Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

pozdrav Bata brdo................

Ostenili smo Lunu / 9 stenadi/i Odi / 6 stenadi/ vode muskarci............................

Cekamo da se zasteni Mila i Beti......................................................................

Otac Medo Romanijski .............................. slede slike

Poslednja izmena:
pogledaj neke druge pse, tigraste ili žute. mislim da ti oni neće ličiti na rotvajlera.

to jeste ali kad god pogledam nekog sopa wecina izgleda drugacije od predhodnog neki lice na rota a neki telo rota a glawa labradora a neki nopet nelice ni na jednu rasu a kazu da je sop :dontunderstand: ,a koliko ja znam sop ima swoj standard,a takodje sam i cuo da ih mesaju sa pitom ali uopste newidim razlog za to kad je sop sam po sebi prelep ,snazan i ima swe sto treba da bude i cuwar i maza jedne porodice.Ps.pogledaj te slike pasa iz odgajiwacnice carski-cuvar.in.rs skroz su drugaciji od owih .Bez uwrede wlasnicima nisam mislio nista lose

Poslednja izmena:
Nije stvar u boji,vec u obliku glave i tela.
sto se tice ovih pasa raspravljalo se dosta puta,zna se sta je standard a sta ne.
Nek se ljuti ko hoce ali nije sve sto se postavi na forum sop.
Znam da nije stvar u boji, ne određuje boja oblik glave, nego izgleda da žuti i tigrasti psi imaju malo drugačiju njušku, za razliku od Batinih. Ranije sam već pisao o tome na ovom forumu i sve sam potkrepio slikama.

ovde sam pisao: http://forum.krstarica.com/threads/39724&page=78 , http://forum.krstarica.com/threads/39724&page=79

Poslednja izmena:
hwala na odgoworu.Ps.Nikada ne bih uzeo psa starijeg od 5-6 meseci mada mislim da je i to mnogo jer nikada nemozes upoznati karakter tog psa i onda moze swasta da bude (nebitno koja je rasa), ali nemora nista da znaci.Ja ipak uziwam u tome da odgajim stene dresiram ga gledam kako raste......................

3ad32da1702b.jpg

d6148485e13d.jpg

05313f8d597e.jpg

1e8a740351c2.jpg

d4e22c46473d.jpg

Poslednja izmena:
Na prodaju muzijak SOP-a star godinu dana. Pas je socijalizovan,odgajen u boksu sa kucicom. Nije agresivan prema deci,totalno je nepoverljiv prema odraslim osobama,ne dozvoljava nikom nepoznatom da pridje dvoristu bez gromoglasnog laveza a opet je velika maza prema meni i ukucanima uvek spreman za igru. Jede kako granuliranu hranu tako i domacu. Braon je boje,67cm u grebenu a za kilazu nisam siguran(oko 45-50kg) prava zverka. Prodajem ga iz razloga sto pocinjem da radim u Beogradu a moji ne mogu da brinu o njemu zbog obaveza. Inace sam iz Uzickog kraja. Nadam se da ce se javiti neko ko stvarno voli ovu rasu i da ce brinuti o njemu bar upola kao ja. Cena je 300 evra iz razloga sto nemam nameru da izvlacim pare koje sam ulozio u njega vec da olaksam finansijski osobi koja ga kupuje a i nemam bas vremena za cenkanje. Uz psa dajem i tu extra kucicu (drvenu oblozenu limom i ima jedan vid izolacije u podu) kao i sve povodce i ogrlice koje imam.Posto se nisam snasao sa postavljanjem slika na forumu kontaktirajte me na mail:marko_macic@yahoo.com da vam posaljem fotke na mail.

Zinteresovani neka se jave na mob.: 065/646 88 22
POZDRAV SVIMA!!!

pozdrav bata Brdo.......

ostali smo duzni slike stenadi.................

ostenili smo i Milu/ otac Medo Romanijski/ slede slike
pozdrav bata Brdo.......

ostali smo duzni slike stenadi.................

ostenili smo i Milu/ otac Medo Romanijski/ slede slike

u pripremi su cetri kuje za parenje /sa Romanije/ otac Medo Romanijski

otac....Medo Romanijski

jako nam je drago sto se Nenadovi psi svidjaju sve vecem broju ljudi i sto prica ide u tom pravcu................................................................................

do kraja godine nadamo se da cemo pored sadasnjih cetri legla i cetri u pripremi uspeti da jos jednom uparimo Lunu,Milu,Odi i zdravlje od boga sa stotinak stenadi doprinesemo sirenju rase .....

pored nasih kuja Medo Romanijski je paro cetri kuje i nadamo se jos desetak usluzno do kraja godine te i tu dajemo doprinos shodno dogovoru" da sto vise kuja bude pareno pod Medom Romanijskim i da sto vise potomaka ostavi.

Pozdrav Bata Brdo..
u pripremi su cetri kuje za parenje /sa Romanije/ otac Medo Romanijski

otac....Medo Romanijski

jako nam je drago sto se Nenadovi psi svidjaju sve vecem broju ljudi i sto prica ide u tom pravcu................................................................................

do kraja godine nadamo se da cemo pored sadasnjih cetri legla i cetri u pripremi uspeti da jos jednom uparimo Lunu,Milu,Odi i zdravlje od boga sa stotinak stenadi doprinesemo sirenju rase .....

pored nasih kuja Medo Romanijski je paro cetri kuje i nadamo se jos desetak usluzno do kraja godine te i tu dajemo doprinos shodno dogovoru" da sto vise kuja bude pareno pod Medom Romanijskim i da sto vise potomaka ostavi.

Pozdrav Bata Brdo..

Poslednja izmena:

Back