одлична.. и по сликама сам приметио да је твоја Рина крупнија од Јане. Медо Романијски даје неке крупне псе... а чини ми се да је и Аска крупна, тако да и она доста доприноси крупноћи својих потомака. надам се да нисам погрешио родитеље твоје Рине.
Hvala Staki!
Gate 4 svaka cast, Rina je odlicna,jaka kerusa.

Hristos se rodi.Po meni i ako se bas ne razumem toliko u standard rase, ova sjajna rasa ima slican temperament ko i nasa druga rasa Sarplaninac s tim nekim razlikama da ga je lakse dresirati i jos po neksto da ne nabrajam sad.Inace redovno pratim ovu temu kao i mnoge druge i radujem se napretku rase nadam se da ce postati onakva kakvom je zamisljena srecno.Ps.Izvinjavam se zbog pravopisa![]()
Još jednom moram sve da vas zamolim da, kada postavljate slike, kod uploada koristite opciju RESIZE i da duža stranica ne prelazi 600px jer veće slike usporavaju učitavanje stranice! Hvala!