Mi smo bili na onom sastanku s njima 08.02. Tada su nam rekli da zbog nastupajucih zakonskih promena ne mogu za sada nista da nam garantuju, verovatno zato sto trenutno vrse posredovanje za Frankfurt (Hessen), gde su te promene nastupile. Sada kazu da ce do kraja februara pozvati 15 kandidata na neki probni rad u Frankfurt, ali pretpostavljam da se to odnosi samo na sestre.
Agencijama smo pisali pocetkom februara. Od ostalih agencija uglavnom su stigli odgovori tipa javicemo ako nesto nadjemo.
Inace, poslali smo u poslednjih nedelju dana oko 25 prijava direktno poslodavcima. Za sada su, osim automatskih odgovora tipa uzecemo vas u obzir, stigla dva direktna odbijanja i jedan mail u kome nas je Chefarzt pitao da li bismo mogli da dodjemo. Kada smo ga pitali konkretno kad, sta i kako, utihnuo je, bar za sada. Naravno, nedelju dana je kratak period da bismo bilo sta zakljucili. Nastavljamo dalje

Velika podrska za sve vas ostale koji konkurisete! Naravno da nije lako, pogotovo sto stalno slusamo price kako je potraznja opala zbog navale iz EU i kako se stalno donose nove regulacije koje postrozavaju kriterijume. Meni ipak deluje da posla i za nas ima, ali kao sto je vec neko rekao ``ne raste na granama

``. Hvala starijim kolegama koje su vec u De na podrsci, informacijama i savetima! To nam sada mnogo znaci. Nadam se da cemo i mi moci jednom nekome da pomognemo