Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.419
ЈА???????????komandir:Немој да вређаш. Ко неће да буде Србин? Онај који поштује српски језик или онај који га не поштује?
Брате много си се зено
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ЈА???????????komandir:Немој да вређаш. Ко неће да буде Србин? Онај који поштује српски језик или онај који га не поштује?
Бл:Добро бре Српи, шта сте се узјогунили, ако нећете да будете Срби, па ево и ********* и македонци добише нацију можете и ви, ај да пожурите док Тадићи није затворио радњу.
![]()
![]()
sintagma:a šta je sa ruskinjama hoćemo jih sada zvati rusinje ? prestanite sa glupostima u srpskom se kaže srpski a kome se nesviđa neka govori nekim drugim jezikom , npr evo vam muslimanski/bošnjački ili hrvatski kog svakodnevno menjaju ... uozbiljite se nismo mi hrvati da menjamo jezik kako se kome ćefne
Пошто видим да си се поистоветила са ликом на сличици.Hellen:Онда Енглези говоре енглеЗки.....
Немци немаЦки.....
Грци...или Грки...шта ли су...говоре грЦки, или грКски....
Французи француЗки......
Лепо је без гласовних промена.......само мало изломимо језик .......
Бл:Пошто видим да си се поистоветила са ликом на сличици.
Како се пише на English - Englishman
А не Енглез
Бл:Пошто видим да си се поистоветила са ликом на сличици.
Како се пише на English - Englishman
А не Енглез
komandir:Мислим да је сваком просвећеном човеку јасно којим језиком говоре ти тзв. бошњаци, муслимани, Хрвати, Дукљани. СВАКИ ШТОКАВСКИ ГОВОР НА БАЛКАНУ ЈЕСТЕ ПРАВИ ИСПРАВНИ СРПСКИ ЈЕЗИК.
Autobus:imam cvrste dokaze da je potpuno ispravno napisati srBski umesto srpski.
Autobus88:nekada kada sam iso u srednju skolu na vezbanci za pismene zadatke iz srbskog mi je pisalo Srbski jezik.
Neznam sta ste sr... i nje mi bitno ja imam cvrste dokaze da je potpuno ispravno napisati srBski umesto srpski.
nekada kada sam iso u srednju skolu na vezbanci za pismene zadatke iz srbskog mi je pisalo Srbski jezik. iProfesorka srbskog ga to nikad nije ispravila. Mozda mislite da nije videla... Jeste videla je> Iznad toga napiso sam ime i prezime malim slovom a to je posle bilo prepravljeno a ovo srbski je ostalo.