Српска премијерка доделила српски пасош Америчком шпијуну

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Просто невероватно шта се дешава ..Српска премијерка Ана Брнабић је доделила пасош републике Србије Америчком шпијуну Чарлсу Катеру

"Ово је више нека врста трофеја за мене , успео сам и сада могу слободно да путујем у Русију и Кину ..Након 10 година доживео сам да је српска премијерка лично потписла мој пасош , ово доживљавам као своју победу "

Ово су речи Америчког шпијуна након што је по непознатој основи добио пасош Републике Србије и ако не говори српски језик и не испуњава услове да добије држављанство
по регулативи ..

Шта речи а не заплакати ..после овог СРАМНОГ чина српске владе ..срамота ме што сам српкиња искрено да кажем ..

Овим чином је сам србски пасош изгубио достојанство ..какво разочарење ..

Србија је дотакла ДНО званично и више нисам сигурно ни да ли је вредно за њу се борити

Ничија Србија

Па тај човек врши једну феноменалну промоцију наше државе... Погледајте мало шта он то објављује и како говори о нашој земљи. ;)

Упозната сам са радом дотичног ..који је у Србију дошао јер је "видео" групу на фејсу Ја мрзим Америку , дошао представљао не Србију , него себе и Америку у лепом светлу
у тако лепом светлу да је добио српско држављанство , свој трофеј ..еби га, честитам победио је ...

Очигледно је разбио предрасуде о Америци јер сваке године одводе хиљде српске деце на експлоатисање преко Америчке агенције

Каже не треба му баш нешто српски пасош , осим да иде у Кину и Русију без визе ..каже да је добио личну сатисфакцију ...мислим, како неће
одеш у државу који су бомбардовао и своју државу представиш у најлепшем светлу ..

то раде широм света мека моћ Америке ..

Упозната сам са радом дотичног ..који је у Србију дошао јер је "видео" групу на фејсу Ја мрзим Америку , дошао представљао не Србију , него себе и Америку у лепом светлу
у тако лепом светлу да је добио српско држављанство , свој трофеј ..еби га, честитам победио је ...

Очигледно је разбио предрасуде о Америци јер сваке године одводе хиљде српске деце на експлоатисање преко Америчке агенције
Ја знам многе који су били на Work and Travel... Нико није натеран на то, а сви су, бар колико је мени познато, били презадовољни искуством.
Његов утицај на представљање Америке у лепом светлу је миноран у односу на оно добро што ради на плану промовије наше државе. Уз то, Америци су довољни њени филмови, серије, музика и - ето позитивне промоције. ;)
Код нас се, свакако, у главном амерички филмови и гледају (да је среће, слушала би се и њихова музика више, а не ова иранска наказна, коју слуша 80% људи у Србији).

Ја знам многе који су били на Work and Travel... Нико није натеран на то, а сви су, бар колико је мени познато, били презадовољни искуством.
Његов утицај на представљање Америке у лепом светлу је миноран у односу на оно добро што ради на плану промовије наше државе. Уз то, Америци су довољни њени филмови, серије, музика и - ето позитивне промоције. ;)
Код нас се, свакако, у главном амерички филмови и гледају (да је среће, слушала би се и њихова музика више, а не ова иранска наказна, коју слуша 80% људи у Србији).

да, да...хау јес, но ..

нема ништа горе него да дозволиш свом детету да га непријатељ учи историји ..овај човек је дошао у Србију да представи Америку у добром светлу а не Србију ..и ти то знаш , ал те боле за то ..баш сам разочарана ..осећам се поражено..

Заиста нисам више сигурна да ли има икавог смисла више борити се за такву Србију
Не, у праву си... треба се борити за Србију где ће људима да се одузима сваки комад земље преко 10 хектара, где се поштени људи избацују из кућа и са имања само зато што неки партијски функционер има добру вољу да се ту усели... Србију где ће да буде послат на неки нови Голи Оток свако ко мисли другачије од партијске политике или изгледа лепше, способнији је од локалног искломплексираног партијског комесара.
Мора да се учи о офанзивама, а не о боју на Мишару. Шта ће нам Обилић, када имамо партизанске команданте?!

Има смисла... за такву Србију се вреди борити.

а овом не пада на памет да направи неки видео који лоше представља Америку , ни реч није рекао о овим портестима , насиљу и почетку грађанског рата у Америци

он је уместо тога показао свој ТРОФЕЈ , српски пасош ..како је то жалосно

нема ништа горе него да дозволиш свом детету да га непријатељ учи историји ..
У праву си... да нас комуњаре нису училе својом верзијом историје, данас би ми имали Македонију свом саставу, као и Црну Гору, део Босне...
А о томе ко нам је, поред западних политичара, непријатељ... треба питати и оне Српкиње које су силоване од руских и украјинских војника 1944. ;)

да, да...хау јес, но ..

нема ништа горе него да дозволиш свом детету да га непријатељ учи историји ..овај човек је дошао у Србију да представи Америку у добром светлу а не Србију ..и ти то знаш , ал те боле за то ..баш сам разочарана ..осећам се поражено..
dada,hjo,hjo,hjo...
mene zanima jedno,a to su dve stvari:
-da li si ikada pogledala ijedan klip ovoga coveka..ali,ijedan.;)
-gde se tacno u tvom telu nalazi radar koji otkriva sve spijune ovoga sveta?:cool::lol:

Kukuuu Arandjeleee
!!!!
!!!
"Lelke "boske"!":lol:

@ tema

Ako se covek lepo postavio prema Srbiji, ako je dokazao da ju je zavoleo, ako je na neki nacin ambasador Srbije u svetu, zasto da ne?

Pa bitniji je covek i kakav je nego drzava, i odakle je.

Заиста нисам више сигурна да ли има икавог смисла више борити се за такву Србију
Ne preteruj.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: iig
Већи Србин од многих тзв правих.
Ja jos nisam video drugog Amerikanca koji je bolje ispromovisao nasu drzavu,kulturu, turizam od njega.

To opet nesto komunjariskinja pobrkala lekove i videla spijuna u njemu.

Inace kome je sve SNS stampao pasose , ovom coveku su trebali odmah da daju.

Просто невероватно шта се дешава ..Српска премијерка Ана Брнабић је доделила пасош републике Србије Америчком шпијуну Чарлсу Катеру

"Ово је више нека врста трофеја за мене , успео сам и сада могу слободно да путујем у Русију и Кину ..Након 10 година доживео сам да је српска премијерка лично потписла мој пасош , ово доживљавам као своју победу "

Ово су речи Америчког шпијуна након што је по непознатој основи добио пасош Републике Србије и ако не говори српски језик и не испуњава услове да добије држављанство
по регулативи ..

Шта речи а не заплакати ..после овог СРАМНОГ чина српске владе ..срамота ме што сам српкиња искрено да кажем ..

Овим чином је сам србски пасош изгубио достојанство ..какво разочарење ..

Србија је дотакла ДНО званично и више нисам сигурно ни да ли је вредно за њу се борити

Ничија Србија

a ja mislio SESELJU dala pasos.

Tolike godine pisete na forumu i jos ne shvatate da je Srbija porobljena.
Ovde odlucuje onaj koji je porobio.
Ne odlucuje Ana, ili mana, itd.

Ceo balakan je porobljen, srbija pogotovo.

Samo dok smo se na balkanu drzali zajedno, bili smo svoje gazde.

Sve dok ne budemo zajedno na balknu, bice nam ovako.
Sve dotle i ni manje ni vise.

Jeste da smo svirali jedni drugima unutar i igrali.
Ali sada nam sviraju od spolja, i svi igramo jos vise, i non stop kako ti sviraju.
I igramo svasta, i sto necemo.

Unutar zemlje smo igrali samo sta hocemo, iako se nije svima dopalo.
Ali vecini.
Sada svi igraju i nikome se ne dopada.

Znaci, uvek moras da igras, samo je pitanje da li ces igrati uz svoju muziku ili tudju.

Jer uz tudju, igras sve moguce.

Jedini na Balkanu su hrvati koji su usli u Eu.
I sta su tamo dobili?
Dobili su ono sto su imali u YU.
Da mogu da putuju i rade na zapadu.
Znaci citav ovaj bivsi rat na balkanu je bio da jedni mogu da opet rade ono sto su malo pre rata mogli.
I to samo zato sto su k-lici...
Inace ni to nebi mogli ponovo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back