Srpski fudbal na UEFA listi

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislio sam na klupski koeficijent. Tu tek sledi pravi sunovrat.
па ниси мислио јер кажеш и то је одлична позиција, а позиција 9 места изднад од поменуте 31. позиције, биће лакше јер ће се коефицијент делити са 4 ове сезоне уместо са 5 како је било прошле, видећемо колико ће бити клубова у групама.

ови ће сви збирно донети један бод по 0.25

1752840363985.png

Partizan ako se konsoliduje ima šanse protiv Ukrajinaca koji igraju u Poljskoj.
ако буде одиграо као на Кипру нема никакве шансе ако буде одиграо као на војном стадиону има реалне шансе да буде у игри до краја двомеча иде им на руку што је реванш поново на јна

Radničko realno nema šta izgubiti, pobiti se pa šta bude od njih se ni ne očdkuje više od kola-dva, ali mene brine više Partizan. Inferiirniji u oba meča protiv kiprana, realno je bilo u BG da nakon regularnog ispadnu ali nekako su se izmigoljili. Sve u svemu o borbi sa Zvezdom nema priče, nažalost ni o LK čini mi se da nema priče. Zabrinjavajuće. Još sljedeće godine kad izgube koeficijent 8.000, sve ranije će dobivati teške rivale

Radničko realno nema šta izgubiti, pobiti se pa šta bude od njih se ni ne očdkuje više od kola-dva, ali mene brine više Partizan. Inferiirniji u oba meča protiv kiprana, realno je bilo u BG da nakon regularnog ispadnu ali nekako su se izmigoljili. Sve u svemu o borbi sa Zvezdom nema priče, nažalost ni o LK čini mi se da nema priče. Zabrinjavajuće. Još sljedeće godine kad izgube koeficijent 8.000, sve ranije će dobivati teške rivale
против АЕК-а су одиграли лоше на Кипру а солидно у Београду били су бољи испадоше на пенале голман их уканалио са голом примљеним у продужетку мада их је спасио на надогнади рег дела кад је одбранио пенал, јбг све је то фудбал, ова Александрија није ништа посебно

па добро није реално ни сад да будемо иза Кипра а није реално ни да смо десета лига Европе реално смо од 15-20 лига у Европи
Po meni prvih 8-9 liga je u redu jer po svim mogućim parametrima to je to rezultati, gledanost u i van države, transferi, infrastruktura itd itd. ostalo do 30. mjesta možeš mješati kako hoćeš isti je to sve klinac.

Е овако, ово ти је табела доприноса Српском фудбалу од сезоне 2017-18 до сезоне 2021-22 јер то су сезоне, закључно са сезоном 2022-23, које су донеле српском фудбалу директног представника у Лиги шампиона.

таб.png

Партизан је имао врло добре сезоне када је у питању допринос националном коефицијенту али је онда у историјској сезони 2022-23 саплитањем звездиних судија и унутрашњом саботажом сопствене управе коју је контролисао звездин sugar dady завршио као четврти на табели и уместо да у наредној сезони 2023/24 Партизан игра групну фазу Лиге Европе или макар Лиге конференције, Партизан је испао из свих такмичења јер је сезону тако унакажен започео у 3.колу квалификација Лиге конференције и после извукао Нордсјеланд у плеј-офу.

Подсетићу те да је Партизан у тој сезони 2022-23, кад је завршио као 4. на табели, стигао од нокаут фазе Лиге конференција и те сезоне табела доприноса српском коефицијенту је изгледала овако:

Сезона 2022-23
таб 2.png

Наредне сезоне 2023-24 Звезда, ТСЦ и Чукарички у групној фази су заједно узели укупно 2 бода ! Да је било дозвољено да Партизан иоле нормално функционише Партизан је могао да спаси ту сезону српском фудбалу јер није било за очекивати да Звезда освоји довољно бодова у ЛШ, а ТСЦ и Чука су били нејаки да било шта постигну јер су у лиги нерегуларно завршили испред Партизана.

Ето то је разлог зашто смо пукли на ранг листи УЕФА.

Звездин лоби је те сезоне 2022-23 био у фазону "постигли смо шта смо хтели, више нам резултати Партизана у Европи не требају, гурнућемо вас у јендек ко вас јјебе, донеће ТСЦ и Чука довољно бодова"

резултати Партизана у Европи не требају,
Звезда вам је крива што сте једини клуб у Европи који је кренуо у квалификација за ЛШ а није се пласирао ни у ЛК, НЕИТЕРЕСУЈУ НАС ВАШИ РЕЗУЛТАТИ УОПШТЕ, ИГРАТЕ ЗА СЕБЕ као и МИ ШТО ИГРАМО ЗА СЕБЕ, један Зрињски, да се Марко не наљути Борац, или Динамо Минск, или ирски Шамрок или Нови Свеци из Велса могу да играју и играју ЛК а Партизан не може јер је уништен причај ми приче, напред Александрија у четвртак, поздрав.

Слабо пратиш, није Партизан уништен него саботиран и успораван да увек буде 2-3 корака иза Звезде јер чим се мало приближи (сезона 19/20 Садик Дегенеков киропрактичар) одмах се yпали црвено-бели аларм.
А ви и ове године пролазите у Лигу шампиона сигурно, Арнаутовић је страшан играч, нико у квалификацијама не може да вам парира Терза је саставио бруталан тим

А ви и ове године пролазите у Лигу шампиона сигурно, Арнаутовић је страшан играч, нико у квалификацијама не може да вам парира Терза је саставио бруталан тим
ништа није сигурно ако буде добро је а и са лигом Европе се не би жалио, коме сте се ви прибилижили продали сте друго месту ТСК-у однда да не би играли групну фазу и "сакупљали бодове за..."

Звезда вам је крива што сте једини клуб у Европи који је кренуо у квалификација за ЛШ а није се пласирао ни у ЛК, НЕИТЕРЕСУЈУ НАС ВАШИ РЕЗУЛТАТИ УОПШТЕ, ИГРАТЕ ЗА СЕБЕ као и МИ ШТО ИГРАМО ЗА СЕБЕ, један Зрињски, да се Марко не наљути Борац, или Динамо Минск, или ирски Шамрок или Нови Свеци из Велса могу да играју и играју ЛК а Партизан не може јер је уништен причај ми приче, напред Александрија у четвртак, поздрав.
То је исувише поједностављено објашњење. Одговор је ипак сложенији. Што већи клуб, буџет, навијачи, услови, историја, праћење јавности... то већи притисак до одређеног кола и кад се то прегура клуб улази у неку радну температуру и опуштеније игра остварује резултате некад чак и преко реалног максимума. Кад си већ Борац поменуо тренутно притисак је да се прође прво коло и то баш велики, за остале клубове најбоље знају њихови навијачи шта су примарни циљеви али док се то не оствари, клубови углавном играју као под ручном и великим теретом у гепеку. За неке које ми називамо егзотичне фуд земље и сам излазак у Европу скида сваки притисак и од првог кола су у максимуму. А Партизан уз то колико примјетим из ваших излагања има и низ додатних организационих потешкоћа што ће очигледно почети да му прави проблеме и у домаћој лиги. То дјелује забрињавајуће за читаву лигу јер ако се и Партизан сведе на ниво Радничког, ту ни један клуб лиге ништа неће профитирати сви губе

Poslednja izmena:
о је исувише поједностављено објашњење. Одговор је ипак сложенији. Што већи клуб, буџет, навијачи, услови, историја, праћење јавности... то већи притисак
кренули су са буџетом око 50 милиона евра на кијевски динамо, примили 9 комада нису завршили ни у лиги конфереције јер нису могли да победе Лугано са играчем више али су продали све што су могли кад су испали из плеј офа ЛК-а на крају крајева не морају да играју ништа у Европи кога то интересује осим њих саме играју за себе или не играју те приче да нам Звезди они нешто доносе или било ком другом је смешна, полуистина по тој логици сваки клуб може рећи да игра за неког другог из лиге те сезоне су саботирали друго место у лиги јер су по сили закона морали да заврше у групама ЛЕ као што је ТСК завршион, сад их нема 2 године у групама ни ЛК и мисле да нама наносе неку штету тиме, не интересују нас, играју или не ИСКЉУЧИВО за себе и своје бодове, коефицијент, шта нпр тебе лично брига шта ради Сарајево, Зрињски, Жељо или Вележ у Европи? јел ти то важно?

Poslednja izmena:

Back