Hvala @mikey na ohrabrenju. Ni ne sanjate koliko svaka podrška i pomoć znači. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage kolege, kod mene se rapidno uvećava broj odbijenih molbi. Od 17 poslatih, 4 poziva na intervju, 8 odbijenih i 5 cekam.
Moje pitanje za one koji su već našli posao: Da li ste sami slali molbe po bolnicama ili vam je pomagao neki posrednik, agent?
Možda neka preporuka. Svaka pomoć je dobrodošla.
Cao interesuje me kako kontaktiras ustanove , trazis na sajtovima tipa aerzteblatt.de i slicnima ili...? Preko kojih sajtova kontaktiras klinike? Hvala na odgovorima. Zelim ti svu srecu u konacnom pronalasku posle.![]()
ua interna
Što, šta bi?
Na ovoj mojoj klinici izgleda ne prolazi.. I to mislim posle godina rada. ne pada mi na pamet ovo celog zivota da radim, bezim na nesto drugo cim budem mogao. Proci ce mi detetu detinjstvo a necu da ga vidim vise od 3 sata dnevno..
Na ovoj mojoj klinici izgleda ne prolazi.. I to mislim posle godina rada. ne pada mi na pamet ovo celog zivota da radim, bezim na nesto drugo cim budem mogao. Proci ce mi detetu detinjstvo a necu da ga vidim vise od 3 sata dnevno..
Ma raspadanje. Nehumano. Ko me natera...
Pozdravi kolege. Ovako treba mi Vasa pomoc : Naime potreban je jedan lijecnik specijalista Medicine rada za rad u Njemackoj, Bayern. Postoji i mogucnost dogovora sa poslodavcem za organiziranje intenzivnog tecaja njemackog jezika. Molim Vas ako znate za nekoga takvog da mi posaljete u inbox info.
Hvala unaprijed.....
Postovanje, Mikey!
Hvala na svim detaljima oko zaposljavanja u Nemackoj. Da li mi mozete javiti vise detalja o ponudi za specijalistu medicine rada ?
Pozdrav