Srpski Odbrambeni Pas (S.O.P.)

Sva stenad vakcinisana,rodovnik i uslov zamene ukoliko bilo sta podje po zlu......................................................
Bice i ovde pasa koji ispadaju iz okvira ali kao i do sada mi cemo ih menjati novim stenadima a takve udomljavati kod ljudi koji zele da cuvaju kao ljubimce.....
Provera autenticnosti pasa i rodovnika uvek moguca kod tvorca rase 0038757233191.........a stojimo na raspolaganju 24h kao podrska oko nege pasa.............
Nasi psi su takvi kakvi jesu i odabrani su na Romaniji .............tri psa su i ocuvana od strane Nenada Gavrilovica a nacin parenja i selektovanja je utanacen ..
Naravno da mi zelimo da svi psi budu odlicni ali radi se o zivim bicima i tu polazi po zlu i pored dobre volje,truda,iskustva...............ima stvari gde ste nemocni..........pogotovu kada imate jako puno stenadi godisnje./ iz jednog legla, da ,dva psa nisu u okviru nije puno ali na 15 legla to su dvadesetak pasa...a i njih treba udomiti. Mi ne bezimo od odgovornosti i u svim slucajevima menjamo stene kada vlasnik nije zadovoljan..................Takvih pasa ce uvek biti i ima ih i kod upeglanijuh rasa i vremenom ce se smanjivati ali nikad se nemoze iskoreniti.........................................................
i uvek je bilo i bice ljudi kojima se nesto svidja ili ne............i bice ljudi koji ce vise voleti da vam nanesu zlo nego sebi dobro i bice ljudi sa kojima cemo saradjivati i dalje i siriti saradnju baziranu na postovanju tvorca rase,tradicije, iskustva...........
Tako je normalno bez obzira sto je ovo Srbija...
pozdrav sa Brda.....................
slike slede cim se Aba osteni

Poslednja izmena:
Бато , пошто си у контакту са Гавриловићем, вероватно си упућен у ове две смотре које ће бити одржане у скорије време. е сад ме занима, да ли би се појавио на некој? (сматрам да као одгајивач са великим бројем паса треба да будеш присутан бар на једној и има доста времена да све лепо испланираш)

Poslednja izmena:
Бато , пошто си у контакту са Гавриловићем, вероватно си упућен у ове две смотре које ће бити одржане у скорије време. е сад ме занима, да ли би се појавио на некој? (сматрам да као одгајивач са великим бројем паса треба да будеш присутан бар на једној и има доста времена да све лепо испланираш)

на крају реченице стоји ? што значи да је то питање на које је за сада изостао одговор.

5mart20113-1-1.jpg

26feb20111-1.jpg

26feb20113-1-1.jpg

Pozdrav.

pozdrav Bata brdo...........

Izvini nista licno sto nisam blagovremeno odgovorio na pitanje vezano za okupljanja...............................Za svaki sam oblik saradnje ali slazem se treba se sve isplanirati i naravno pozvati zvanicno ...............a na ljudima je da dodju ili ne dodju.............Moj stav ce biti istovetan kao i Nenadov i ako ima materjala za normalni pricu sa ozbiljnim ljudima eto mene i pasa...................................

Uparili smo i Lunu

Uploaded with ImageShack.us

otac Vuk Romanijski

Poslednja izmena:
Zamolio bih jos jednom da ukoliko imate potomke Sive da mi slike dostavite mailom................takodje ukoliko saljete fotografije radi naseg misljenja neka to budu sto vise slika sa raznih strana ...............po mogucstvu i sa metrom......

pozdrav sa brda

Back