Srpska misica Valentina nasmejana pokazala dvoglavog orla?! Ona nas predstavlja?! (Foto)

Ми живимо у држави америчког типа.
све јужноевропске нације овде су заступљене,
и то у количини од које ће ти бити мука када споменем !

Такође све европске религије су присутне.
Моћније државе од нас, пре свега САД и Руска федерација нас уче како се организује такво друштво !

Наши проблеми су наступили кад год смо то пренебрегли !
Ето тако смо овде дошли,
није нам јасно да сваки трећи грађанин Србије није Србин ни православац.

Тренутно имамо јако велике проблеме са тиме да прихватимо да Црногорци немају никакве везе са нама,
и не само да немају него ни не желе да имају,
заправо желе да побегну од нас на други крај космоса !

Ovo su državu pravili Srbi, dakle ne vidim šta je problem da ostali poštuju kuću koju smo mi napravili.

Ovo su državu pravili Srbi, dakle ne vidim šta je problem da ostali poštuju kuću koju smo mi napravili.

Ма нема то ... нова су времена ...
Ако хоћеш да те поштују мораш бити вредан тог поштовања - мерено савременим аршинима.

Турска (некадашња домовина конгломерата нација) је пре 300 година била вредна поштовања и дивљења,
а онда су светски критеријуми промењени
и она је преко ноћи постала "заостала феудална држава"
коју је мотикама напала неписмена раја !
И то са правом !

И срушила је !

Данас Турска зна за штос и поново постаје регионални лидер.
Ако то жели и Србија (а то је изгледа и услов опстанка) мора ићи напред,
само напред и разумети народне потребе.

Није народ ту да разуме државу, већ је држава та која треба да разуме народ !

Ма нема то ... нова су времена ...
Ако хоћеш да те поштују мораш бити вредан тог поштовања - мерено савременим аршинима.

Турска (некадашња домовина конгломерата нација) је пре 300 година била вредна поштовања и дивљења,
а онда су светски критеријуми промењени
и она је преко ноћи постала "заостала феудална држава"
коју је мотикама напала неписмена раја !
И то са правом !

И срушила је !

Данас Турска зна за штос и поново постаје регионални лидер.
Ако то жели и Србија (а то је изгледа и услов опстанка) мора ићи напред,
само напред и разумети народне потребе.

Није народ ту да разуме државу, већ је држава та која треба да разуме народ !

Netačno

Narod mora da razume državu - jer je on i čini , nije država nešto poslato iz Berlina ili Vašingtona .

Не, него разуме њену храброст и опуштеност !
Она зна да је на својој земљи и не боји се да неко може то да јој отме.

Бар не живој ! :mafijas:

Budaletina je navučena da propagira otcepljenje dela teritorije njene države

Грешиш,
будалетине желе да остану у поседу проблема !

Grešiš

Budaletine žele da reše problem u svoju korist i dok ga ne reše to bi trebao biti problem

Prva bih je ja podržala da se to moglo iskoristiti u cilju vraćanja poverenja .. ali na žalost (zaista veliku) nije tako , iskorištila bi jedna strana za svoju propagandu

To je problem - imamo sa druge strane nekoga ko hoće svoju laž da nametne kao istinu i tu je problem svih sukoba na ovim prostorima . Pa i sa šiptarima

Pogledaj fotografiju - naša ovca samo što ne bleji, dok šiptarka i albanka podmuklo gledaju .

Poslednja izmena:
...

Pogledaj fotografiju - naša ovca samo što ne bleji, dok šiptarka i albanka podmuklo gledaju .

Наша девојка није овца и не блеји.
Мени си ти сумњива, да ли си ти наша ?

Ник ти је страни, а изгледа и ставови ...

i umesto , da kad je saciri prvi put pokazao, pricamo kako podrzava srbiju , da je to prosrpski cin

mi se sami svojih simbola odricemo

Неко нас погрешно учи, или вуче за собом ...

Хоћу да кажем, међу нама је много несрба који уживају да нас поведу погрешним путем.
Рођени су овде, неки су харизматични, локалне су вође,
али воде у провалију !!!

Срби, и други родољубиви грађани Србије, укључите мозак и опрез !

Неко нас погрешно учи, или вуче за собом ...

Хоћу да кажем, међу нама је много несрба који уживају да нас поведу погрешним путем.
Рођени су овде, неки су харизматични, локалне су вође,
али воде у провалију !!!

Срби, и други родољубиви грађани Србије, укључите мозак и опрез !
krivim novinare , koji samo trce za senzacionalizmom

vise klikova dobije hejterska vest nego miroljubivija

njima nije bitno sto nas spustaju svojom propagandom a db slabo radi u propagandnom ratu

Наша девојка није овца и не блеји.
Мени си ти сумњива, да ли си ти наша ?

Ник ти је страни, а изгледа и ставови ...
A da li je Natasa Rostova stvarni ili izmisljeni lik u romanu Rat i mir? aaaa..ovaj nik ovde je toliko nasa,koliko samo ova zemlja moze da pozeli...

Ma o čemu ti pričaš, uopšte, i šta pokušavaš da kažeš, da li znaš uopšte ili samo pišeš kako ti šta padne na pamet bez ikakve veze i cilja?
Naravno da znam šta pišem, Zastava i grb albanskog orla su za mene zločinački simboli pod kojima je naš narod na KiM bio ubijan i pod kojima su im bili vađeni organi. Zato nema razlike između ustaške zastave i albanske zastave.

Poslednja izmena:
Na društvenim mrežama pojavile su se šokantne fotografije srpske misice interkontinental Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla.
Za prve dve nije ni čudo - jedna je iz Albanije, a druga Albanka s Kosmeta. Treća je Crnogorka Una Mugoša.

https://www.kurir.rs/zabava/zena/3795965/skandal-srpska-misica-valentina-pokazala-dvoglavog-orla

"Devojka skroz levo, Valentina Petrović. Predstavnica Srbije? Ne, predstavnica bezglavlja", piše u opisu fotografije.
Simbol dvoglavog orla je provokacija Srba idejom tzv. velike Albanije.

Pogledajte prilog 1040780
prelijepe zene

Naravno da je ovo što je ova "misica" uradila za svaku osudu, ali ja isto tako osuđujem sve Srbe koji su ostali da žive na KiM jer na taj način daju legitimitet toaj lažnoj državi. Takođe osuđejem sve Srbi koji trguju sa albancima. Takođe osuđujem sve Srbe koji radu u kosovskoj policiji i nose na uniformi isti taj albanski grb i primaju platu od nepriznate države kosova. Za svaku osudu su Srbi koji primaju bilo kakve pare od te iste neprinate lažne države kosovo. Sve vas podjednako osuđujem kao i ovu "misicu" licemeri jedni!

Back