Zdravo kolege,interesuje me preko kojih agencija postoji mogucnost odlaska lekara u Nemacku?
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih prepprucila gospodju Sabinu Bandu. Ja sam uz njenu pomoc ppsao. Mozete je kontaktirati na meil:Zdravo kolege,interesuje me preko kojih agencija postoji mogucnost odlaska lekara u Nemacku?
Hvala
Pozdrav, koliko ste cekali na ponudu za posao? Ja sam razgovarao sa Sabinom, medjutim vec 10 dana mi nista ne javlja.Ja bih prepprucila gospodju Sabinu Bandu. Ja sam uz njenu pomoc ppsao. Mozete je kontaktirati na meil:
s.banda@sbp-management.com
Srecno!!!
Pozdrav, koliko ste cekali na ponudu za posao? Ja sam razgovarao sa Sabinom, medjutim vec 10 dana mi nista ne javlja.
Ja sam bas brzo dobila odgovor, prvi meil sam poslala 25.01.2017, a Sabina je dolazila 27.01. pa me pozvala na njen simpozijum i 2 dana kasnije mi je dala konkretnu ponudu tako da sam odmah krenula da sredjujem papire i vec 19.2. pocela sa hospitacijom.Nadam se da ce i kod vas ici tako brzo.
![]()
Kolege imam pitanja vezana za promenu poslodavca u Nemackoj.
Da li je moguce u toku trajanja Berufserlaubnisa da se promeni poslodavac? Da li je moguce preci u drugu pokrajnu ili se mora ostati u istoj? U tom slucaju potrebno je vratiti se u Srbiju i ponovo podnositi zahtev za vizu ili se to ne mora raditi? Berufserlaubnis imam vec godinu dana i istice mi u novembru sledece godine.
Pozdrav
Da li neko od kolega u okolini Berlina moze ili zna da mi predlozi neku bolnicu u kojoj mogu da obavim bar hospitaciju? Poslao sam preko 20 cv-a, ali mi niko ne odgovara. Samo berlin i okolina me zanima iz privatnih razloga.
Klinika Westend u Berlinu
Bad Saarow Helios Klinikum
Bolnica u Potsdamu
Ko god je poslao dobio je hospitaciju
A za posao se tu ceka, samo Helios prima brzo ali one koji mu trebaju, trenutno Neuro i Anestezija su aktuelni...
Zanima me da li neko vec ima kurikulum fakulteta Banja Luka, ili da radi prevodjenje dokumenata
To je medicina pretpostavljam? Iz koje je godine curriculum? Moram da vidim da li ja imam. Inace sam prevoditeljica. Lp