S.H.A.R.K Aktivan član Banovan Poruka 1.097 15.02.2008. u 03:33 - Srpske opcije u slučaju nezavisnosti Kosova #76 moje srce: a ajkule ce zaobici, ili i ti treba da se zabrines? Kliknite za proširenje... Teško meni neko to da ugradi. Vidiš kako imam lep 'osmeh' sa biserno belim zubima
moje srce: a ajkule ce zaobici, ili i ti treba da se zabrines? Kliknite za proširenje... Teško meni neko to da ugradi. Vidiš kako imam lep 'osmeh' sa biserno belim zubima
moje srce Iskusan Poruka 6.073 15.02.2008. u 03:34 - Srpske opcije u slučaju nezavisnosti Kosova #77 m-da. kolgejt extra white...
fosilvaso Buduća legenda Poruka 39.135 15.02.2008. u 03:48 - Srpske opcije u slučaju nezavisnosti Kosova #78 S.H.A.R.K: Teško meni neko to da ugradi. Vidiš kako imam lep 'osmeh' sa biserno belim zubima Kliknite za proširenje... Sreća tvoja da si ajkula, a ne delfin, već bi sigurno imao pojas za eksploziv!
S.H.A.R.K: Teško meni neko to da ugradi. Vidiš kako imam lep 'osmeh' sa biserno belim zubima Kliknite za proširenje... Sreća tvoja da si ajkula, a ne delfin, već bi sigurno imao pojas za eksploziv!
SANDRINAbg Elita Banovan Poruka 16.741 15.02.2008. u 04:37 - Srpske opcije u slučaju nezavisnosti Kosova #79 S.H.A.R.K: Teško meni neko to da ugradi. Vidiš kako imam lep 'osmeh' sa biserno belim zubima Kliknite za proširenje... ...nem' se zahebeš da zagrizeš u TO...otrov bato...čisti otrov...kilometri oko "toga" su brisani prostor...prepoznali ljudi...8)
S.H.A.R.K: Teško meni neko to da ugradi. Vidiš kako imam lep 'osmeh' sa biserno belim zubima Kliknite za proširenje... ...nem' se zahebeš da zagrizeš u TO...otrov bato...čisti otrov...kilometri oko "toga" su brisani prostor...prepoznali ljudi...8)