Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

mmwuuo.jpg

Odgajivacnica-BUNDA vam prestavlja svoje pse.

rlawlv.jpg

Mali starosti 2 godine.

equtk9.jpg

Tara starosti dve i po godine.

vwqt8p.jpg

11goxlf.jpg

Vucko starosti 7 meseca.

bjiz6h.jpg

2a4zvjr.jpg

Beti starosti 7 meseca.

Sa ponosom vam prestavljam Vucka i Beti koji su odgajani u odgajivacnici-BUNDA

Otac Mali i Majka Tara z:)

Poslednja izmena:
Ne pričam samo o toj poslednjoj slici, na njoj čak i izgleda širokogrudo, više mislim na slike kada stoji. Neki sop - ovi imaju veoma široke grudi, što mi se puno svidja. Pedja Balanac ima sliku sa onim sopom u kući, sede obojica na fotelji. Nadam se da znaš koja je. Na toj slici je baš velik i razvijen pas.
Verovatno je Ben veći uzivo, ali ima sopova koji su "širi" od Bena, bar na slikama.

Знам има боље Бенове слике. Ове сам сликао јер ми се брат жалио да му делује мало мршаво. Мој Бен углавном нон-стоп нешто њушка и тешко га је сликати, а да слика буде добра. Најбоље фотке испадну када га ја држим или му окупирам пажњу, а неко други га слика, скоро је неко звао једног фризера да слика Бена, да би му овај послао слике. мислим да ту има бољих фотографија.

Вечерас сам срео једног момка са СОП - ом. Из прве сам га препознао, био је цео тамно сив, једино је могао да има мало жутог или белог палежа на грудима, али то нисам видео. Потрчао сам за момком и кад сам пришао ближе сетио сам се да је боље да не трчим јер би пас могао да ме нападне, па сам звао власника са одстојања. Притом пас није био на повоцу. Чим сам започео причу са власником пас ми је пришао и почео да ми се умиљава, па сам га мазио по глави током већег дела разговора ( не зато што сам ја то хтео, него је пас први то хтео). Речено ми је да је пас веома стабилног карактера, миран и да испуњава све стандарде. Веома је лепо грађен, веома лепа глава и личи ми на Гавриловићевог пса Ринга. Мислим да ми је тај момак рекао да пса одгајају у стану и да га шетају 2 пута дневно, а и то може да се закључи по длаци која је била чиста, несмрдљива и мека и густа као у мачке. Нисам стигао да питам власника ни одакле је набавио пса, ни како се зове пас, ни власниково име, нисам стигао ни да га сликам, а нисам му рекао ни да посети неки од форума - нисам стигао, јер је друштво које ме је чекало постало нестрпљиво. Све у свему, ја сам се одушевио и надам се да ћу поново срести тог пса.

Back