Srpski fudbal na UEFA listi

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.
Који наш тим може било шта да тражи у ЛЕ?

Подсети ме, како је Звезда одиграла прошлогодишњу ЛЕ.

Тада је била у првом шеширу и избегла најјаче тимове у групи, односно Звезда је била бабарога те групе.

Па, како је било...
Ta grupa je bila skroz ravnomerna

Sezonu pre toga je bila prva u grupi

.А онда у равноправној групи - последња!

И шта ти тај тренд говори?.
Razlika između prvog i poslednjeg u grupi 4 boda.

Zvezda tukla Ferencvaroš 4:1, koji je osvojio grupu. Takođe nesrećni poraz od Monaka zbog Srnićeve bezvezne ruke u kaznenom, realno je tu bar bod mogao da se uzvuče.

Zvezdi je Liga Evrope po meri, Patlidžanu i TSCu (ako nastave sa dobrim igrama) Liga Konferencije. Ostali nisu ni za kupusijadu.

Razlika između prvog i poslednjeg u grupi 4 boda.

Zvezda tukla Ferencvaroš 4:1, koji je osvojio grupu. Takođe nesrećni poraz od Monaka zbog Srnićeve bezvezne ruke u kaznenom, realno je tu bar bod mogao da se uzvuče.

Zvezdi je Liga Evrope po meri, Patlidžanu i TSCu (ako nastave sa dobrim igrama) Liga Konferencije. Ostali nisu ni za kupusijadu.
.
Ако причамо о Вучићевом Партизану, у праву си.

Када би скинуо своје прљаве шапе са Партизана и уопште са првенстава, престао да се брине ко ће да буде први, други трећи и да иде у европска такмичења, бира ко ће да буде у Партизану, од председника до баба-сере, Партизан би направио одличан тим.

Чак и овако сечен и сакаћен са свих страна, пружа изненађујуће добре партије.

С друге стране, са свих страна засута (ловом, медијском пажњом од коментарисања утакмица до извештаја, наслова итд.), абартована Звезда тешко да би и данас у ЛЕ нешто постигла.

Па против другог тима филијале ИМТ, одигра 2:1.

Жали Боже пара...

.

.
Ако причамо о Вучићевом Партизану, у праву си.

Када би скинуо своје прљаве шапе са Партизана и уопште са првенстава, престао да се брине ко ће да буде први, други трећи и да иде у европска такмичења, бира ко ће да буде у Партизану, од председника до баба-сере, Партизан би направио одличан тим.

Чак и овако сечен и сакаћен са свих страна, пружа изненађујуће добре партије.

С друге стране, са свих страна засута (ловом, медијском пажњом од коментарисања утакмица до извештаја, наслова итд.), абартована Звезда тешко да би и данас у ЛЕ нешто постигла.

Па против другог тима филијале ИМТ, одигра 2:1.

Жали Боже пара...
kada je Patlidžan bio bolji? U 21. veku nije ništa konkretno uradio, dva put u LŠ na sreću gde je bio vreća za punjenje. Više od grupe Lige Evrope nije video do one grupe sa Jang Bojsem i Šiptarima 2017.

Aj ne kaki toliko... Zatvorio je Partizan gomilu utakmica od pocetka prvenstva i zatvorice jos gomilu do kraja kao i Zvezda. Sad samo da se odluce jel ima para ili nema para.

Domet Zvezde u Evropi je max LE. LS je jedino dobra zbog vise para.
.
У овом првенству само Навијач може да затвара утакмице.

Домет наших тимова, Звезде и Партизана је 3. или 4. место у групи ЛЕ.

У ЛК 2. место и испадање на пролеће.

Може ту да се деси неки ексцес, али је то увек резултат срећних околности или једноставно неке вероватноће

.

kada je Patlidžan bio bolji? U 21. veku nije ništa konkretno uradio, dva put u LŠ na sreću gde je bio vreća za punjenje. Više od grupe Lige Evrope nije video do one grupe sa Jang Bojsem i Šiptarima 2017.
Kao ni Sendvičari koji uz to troše stotine miliona narodnih para!
Evo sad igrajte... i dogodine. Neznalicama ni sto miliona ne vredi :hahaha:

Jel uživaš u igrama? Bilo lepo gledati Leipcig. :lol:

Sramno je što Sendvičari do dolaska Vučića nisu mogli ni da se kvalifikuju za grupu.

Ovako ste ugurani ali eto sramotite nas sada. A zato LŠ ne vidite nikad više u istoriji. :lol:

Veća je sramota izgubiti od ekipe sa Danske koja 10 godina nije igrala utakmicu u Evropi 6-0

Čuka se bruka, TSC nimalo. Simpatičan stadion, simpatična ekipa, pokazuju zube.

"Mađarska" ekipa za lokalne šoviniste u kojoj su ceo roster Srbi i ostali stanovnici Srbije, dok su blizanci, "srpski ponos" puni crnja, kineza i ostalih rasno-etničkih manjina
kad se guraju mrtva Zvezda i mali klubovi a Partizan sapliće normalno da izgubimo.. nek vam sada Čuka i Tsc osvajaju bodove sendvičaru sa severne tribine :D

da se ja pitam svake godine bvi pustio Zvezdu da igra Ligu Šampiona..nema ničeg lepšeg nego uživati u njihovom sramoćenju..
recimo mi smo se ove sezone osramotili odmah i završena priča a oni se blamiraju iz kola u kolo, dva, tri meseca.. nerviraju se , jedu mu da od muke..
žao mi je što Siti nije imao malo više sreće da od onih 58 šuteva na gol makar 12 nije ušlo. al ima revanš jbg pa se nadam nekoj osmici makar

TSC ima potencijal da bude treća ekipa koja bi u budućnosti donosila bodove Srbiji, s time što je Liga Konferencije njihova mera.

U Ligi Evrope nema šta da traže.
Samo bogato

1698648702827.jpeg

da se ja pitam svake godine bvi pustio Zvezdu da igra Ligu Šampiona..nema ničeg lepšeg nego uživati u njihovom sramoćenju..
recimo mi smo se ove sezone osramotili odmah i završena priča a oni se blamiraju iz kola u kolo, dva, tri meseca.. nerviraju se , jedu mu da od muke..
žao mi je što Siti nije imao malo više sreće da od onih 58 šuteva na gol makar 12 nije ušlo. al ima revanš jbg pa se nadam nekoj osmici makar
Slažem se. Nema veće sreće hahaha.
Posle Lajpciga mnogi Cigani mi se bečili kao.. jesi video kako igra Leipcig! :lol:

ladno lik napiše: Zvezda se u Evropi pokazuje kao solidna ekipa.. cela država stoji iza njih..milioni i milioni se bacaju u klub a oni
ispadali od nekih azerbejdžanaca, kazahstanaca, kiprana.. da l ima neka ekipa iz neke azijske vuko jebine koja ih nije tukla? ne znam je l su igrali sa Čečenima?
kad se slučajno plasiraju ( krađa protiv Krasnodara kad je lopta ušla metar u gol ) ili ona sreća protiv Red Bula kad su dva puta prešli centar u dve utakmice i dali dva gola.. e tad primaju po 5,6 komada usred Bga. sećam se Levandovski dao 4 gola za 5,6 minuta..odem da ke njam na 0:0 , izlazim iz wca a ono 0:4 jbt..solidna ekipa.. bukvalno najgora ekipa u Ligi Šampiona ikada..
možda grešim al da l za sve ove godine imaju makar jedno proleće ? možda jedno, nisam siguran.. a možda i nemaju
protiv Milana koji odigrao sa pola snage ladno proslavili ispadanje.. sutradan se skupilo 10 000 sendvičara i napravili bakljadu..čak i davali golove na treningu i radovali se brt pa ono se ni Nadrealisti ne bi setili
i ovaj kaže: solidna ekipa
vi se sramotite i na terenu i van njega.. bukvalno ste sprdnja najveća..brukate srpski fudbal.. šalje mi drug iz Poljske poruku u fazonu: znam da je Zvezda nekad bila dobra ekipa, šta je sad ovo?.. they are su cks!
eto koliko ste solidni

Poslednja izmena:
Prica se o sramocenju Zvezde u Evropi, a da druge strane Partizan usao u istoriju Sabaha i ispao od indijanaca iz Norveske. Jbg neki prime 5 od Bajerna, PSG, dok drugi prime 5 od Tikve, Rapida, Nordsjelanda... (nastavi niz) i to u kvalifikacijama.
Stvarno je znam cija je veca sramota u bruka. A slavilo se posle Sabaha kao da je osvojena LS.

Vas problem je sto bi dupe prodali da Partizan igra i prima isto toliko golova u LS. Ovako ste kao ona dva mapetovca... Tako da vam ostaje samo da lecite frustracije pisanjem gluposti po fotumu.

Prica se o sramocenju Zvezde u Evropi, a da druge strane Partizan usao u istoriju Sabaha i ispao od indijanaca iz Norveske. Jbg neki prime 5 od Bajerna, PSG, dok drugi prime 5 od Tikve, Rapida, Nordsjelanda... (nastavi niz) i to u kvalifikacijama.
Stvarno je znam cija je veca sramota u bruka. A slavilo se posle Sabaha kao da je osvojena LS.

Vas problem je sto bi dupe prodali da Partizan igra i prima isto toliko golova u LS. Ovako ste kao ona dva mapetovca... Tako da vam ostaje samo da lecite frustracije pisanjem gluposti po fotumu.
naravno da ne bi prodali dupe za LŠ ko vi što ste ga prodali.. kad već igraš igraj i ne sramoti se..al vi za sram i ne znate..tebi je super kad ti Levandovski utrpa 4 komada za 5 minuta.. uopšte te nije sramota :D

Vidi nema mene sta da bude sramota kad znas sta da ocekujes. Ima onaj jedan sto pise nebulozne kilometarske postove o Zvezdi sa sve nekim slikama, e takve treba da je sramota.

Zvezdin domet je max ucesce u LE kao i Partizanov. LS je eto da se uzme neka kinta i to je to. Desi se Liverpul, ali eto niko ne spominje Napoli te sezone koji je oducio Zvezdu od fudbala takodje, iako je bilo 0:0.

Ove sezone naslusao sam se i procitao gomilu gluposti o tome kako Zvezda moze da bude cak u druga u grupi (sta jedna pripremna utakmica moze da ucini). Realnost je da sa budzetom i timom gde ti je najskuplji igrac 5 miliona evra nemas sta da trazis u LS. Svi normalni to znaju, ali eto ima mnogo njih koji to ne znaju.

Da Partizan igra LS prosao bi isto, nikakve razlike ne bi bilo, a to nas dovodi do najveceg problema, a to je naša slaba i preglomazna liga.

Vidi nema mene sta da bude sramota kad znas sta da ocekujes. Ima onaj jedan sto pise nebulozne kilometarske postove o Zvezdi sa sve nekim slikama, e takve treba da je sramota.

Zvezdin domet je max ucesce u LE kao i Partizanov. LS je eto da se uzme neka kinta i to je to. Desi se Liverpul, ali eto niko ne spominje Napoli te sezone koji je oducio Zvezdu od fudbala takodje, iako je bilo 0:0.

Ove sezone naslusao sam se i procitao gomilu gluposti o tome kako Zvezda moze da bude cak u druga u grupi (sta jedna pripremna utakmica moze da ucini). Realnost je da sa budzetom i timom gde ti je najskuplji igrac 5 miliona evra nemas sta da trazis u LS. Svi normalni to znaju, ali eto ima mnogo njih koji to ne znaju.

Da Partizan igra LS prosao bi isto, nikakve razlike ne bi bilo, a to nas dovodi do najveceg problema, a to je naša slaba i preglomazna liga.
problem je što se godinama bacaju milioni državnih tj naših para u zvezdu koja se sramoti.. uzme se neka kinta od lige šampiona? pa gde su te pare? je l znaš koliko je dužna zvezda?
malo vam 5 miliona za igrača??
pa što ne uradite nešto u ligi evrope? u ligi konferencija?

Back