Super je ovaj forum !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega, vidim da treba da uskoro pocnete u pokrajini Hessen da rafite. Zanima me koja je procedura nakon dobijanja ugovora, posto kazete da niste polagali FSP, a ovde se na forumu dosta pisalo kako je to uslov? Da li imate mozda vise od 5 godina radnog staza pa ste dobili direktnu aprobaciju?Nisam polagao FSP prije BE. To je obaveza, kad je Hessen u pitanju, da se položi prije izlaska na Kenntnissprüfung.
Kolege ako ima neko za prevod plana i programa nastave sa NISKOG medicinskog fakulteta, neka se javi radi podele troskova. Plan i program pre bolonje!
Postovani kolega, ja ima preveden plan i program Niskog Univerziteta pre bolonje...Eventualni dogovor preko pp
U M-V postoji mogucnost da se zapocne posao,odnosno da se dobije BF sa polozenim PKT-om ili Telc med. C1. Dobijate BF na 6 mes. ali u tom periodu morade da polozite i FSP. Pise to i na sajtu lekarske komore. Ja 03.02. polazem PKT a termin za FSP mi je 04.04.Drage kolege,
dobila sam ponudu za posao u Mecklenburg-Vorpommern pa me zanima da li je neko imao iskustva sa ovom pokrajinom i da li je i ovde polozen FSP uslov za zapocinjanje radnog odnosa ili moze da se radi par meseci
dok se ne polozi isti? Hvala unapred!
PKT i FSP nisu isti. PKT ili Patientenkommunikationtest se polaze pri Freiburg akademiji,laksi je od FSP i veca je prolaznost. Sa polozenim PKT-om moze se dobiti BF u M-V samo na 6 mes. svakako moras da polazes i FSP. Ja sam se odluzila da polazem PKT,zato sto mi je termin za FSP tek u aprilu,a i retko ko polozi iz prve.PKT i FSP su jedno isto, verovatno mislis Kenntnisprüfung?