Српска полиција не зна за срам

Припитим? Са оноликом дозом алкохола тешко да можемо констатовати "припитим".
Пошто сте се толико разгаламили а верујем да било ко од вас заиста нема појма о овој тематици ,која је управо предмет расправе.

ОТПОР:
1.Вербало непристајање-непослушност
2.Пасивни отпор
3.Одрбамбени отпор
4.Активна агресија-напад
5.насилна,тешка (појачана) актиовна агресија-напад којим се угрожава живот

ОДГОВОР:
1.присуство
2.Контрола гласом-вербална средства
3.Технике контроле употребом физичке снаге лакши облици и тешка употреба физичке снаге
4.употреба посебни хсредстава принуде
5.смртоносна сила-ватрено оружје

услови за употребу физичке снаге и службене палице:
спречавање бекства
савлађивање отпора
одбијање напада

Ајде да објаснимо овде гласноговорницима шта је то отпор?

отпор је свако супростављање (активно и пасивно) службеним мерама ирадњама које ОСЛ (овлашћено службено лице) налаже (наређује) и предузима ускладу са законом.

дакле узмимо у предпоставку ако идемо редоследом да је полиција на лице места стигла по дојави грађана на нарушавање јавног реда и мира,и да је ОСЛ предузело радњу којом је дотичним особама у алкохолисаном стању нешто наложило (наредило).
На пример,обично утврђивање идентитета-легитимисање.Уколико је ОСЛ наложило да се група разиђе или уколико је алкохолисани младић било шта учинио да одбије извршење радње коју је предузело ОСЛ онда то спада у отпор.нема ту много расправе.Зна се ко је у држави овлашћено службено лице,и супростављање његовим радњама може довести до проблема.

Нисмо од јуче.Ствар је класична.малолетници,у алкохолисаном стању (не треба сумњати да је било и корисника опојних средстава),су нарушавали јавни ред и мир,због којих су грађани ноћу и морали да затраже помоћ припадниока полиције.

Дакле законски смо растумачили шта је то отпор и шта све доводи до примене силе.
Полиција је дала саопштење да је полицајац применио силу у самоодбрани,а да вас мало упутим на то шта то значи.
Напад на ОСЛ или друго лице је свака радња предузета са циљем да се ОСЛ омете или спречи у извршењу службене радње ил ида се повреди или лиши живота.
Дакле:
Довољно је да алкохолисано лице одбије давање личне карте,одбијање утврђивања идентитеа је ту озбиљан прекршај јер свако је дужан да на захтев ОСЛ лица пружи на увид личну карту,а нарочито ак осе ради о лицима који су нарушавали јавни ред и мир и збок којих су припадници полиције дошли на лице места како би утврдили о коме се ради и решили проблем.

Ето драги моји чисто да схватите како тече та радња по закону и шта је то све отпор.

Друго наравно да је могуће да алкохолисан младић са толким процентом алкохола у себи,када га удари полицајац у самоодбрани или како би спречио његов отпор,може да падне на главу и задобије озбиљне последице.пробајте сам ида паднете на лице без икакве контроле,може бити гадно зар не?

Мислим да непотребно гајите мржњу у старту према полицији,док овде одмах стајете у одбрану малолетника који са својих 16 година већ има у себи 1,6 промила алкохола у крви.

Толико чисто да знате о чему галамите и која је ту радња била у току.

patrola zaustavi na N. Beogradu automobil,pandur momku koji mirno sedi na mestu suvozaca smesti metak u glavu.Otpor?
Tokom devedesetih u sve krupnije zlocine su bili umesani bivsi ili aktivni policajci,sve se to pamti.Dobrosav Gavric, zvuci ti poznato?

Poslednja izmena:
Ma kakav zakon vi sprovodite,sve si ti to lepo skolski prepisao,sve je to tako ali samo u tekstu a vi ste daleko od sprovodjenja zakona.Ma sta da je taj decko radio ne mozete vi lomiti vilicu nikome ne mozete se izivljavati i trenirati na zivim ljudima.Vama niko nista ne sme da kaze nesme da ima svoje misljenje i ako se kosi sa vasim, udri raju sta nam ko moze.Ja sam dugo u inostranstvu boravio i nisam video da tamo sluzbena lica tuku pijane mladice ma sta god im on rekao,jer za to postoje nadlezni sudovi a vi kao da ste u 19 veku kabadahije koje se ne libe ni da ubiju ako treba,gde vam je pre svega svest,imate li vi svoju decu i zapitate li se sta bi bilo da njima neko lomi vilicu zato sto je bio drzak i pijan.Nije vas sa pijanstvom mogao toliko povrediti a sa recima pogotovo ma sta da vam je rekao.E videcete kad ovlasceni narod poludi kako se biju ti ovlasceni vilicolomci jer nicija nije gorela do zore,pa nece ni vasa i vaseg naduvanog ministra.

Ако си исфрустриран и агресивац не мораш да мрзиш полицију нашу а величаш прозападне полицајце.Управо о њима би могло да се говори.Они у Америци су недодирљиви и са њима нема натезања.

Друго,овде је полиција позвана од стране грађана.под број један-од стране грађана због нарушавања јавног реда и мира!!!
то је закон а ако ти се не свиђа иди пред скупштину па захтевај његову промену.
Дакле на позив грађана полиција је изашла и мора да приђе радњи решавању проблема тј решавање нарушавања јавног реда и мира.
У тој радњи обајснио сам шта значи отпор.дошло је до отпора и чак до самоодбране полицијског службеника.Наша омладина која са 16 година у крви има толики промил алкоџола свакако није "припита" већ потпуно пијана,и агресивна.
Дошло је до отпора службеној радњи од стране лица које је нарушавало јавни ред и мир.уколико му је наложено да се легитимише и удаљи салица места довољно је да је пружио отпор и услови за употребу физичке снаге су ту...

Такав је закон,а ту су и грађани сведоци који су дали своје исказе зашто су позвали орагне реда да интервенишу.Није то све тако како ти покушаваш наивно и невино да пренесеш.

И упоамти ако постоји мржња и нетрпељивост према полицији,због пуно мутних радњи које се дешавају у држави,онда треба да разликујеш ниже кадрове у полицији који раде најпрљавије послове попут ових када се са пијандурама и разним олошима расправљају док риба смрди од главе а не од репа...

Овај нижи кадар ради поо наређењима и закону.А закон и условима око употребе снаге,и отпора сам ти објаснио.

Poslednja izmena:
A, Vracarac, pa Slobina policija vas je mnogo bila onog 9. marta... ovo su sad tvoji...

Idi sad pa se zali onom mahnitom Draskovicu narkomanu Jugovicu...

Ovako bije vasa demokratska policija.

Камо среће да се врате времена када прво опалиш два шамара па тражиш личну карту.Ово данас само доводи до оваквог безакоња.у старија времена,не би смео ни да се побуни још би молио полицајце да му опросте што их је навео да га туку.

Мој деда је увек имао једну реченицу:
никога полицајци не бију на улици баш за џабе

Био је у праву.
.

Камо среће да се врате времена када прво опалиш два шамара па тражиш личну карту.Ово данас само доводи до оваквог безакоња.у старија времена,не би смео ни да се побуни још би молио полицајце да му опросте што их је навео да га туку.

Мој деда је увек имао једну реченицу:
никога полицајци не бију на улици баш за џабе

Био је у праву.
.

Pa i nije BASH za dzabe,nego za soma,dva dinara :hahaha:

ja vas ne razumem kako mozete da budete takvi prema decaku od 16 godina pazi te on moze da ima i 10 promila alkohola u krvi ali to je njegov problem i njegova stvar e sad da je Zaric krenuo da udari policajca ili da ga je vec udari onda policajac ima prava da ga onesposobi ali NIJE vec mu je policajac dosao sa ledja i udario ga pendrekom uredu ali ne i da ga kasnije ocajnicki sutira dok on lezi dole bespomocan! TerrandaHoplit95 sa tobom se u potpunosti slazem i podrzavam ne samo zato sto si drug od decaka vec i zato sto vidis dalje od nekih ovde koji samo procitaju da je on bio pijan i odmah govore neke ne tacne i nedovrsene cinjenice
PS> nadam se da ce policajac koji ga je napao dobiti odredjenu kaznu koja je potrebna za takvo delo !

Он може да буде пијан али не може да нарушава јавни ред и мир.постоје изјаве грађана који су звали полицију због нарушавања јавног реда и мира.
А тај заре је починиоц тог нарушавања јавног реда и мира.дакле према њему полиција мора да приђе и реши проблем спречивши даље нарушавање реда и мира.
Па то стално ради полиција свакодневно,али не буде увек примене силе као потребне у датом моменту.Заре је са агресивним понашањем наставио и по доласку полиције.
полицајац је реаговао у самоодбрани за време вршења службене радње.
А овај може да извуче поуке из свог понашања и да му више не падне на памет да покуша да нападне полицајца који је позван да интервенише на позив грађана ове државе.

Poslednja izmena:
Мислим да мајка тог младића има већих проблема од некаквог позивања на правду.Под један да види разлоге свог не успелог нормалног васпитања према рођеном детету које у 16 години конзумира алкохол и то у каквим количинама,те да је починиоц нарушавања јавног реда и мира,због којег су грађани ове државе принуђени да зову полицију.Ако већ није закаснила,крајње је време да се то искорени у његовом понашању јер шта очекивати од младића који тако млад има толку количину алкохола у крви у будућности ако тако настави?

Пропалица,пијанац,деликвент,и никад од њега ни нормалног супруга нити оца,већ само проблем државе...

Он може да буде пијан али не може да нарушава јавни ред и мир.постоје изјаве грађана који су звали полицију због нарушавања јавног реда и мира.
А тај заре је починиоц тог нарушавања јавног реда и мира.дакле према њему полиција мора да приђе и реши проблем спречивши даље нарушавање реда и мира.
Па то стално ради полиција свакодневно,али не буде увек примене силе као потребне у датом моменту.Заре је са агресивним понашањем наставио и по доласку полиције.
полицајац је реаговао у самоодбрани за време вршења службене радње.
А овај може да извуче поуке из свог понашања и да му више не падне на памет да покуша да нападне полицајца који је позван да интервенише на позив грађана ове државе.
ja se slazem da je on narusavao red i mir, to je uredu da svaki policajac treba da smiri pocinioca ali kad ga je udario pendrekom u vrat zar ne mislis da je to bilo dovoljno???? ipak je on jos dete da bi bio tako pretucen

ja se slazem da je on narusavao red i mir, to je uredu da svaki policajac treba da smiri pocinioca ali kad ga je udario pendrekom u vrat zar ne mislis da je to bilo dovoljno???? ipak je on jos dete da bi bio tako pretucen

Одакле теби податци где га је ударио?

То ј е било овако.Агресивац,у алкохолисаном стању,пун себе,нарушава јавни ред и мир,потом по доласку полиције а на позив грађана,он пружа отпор настављајући са агресивним понашањем.Е па...
Не може тако.проблем мора да се реши.Долази и до тога да насрће на полицајца који у самоодбрани га удара и овај у таквом стању (1,6 промила алкохола у крви) пада на плочник и задобија повреде вилице.

полиција је требала да се оглуши на поозив грађана или да по доласку дотичног агресивног деликвента,замоли да их не удара?

Није то било без разлога.А у осталом,многи од вас би у истом моменту и много горе пребили дотичног када би их овај толико пијан провоцирао,и нападао.Уосталом није уследио позив грађана без потребе..

Мислим да мајка тог младића има већих проблема од некаквог позивања на правду.Под један да види разлоге свог не успелог нормалног васпитања према рођеном детету које у 16 години конзумира алкохол и то у каквим количинама,те да је починиоц нарушавања јавног реда и мира,због којег су грађани ове државе принуђени да зову полицију.Ако већ није закаснила,крајње је време да се то искорени у његовом понашању јер шта очекивати од младића који тако млад има толку количину алкохола у крви у будућности ако тако настави?

Пропалица,пијанац,деликвент,и никад од њега ни нормалног супруга нити оца,већ само проблем државе...

Konzumiranje alkohola je dozvoljeno,a remecenje javnog reda i mira nije nista u odnosu na nanoshenje teshkih telesnih povreda i to po glavi,i to od onog ko treba da shtiti to maloletno lice za sta mu njegovi roditelji i placaju.

Dakle,ne laprdaj kojeshtarije i ne bavi se ti tudjim porodicnim problemima,em ste razbili decku vilicu i jos vas nije sramota da tu glumite pedagoge,vi cobani koji ni sami sebe ne mozete da obuzdate.

Cobani.

Konzumiranje alkohola je dozvoljeno,a remecenje javnog reda i mira nije nista u odnosu na nanoshenje teshkih telesnih povreda i to po glavi,i to od onog ko treba da shtiti to maloletno lice za sta mu njegovi roditelji i placaju.

Dakle,ne laprdaj kojeshtarije i ne bavi se ti tudjim porodicnim problemima,em ste razbili decku vilicu i jos vas nije sramota da tu glumite pedagoge,vi cobani koji ni sami sebe ne mozete da obuzdate.

Cobani.

нека си ти мени рекао.Сада си сигурно поносан на себе.

Ако си исфрустриран и агресивац не мораш да мрзиш полицију нашу а величаш прозападне полицајце.Управо о њима би могло да се говори.Они у Америци су недодирљиви и са њима нема натезања.

Друго,овде је полиција позвана од стране грађана.под број један-од стране грађана због нарушавања јавног реда и мира!!!
то је закон а ако ти се не свиђа иди пред скупштину па захтевај његову промену.
Дакле на позив грађана полиција је изашла и мора да приђе радњи решавању проблема тј решавање нарушавања јавног реда и мира.
У тој радњи обајснио сам шта значи отпор.дошло је до отпора и чак до самоодбране полицијског службеника.Наша омладина која са 16 година у крви има толики промил алкоџола свакако није "припита" већ потпуно пијана,и агресивна.
Дошло је до отпора службеној радњи од стране лица које је нарушавало јавни ред и мир.уколико му је наложено да се легитимише и удаљи салица места довољно је да је пружио отпор и услови за употребу физичке снаге су ту...

Такав је закон,а ту су и грађани сведоци који су дали своје исказе зашто су позвали орагне реда да интервенишу.Није то све тако како ти покушаваш наивно и невино да пренесеш.

И упоамти ако постоји мржња и нетрпељивост према полицији,због пуно мутних радњи које се дешавају у држави,онда треба да разликујеш ниже кадрове у полицији који раде најпрљавије послове попут ових када се са пијандурама и разним олошима расправљају док риба смрди од главе а не од репа...

Овај нижи кадар ради поо наређењима и закону.А закон и условима око употребе снаге,и отпора сам ти објаснио.

Ma mozes ti pisati do sutra ali ti nedam za pravo da se nekome mora lomiti vilica .Nemam ja sta vas da mrzim niti volim,isfrustriran nisam a nisam ni u americi.Sta ti poredis govnjavu ameriku sa recimo pedantnim nemcima koji ne podizu glas kad intervenisu a kamoli da lome ljude zbog ometanja javnog reda i mira.Koliko ste azurni imam ja licnog iskustva kad su mi kucu orobili niko nije nasao za shodno da intervenise.I sta ti to govori?Da su sami policajci u tim prljavim radnjama.Svuda gde sede policajci npr.u policijskim stanicama gde se registruju automobili toliko su neljubazni i osorni da hteli ne hteli izazivate gnev i bes kod naroda.A naivan si ti ako mislis da ces ovde dobiti poene kad vec nemozes na drugom mestu.Ja pripadam radnom narodu i borim se da prehranim svoja tri deteta,a pri bilo kakvom administrativnom poslu svuda nailazim na prepreke i ponizavanja i nemoj meni da pricas kako ste vi dobri i sve po zakonu radite.Jeste globite i otimate od naroda gde god mozete i nemozete a pri tom nekad nekome slomite malo i vilicu.Sve me ovo podseca na komunjare koje i dan danas sede na kljucnim mestima u ovoj zemlji i svima se smeju u lice i tako hrane svoje nedostatke.Nemozes me ubediti ma sta god mi napisao da vi samo sprovodite zakon i kako ste samo vi dobri a oni sto ih unakazite smrde od glave.

Одакле теби податци где га је ударио?

То ј е било овако.Агресивац,у алкохолисаном стању,пун себе,нарушава јавни ред и мир,потом по доласку полиције а на позив грађана,он пружа отпор настављајући са агресивним понашањем.Е па...
Не може тако.проблем мора да се реши.Долази и до тога да насрће на полицајца који у самоодбрани га удара и овај у таквом стању (1,6 промила алкохола у крви) пада на плочник и задобија повреде вилице.

полиција је требала да се оглуши на поозив грађана или да по доласку дотичног агресивног деликвента,замоли да их не удара?

Није то било без разлога.А у осталом,многи од вас би у истом моменту и много горе пребили дотичног када би их овај толико пијан провоцирао,и нападао.Уосталом није уследио позив грађана без потребе..

to je on izjavio rekao je da ga je policajac uradio pendrekom u glavu i onda sutirao ali nije to vazno vec KAO PRVO kako neko pri padu moze da zadobije PRELOM VILICE NA DVA MESTA KAO DRUGO on se nije ponasao agresivno vec je samo pitao gde je pandur jer ga nije video uopste ali ni govora da je on fizicki nasrnuo na policajca i svaka cast njemu jer da je mene neko udario tako sigurno nebi lezao dole vec bi mu vratio duplom merom. sve su svemu on je samo trebao da dodje tom decaku i da ga privede u stanicu i da pozovu roditelje i sve ostalo po protokolu a ne da sad fizicki napada decaka koji je slabiji od njega stv mislim sramota za policiju

DECA NE ŠLJOKAJU!
Batina je iz raja izašla, doduše ne u toj meri.
Policija po mnogo čemu i ne obavlja svoj posao baš savesno. Eto i kod nas se ovde skupljaju pijani kreteni u školoskom dvorištu, loču, prave buku do 2-3 ujutro a kad pozovem muriju (ako dođu) sve se završi na tome da pandur proviri kroz prozorče, pita:
-momci jel može malo tiše"?
oni kažu:
-može
panduri odu a onda ajd' Jovo nanovo...
Prošle godine mi je puk'o film i pošto posle više poziva oni nisu došli, na kraju sam u sred noći peške otišla u stanicu.Ja sam CELO prizemlje zgrade prošla, nigde nikog nema. Mogla sam da podmetnem bombu.I ladno ih navatala kako sede i gledaju "velikog brata" ili "farmu" (ne sećam se šta je bilo na meniju u to vreme)
Krivo mi što nisam snimala.
Rekla sam im više puta da tamo svaku noć oko 1-2 dolaze kolima - znači PUNOLETNI SU. NIKAD IM NISU TRAŽILI LK-e NA UVID!!!

Ma mozes ti pisati do sutra ali ti nedam za pravo da se nekome mora lomiti vilica .Nemam ja sta vas da mrzim niti volim,isfrustriran nisam a nisam ni u americi.Sta ti poredis govnjavu ameriku sa recimo pedantnim nemcima koji ne podizu glas kad intervenisu a kamoli da lome ljude zbog ometanja javnog reda i mira.Koliko ste azurni imam ja licnog iskustva kad su mi kucu orobili niko nije nasao za shodno da intervenise.I sta ti to govori?Da su sami policajci u tim prljavim radnjama.Svuda gde sede policajci npr.u policijskim stanicama gde se registruju automobili toliko su neljubazni i osorni da hteli ne hteli izazivate gnev i bes kod naroda.A naivan si ti ako mislis da ces ovde dobiti poene kad vec nemozes na drugom mestu.Ja pripadam radnom narodu i borim se da prehranim svoja tri deteta,a pri bilo kakvom administrativnom poslu svuda nailazim na prepreke i ponizavanja i nemoj meni da pricas kako ste vi dobri i sve po zakonu radite.Jeste globite i otimate od naroda gde god mozete i nemozete a pri tom nekad nekome slomite malo i vilicu.Sve me ovo podseca na komunjare koje i dan danas sede na kljucnim mestima u ovoj zemlji i svima se smeju u lice i tako hrane svoje nedostatke.Nemozes me ubediti ma sta god mi napisao da vi samo sprovodite zakon i kako ste samo vi dobri a oni sto ih unakazite smrde od glave.

У Немачкој је све уређеније.Па ни људе и омладину и њихово дивљање и културу не можеш поредити.Наравно да тиме их не сматрам дражима него свој српски род али...Они су уређени и законима и тужилаштвом и брзим пресудама и великим новчаним казнама која би у случају нарушавања реда била тако велика да је добро запамтиш.Док се овде процеси које полиција брзо одради и проследи надлежном тужилаштву и суду због вакума у правосуђу одлажу годинама па и деценијом...
Када се то регулише,и дође до правовремене реакције суда,брзе и јаке,видећеш и код нас позитивних промена.Дотле неможеш да поредиш немачку и нас.
Уосталом Енглези су били највећи хулигани у спорту па су им сад оградице да их дете може прескочити.Али се нико не усуђује јер се одмах добија 5 година затвора.

Закони,и брзо тужилаштво.Па да видиш.

Kako ti mozes da znas dali je majka vaspitavala ili nije svoje dete kako treba?Pa svo zlo koje se izrodilo poslednju deceniju u nasoj nam jadnoj zemlji je poteklo od tih koji pisu te zakone,abnormalne i nenormalne,od tih sto su nam naciju doveli do propasti pa narod uludeo,psihicki oboleo hodaju ko zombici,pricaju sami sa sobom nemogu da sastave kraj sa hlebom od meseca do meseca dok na drugoj strani vama mislim da toga svega ne manjka.Mozda je taj decko odrastao u jednoj takvoj porodici pa je zbog utehe ogrezao u alkohol bezeci od vecih problema koji ga tiste,odakle ti i mi to znamo.U pametnim zemljama postoje ustanove koji se bave takvom problematikom a ovde te izbacuju sutiraju na svakom koraku,ponasaju se kao da nismo jedan narod i ko ima kintu taj zivi ko nema neka crkne.E takav nam je zivot u ovoj Srbiji koju iz dana u dan srozavate sprovodjenjem nakaradnih zakona.

У Немачкој је све уређеније.Па ни људе и омладину и њихово дивљање и културу не можеш поредити.Наравно да тиме их не сматрам дражима него свој српски род али...Они су уређени и законима и тужилаштвом и брзим пресудама и великим новчаним казнама која би у случају нарушавања реда била тако велика да је добро запамтиш.Док се овде процеси које полиција брзо одради и проследи надлежном тужилаштву и суду због вакума у правосуђу одлажу годинама па и деценијом...
Када се то регулише,и дође до правовремене реакције суда,брзе и јаке,видећеш и код нас позитивних промена.Дотле неможеш да поредиш немачку и нас.
Уосталом Енглези су били највећи хулигани у спорту па су им сад оградице да их дете може прескочити.Али се нико не усуђује јер се одмах добија 5 година затвора.

Закони,и брзо тужилаштво.Па да видиш.

Pa sto onda ne osudiste tog momka a ne lomiti mu kosti.

DECA NE ŠLJOKAJU!
Batina je iz raja izašla, doduše ne u toj meri.
Policija po mnogo čemu i ne obavlja svoj posao baš savesno. Eto i kod nas se ovde skupljaju pijani kreteni u školoskom dvorištu, loču, prave buku do 2-3 ujutro a kad pozovem muriju (ako dođu) sve se završi na tome da pandur proviri kroz prozorče, pita:
-momci jel može malo tiše"?
oni kažu:
-može
panduri odu a onda ajd' Jovo nanovo...
Prošle godine mi je puk'o film i pošto posle više poziva oni nisu došli, na kraju sam u sred noći peške otišla u stanicu.Ja sam CELO prizemlje zgrade prošla, nigde nikog nema. Mogla sam da podmetnem bombu.I ladno ih navatala kako sede i gledaju "velikog brata" ili "farmu" (ne sećam se šta je bilo na meniju u to vreme)
Krivo mi što nisam snimala.
Rekla sam im više puta da tamo svaku noć oko 1-2 dolaze kolima - znači PUNOLETNI SU. NIKAD IM NISU TRAŽILI LK-e NA UVID!!!

ja se slazem da treba da se iskoreni huliganstvo i da se ova omladina vec jednom skrasi ali i ja sam spadam u tu omladinu i meni je jako zao kad vidim kako nekog mojih godina tuce policajac bez ikakvog razloga mislim jeste da je on ugrozavao red i mir ali ne treba to da se resava na taj nacin i tim putem on sad nece moci da ide u skolu ni na treninge a zbog cega? samo zbog toga jer policajac ne radi svoj posao kako treba i kako dolikuje stvarno nemam reci za danasnju policiju i sve u svemu za drzavu

Kako ti mozes da znas dali je majka vaspitavala ili nije svoje dete kako treba?Pa svo zlo koje se izrodilo poslednju deceniju u nasoj nam jadnoj zemlji je poteklo od tih koji pisu te zakone,abnormalne i nenormalne,od tih sto su nam naciju doveli do propasti pa narod uludeo,psihicki oboleo hodaju ko zombici,pricaju sami sa sobom nemogu da sastave kraj sa hlebom od meseca do meseca dok na drugoj strani vama mislim da toga svega ne manjka.Mozda je taj decko odrastao u jednoj takvoj porodici pa je zbog utehe ogrezao u alkohol bezeci od vecih problema koji ga tiste,odakle ti i mi to znamo.U pametnim zemljama postoje ustanove koji se bave takvom problematikom a ovde te izbacuju sutiraju na svakom koraku,ponasaju se kao da nismo jedan narod i ko ima kintu taj zivi ko nema neka crkne.E takav nam je zivot u ovoj Srbiji koju iz dana u dan srozavate sprovodjenjem nakaradnih zakona.

Опет кукање на државу и околности?

То више не пије воду.Уосталом ипак се овде ради о мањини у омладини,која је деликвентна,не дао бог да се ради о већини.Има много више здраве омладине,коју су родитељи васпитали да не буду попут Зарета,који са 16 година има у себи 1,6 промила алкохола у крви,и нарушава дивљањем јавни ред и мир...
Пропуст родитеља а кога другог?

Back