Hvala, pišem preko WhatsApp-a.Imam ja, Tel: 015254217664
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, pišem preko WhatsApp-a.Imam ja, Tel: 015254217664
Meni treba, hvala unapred! Email: nenanesic89@gmail.comNov sam na forumu, ako nekome trebaju sveze informacije sa polaganja Fachsprachenprünga u Baden Württembergu, tacnije u Reutlingenu, slobodno nek mi se javi...pozzdrav
Kolege, da li neko ima iskustva sa aprobacijom u pokrajini Baden Württemberg u skorije vreme? Konkretno, da li je bolja opcija Gutachter ili odmah Kentnissprüfung; koliko vremena se čeka otprilike na odluku Gutachtera, i da li je nekome priznata diploma Medicinskog Fakulteta u Nišu (Bolonjski sistem, od 1987. generacije pa nadalje)? Hvala unapred na odgovoru! Pozzdrav!
Imam ja, Tel: 015254217664
Meni treba, hvala unapred! Email: nenanesic89@gmail.com
Hvala na informaciji i savetu, svaka nova informacija je poželjna!Bolje je odmah Kenntnissprüfung. Da imate više godina radnog iskustva, započetu ili još bolje gotovu specijalizaciju pa da eventualno pokušate preko veštaka da Vam priznaju diplomu. Veštačenje em duže traje em više košta, a pozitivan ishod je malo verovatan. Naše diplome neće biti priznate sve dok (ako uopšte) ne uđemo u EU, nevezano za to da li je u pitanju Bolonja ili ne.
Može, ali je izbor klinika i specijalizacija jako sužen....Kolege, da li neko od vas ima informaciju, da li se u pokrajini Baden-Württemberg moze naci posao sa Berufserlaubnis-om, odnosno bez aprobacije?
Ja imam FSP u decembru bas u Reutlingenu i svaka informacija bi mi dobro dosla.Nov sam na forumu, ako nekome trebaju sveze informacije sa polaganja Fachsprachenprünga u Baden Württembergu, tacnije u Reutlingenu, slobodno nek mi se javi...pozzdrav
Zdravo kolega, meni trebaju informacije baš za Reutlingen. Moj email je nenanesic89gmail.com. Unapred hvala!Nov sam na forumu, ako nekome trebaju sveze informacije sa polaganja Fachsprachenprünga u Baden Württembergu, tacnije u Reutlingenu, slobodno nek mi se javi...pozzdrav
Kakva je inace klinika u Asafenburgu,kakva su iskustva?Zasto fali toliko ljudi?Lokacija joj je izuzetno dobra,Frankfurt je relativno blizu...ja sam u potrazi za poslom na anesteziji,zato pitamJoš jednom: trentno Klinikum Aschaffenburg u Bavarskoj traži lekare. Do sada su primali sa BE. Trentno je kritično na anesteziji i verujem da se tu može dobiti posao. Prethodno je jedan momak iz Indije dobio da hospitira dok ne položi FSP i dobije BE tako da verovatno i ta mogućnost postoji.
Pozz kolega,Da li ke neko polagao Kentinsprufung na LMu. Treba mi email na koji mogu da se poruce protokoli ospita
Hvala