Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Mora da sam promasila umetnost. Jadna ja. A sta cemo sa 30 drugih ljudi u mom razredu? Izgleda da su i oni promasili umetnost. A ostala odeljenja? Ma i oni su sigurno promasili umetnost. Jadna ova drzava sa nama promasenima
A ja protiv recepta za lenju pitu nemam nista, samo smatram da ipak 'gimnazijsko obrazovanje' ne treba da bude na nivou recepta za lenju pitu
Bacicka je bila samo slucajan primer, ja doticnu ne podnosim ali nije iskljuceno da su i njene knjige (ili knjiga, ne znam koliki joj je knjizevni opus) zanimljivije od neciste krvi, npr. Ja smatram da knjiga, lektira, kao obavezno stivo mora necim da te odusevi. Do sada, sve knjige su me odusevile iskljucivo svojom nezanimljivoscu
Ne, ne ako ti kazes da sam ogranicena, onda ok. Mozda ti imas neki super power da udjes u pisceve misli i znas tacno sta kako i zasto je doticni napisao. Ja sam izgleda po tom pitanju ogranicena. Ebiga![]()
Zapravo, ne radi se o tome da ti to ne mozes da promenis . Jednostavno , mislim da nemas ispravan pristup umetnickom delu . To je sve . Nisam mislio da ono shbatis kao uvredu nego kao kritiku da treba da drugacijes pristupas delu . Ebiga, nije vam svima bila S.R profesor knjizevnosti