rogi-mash
Zainteresovan član
- Poruka
- 452
Film je trebao da bude neka vrsta shok terapije,iskreno ja sam ljubitelj crnog humora,ali.....
Po meni nema poentu i mozda grshim,pogresno vrem je snimljen,mozda za jedno 10-tak godina,ali mozda.A shok terapija nam srbima netreba,pa imamo je svuda oko nas u domu,na ulici,tv.....
Neznam,kada bih morao da glasam od 1 do 5,jedva 2.kao shto rekoh pogresno vreme i zika nije za takav film...Pamtimo ga po komedijama i dramama,ali ovo je previshe i za njega..
Nisam filmski kriticar,ali zar nama u Srbiji treba takav vid shok terapije???
A i film je nekako cudno uradjen,kao da se reditelju zurilo,ne da uradi film,vec da odradi,znato ono preko kur..a
Shteta
Po meni nema poentu i mozda grshim,pogresno vrem je snimljen,mozda za jedno 10-tak godina,ali mozda.A shok terapija nam srbima netreba,pa imamo je svuda oko nas u domu,na ulici,tv.....
Neznam,kada bih morao da glasam od 1 do 5,jedva 2.kao shto rekoh pogresno vreme i zika nije za takav film...Pamtimo ga po komedijama i dramama,ali ovo je previshe i za njega..
Nisam filmski kriticar,ali zar nama u Srbiji treba takav vid shok terapije???
A i film je nekako cudno uradjen,kao da se reditelju zurilo,ne da uradi film,vec da odradi,znato ono preko kur..a
Shteta

, bombardovanja, i slicno. Znala sam manje/vise o cemu se radi pa me mozda zbog toga nije preterano potresao. Postoje i gori filmovi, sa tezom pricom.
pretpostavljam..