"Srpski Film" grozota ili umetnost!?

Film je trebao da bude neka vrsta shok terapije,iskreno ja sam ljubitelj crnog humora,ali.....
Po meni nema poentu i mozda grshim,pogresno vrem je snimljen,mozda za jedno 10-tak godina,ali mozda.A shok terapija nam srbima netreba,pa imamo je svuda oko nas u domu,na ulici,tv.....
Neznam,kada bih morao da glasam od 1 do 5,jedva 2.kao shto rekoh pogresno vreme i zika nije za takav film...Pamtimo ga po komedijama i dramama,ali ovo je previshe i za njega..
Nisam filmski kriticar,ali zar nama u Srbiji treba takav vid shok terapije???
A i film je nekako cudno uradjen,kao da se reditelju zurilo,ne da uradi film,vec da odradi,znato ono preko kur..a
Shteta

Film kojim je opala vrednost genijalnih glumaca, akcenat na Srdjana Todorovica, koji je ponizio svoju dotadasnju karijeru ovom grozotom-nikako umetnoscu.

Koju je on to karijeru imao? Kakve je uloge glumio? Samo neke budale. Ovo mu je jos i odskocna daska, pa ovde glumi neku budalu, koja je kao drogirana. Ovog puta nije on kriv sto je kreten. Ja ne mogu da verujem da iko moze da misli za njega da je nekakav glumac. On mi je dno dna. :thumbdown:

Film je trebao da bude neka vrsta shok terapije,iskreno ja sam ljubitelj crnog humora,ali.....
Po meni nema poentu i mozda grshim,pogresno vrem je snimljen,mozda za jedno 10-tak godina,ali mozda.A shok terapija nam srbima netreba,pa imamo je svuda oko nas u domu,na ulici,tv.....
Neznam,kada bih morao da glasam od 1 do 5,jedva 2.kao shto rekoh pogresno vreme i zika nije za takav film...Pamtimo ga po komedijama i dramama,ali ovo je previshe i za njega..
Nisam filmski kriticar,ali zar nama u Srbiji treba takav vid shok terapije???
A i film je nekako cudno uradjen,kao da se reditelju zurilo,ne da uradi film,vec da odradi,znato ono preko kur..a
Shteta

Meni nije jasno sta je za shok u filmu..nadao sam se da ce zaobici decu jedino..a opet da ce ici do kraja..sve u svemu je bzvz film al nista sokantno kao sto se vecina krsti..samo sex i horor povezan

Koju je on to karijeru imao? Kakve je uloge glumio? Samo neke budale. Ovo mu je jos i odskocna daska, pa ovde glumi neku budalu, koja je kao drogirana. Ovog puta nije on kriv sto je kreten. Ja ne mogu da verujem da iko moze da misli za njega da je nekakav glumac. On mi je dno dna. :thumbdown:[/QUOTE

au curo koliko ti ne znas...samo ti se nadjes pametna da isprozivas jednog od nasa najbolja tri glumca danasnjice... zasu tuga...

Umetnost?
Tužan pokušaj da se skrene pažnja korišćenjem dva poznatija imena i spajanjem besmislenih scena brutalnosti i nasilja.
Jedini cilj ovog filma bio je da šokira i izazove gađenja i to mu je reklama i jedini razlog zašto se o ovom filmu pisalo pošto nikakvih kvaliteta nema.
Uostalom, dati ulogu Katarini Žutić je osuda projekta na propast a jedini razlog zašto ovaj film spada u žanr horor jeste gluma dotične.

pre neki dan bio u videoteku i odem do regala de su horori
kad tamo neki serbian film gledam omot nasi glumci
i razmisljam da ga uznem pa reko da procitam o cemu se radi
procitam radnju filma i na kraju komentar nekog nemackog kriticara
a u prevodu na kraju nesto slicno kao "koji qurac mi ovo treba da gledam"

Mislim da je ideja/koncept veoma inteligentan - pokazati šta nam se desilo - ali nisam mogla da gledam do kraja, mnogo je gadno, a osim toga sam 'taj film' već gledala. I ja sam prvo pomislila da nije bilo potrebno napraviti tako brutalan film, da priča može da se ispriča i na drugi način, ali ova priča koju oni pričaju zapravo ne može drugačije. Ono što se nama dešavalo je u štampi bilo praćeno sa zgražavanjem, osudom,velikom bukom, i totalnim odbijanjem, i da bi film uspešno dočarao sve što nam se desilo i što su autori hteli da kažu na tu temu, i film je morao da ima istu sudbinu. Druga stvar je što ljudi (i ja se tu ubrajam) kada idu u bioskop žele da gledaju film, a ne koncept.
A Žiki svaka čast - nikada ga nisam posebno volela, ali u ovoj ulozi je dobar, i divim se njegovom talentu da uvek bude u epicentru događanja.

Back