2600 Domaćin Poruka 3.744 06.06.2020. u 11:52 - Српска премијерка доделила српски пасош Америчком шпијуну #26 Шпијуну? По чему је лик шпијун? Није лепо клеветати тако људе.
B Boris Grušenko Buduća legenda Poruka 26.596 06.06.2020. u 12:00 - Српска премијерка доделила српски пасош Америчком шпијуну #27 2600: Шпијуну? По чему је лик шпијун? Kliknite za proširenje... Kad ga Informer hvali i promoviše a US AID Ante mu da srpski pasoš onda nije teško povezati ,
2600: Шпијуну? По чему је лик шпијун? Kliknite za proširenje... Kad ga Informer hvali i promoviše a US AID Ante mu da srpski pasoš onda nije teško povezati ,
Debeli Sava Veoma poznat Poruka 10.245 06.06.2020. u 12:01 - Српска премијерка доделила српски пасош Америчком шпијуну #28 Sasha Smirnoff: Па тај човек врши једну феноменалну промоцију наше државе... Погледајте мало шта он то објављује и како говори о нашој земљи. Kliknite za proširenje... Pogledala je ona sve, zena ga godinama uhodi, pise o njemu, prijavljuje... Psiho. Nije zezancija, coveku neko redovno ostavlja pretece poruke na vratima "posmatram te"
Sasha Smirnoff: Па тај човек врши једну феноменалну промоцију наше државе... Погледајте мало шта он то објављује и како говори о нашој земљи. Kliknite za proširenje... Pogledala je ona sve, zena ga godinama uhodi, pise o njemu, prijavljuje... Psiho. Nije zezancija, coveku neko redovno ostavlja pretece poruke na vratima "posmatram te"
B Boris Grušenko Buduća legenda Poruka 26.596 06.06.2020. u 12:06 - Српска премијерка доделила српски пасош Америчком шпијуну #29 Komunistkinja: Ничија Србија Kliknite za proširenje... Takvom su je tvoji titoisti učinili. Deca i unuci crvenih domobrana instaliranih u Srbiju i danas rade za US AID ko što su i njihovi đedovi sa Krka i Velebira. Pa ti vidi kome oni već 75 godina isporučuju Srbiju na rate - iz generacije u generaciju...
Komunistkinja: Ничија Србија Kliknite za proširenje... Takvom su je tvoji titoisti učinili. Deca i unuci crvenih domobrana instaliranih u Srbiju i danas rade za US AID ko što su i njihovi đedovi sa Krka i Velebira. Pa ti vidi kome oni već 75 godina isporučuju Srbiju na rate - iz generacije u generaciju...
2600 Domaćin Poruka 3.744 06.06.2020. u 12:10 - Српска премијерка доделила српски пасош Америчком шпијуну #30 Boris Grušenko: Kad ga Informer hvali i promoviše a US AID Ante mu da srpski pasoš onda nije teško povezati , Kliknite za proširenje... Хоћеш рећи да му је власт дала пасош да би лакше шпијунирао... ту исту власт? Ја мислим да је једноставније од тога, да се човек једноставно уклапа у њихов наратив. Они воле да се стално хвале како смо ми бољи од некога, а овај лик савршено одговара тој причи. Сада могу да кажу да се у Србији боље живи него у Америци, и да се тако промовишу.
Boris Grušenko: Kad ga Informer hvali i promoviše a US AID Ante mu da srpski pasoš onda nije teško povezati , Kliknite za proširenje... Хоћеш рећи да му је власт дала пасош да би лакше шпијунирао... ту исту власт? Ја мислим да је једноставније од тога, да се човек једноставно уклапа у њихов наратив. Они воле да се стално хвале како смо ми бољи од некога, а овај лик савршено одговара тој причи. Сада могу да кажу да се у Србији боље живи него у Америци, и да се тако промовишу.
đavolčić Legenda Moderator Poruka 51.675 06.06.2020. u 12:24 - Српска премијерка доделила српски пасош Америчком шпијуну #31 Za početak kažemo da ti očito ne možeš da naučiš kako se otvaraju teme.