Srpske zemlje

Mogu li se smatrati Srpskim drzavama ili ne???

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
1 Republika Srbija
2 Republika Srpska
3 Republika Srpska Krajna
4 Republika Crna Gora
5 FYRO Makedonija
6 Luzicka Srbija

srpska zemlja?
ne me jebat.
bio tamo govorio sa njima, nemajo ništa ukupno sa današnjimi srbini u bosni srbiji crni gori...
od svih slavena oni ličijo najviše na čehe i slovence(samo lu. srbi bretonci i slovenci imajo dvojino u jeziku)
oni su ko germani, od sveh slavena najviše ličijo na slovence.
možda su ovi nekadanšji srbi ali trebate se pitati zašto danas ne ličite najviše od svih.?
lako bi ja ovdje razlagao o slo-venetski teoriji ali nečem što nemam nekih komplexa i expanzističkih tenzija.
pa ipak šta zna bečki konjušar sa *dvojino*.
ali istina je da su oni od nekada kao germani. tako da danas ličijo na germane ne znači nujno zbog dejstva asimilacije.

Минхен је срце Србије.:hahaha:.

Можда некада буду уједињење земље, али прво требамо знати одакле су корени наше државе. Многи и даље мисле да је то Косово и Метохија.

1 Republika Srbija
2 Republika Srpska
4 Republika Crna Gora
5 FYRO Makedonija
6 Luzicka Srbija

srpska zemlja?
ne me jebat.
bio tamo govorio sa njima, nemajo ništa ukupno sa današnjimi srbini u bosni srbiji crni gori...
od svih slavena oni ličijo najviše na čehe i slovence(samo lu. srbi bretonci i slovenci imajo dvojino u jeziku)
oni su ko germani, od sveh slavena najviše ličijo na slovence.
možda su ovi nekadanšji srbi ali trebate se pitati zašto danas ne ličite najviše od svih.?
lako bi ja ovdje razlagao o slo-venetski teoriji ali nečem što nemam nekih komplexa i expanzističkih tenzija.
pa ipak šta zna bečki konjušar sa *dvojino*.
ali istina je da su oni od nekada kao germani. tako da danas ličijo na germane ne znači nujno zbog dejstva asimilacije.

ja poznajem jednog iz gornjih Luzica i on zna da je Srbin poreklom ali takodje postuje i Nemacku i kaze da on nije za bilo kakvo dvajanje u buducnosti odvajanje jer ih je Nemacka odgajila i oni nisu osvojili tu teritoriju vec su samo tamo ziveli .

4i1y77.jpg

moze li se ovo nazvati Srpskim zemljama

1 Republika Srbija
2 Republika Srpska
4 Republika Crna Gora
5 FYRO Makedonija
6 Luzicka Srbija.

1 - Srpska autonomna oblast pod kontrolom Crnogoraca, prostije receno: crnogorska kolonija
2 - KFOR-LAND
3 - Ne postoji
4 - Crnogorska zemlja
5 - Albansko-makedonska zemlja
6 - Turska u Njemackoj.

moze li se ovo nazvati Srpskim zemljama

1 Republika Srbija
2 Republika Srpska
4 Republika Crna Gora
5 FYRO Makedonija
6 Luzicka Srbija

Svi znamo da pola od gore nabrojanih nikada nece moci da budu samostalne drzave a kamoli da se pripoje Srbiji , ali malo diskusije o njima nije na odmet.

A možeš li ti prvo definisati ŠTO SU srpske zemlje? :think:

Back