Ena Popov - Poznata voditeljka pokazala čime raspolaže!

NAULJENA I VRELA Poznata voditeljka pokazala čime raspolaže! (FOTO)​

Voditeljka Ena Popov, koja danas ima 38 godina, i nakon dva porođaja uspešno održava zavidnu figuru, kojom se s razlogom ponosi.

Na društvenim mrežama, gde je izuzetno aktivna, nedavno je objavila seriju atraktivnih fotografija u crnom bikiniju, koje su izazvale pravu lavinu reakcija.

Ena je nauljenog tela pozirala naslonjena na zid, sa osmehom na licu, a komentari o njenom izgledu nisu prestajali da pristižu. Mnogi su se složili u jednom, izgleda sjajno, a neki su čak poručili da "brutalno izgleda u četvrtoj deceniji života".
1058878_popov-ena_iff.jpg

1058879_popov_iff.jpg

1058880_ena-popov_iff.jpg

https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Ена_Попов

https://www.alo.rs/vip/estrada/1083226/skinula-se-ena-popov/vest
Salom

Htedoh da kazem suprotno , vise ne lici na sebe...tu su nove usne, nove grudi , novo dupe nove iznutrice....to mozda i inije.....

U svakom slucaju ja sam evnuh za silikonke, ama bas svaka mi ugasi detektore za zene...

Jesam li pricao da ja pamtim ovako lica , ali da kad odem u klubove, desi mi se upoznam , i kao idemo na neko drugo mesto , i ne mogu da prepoznam sa kojom sam se dogovorio kad izadjem, ja izadjem pre, i cekam ispred dok se pokupe, i izlaze njih 3 iste totalno , ravna kosa, crnke, sve tri imaju nesto braon gore i sad ti prepoznaj...

I gledam ih onako poredjane sve tri, prvo da bih uhvatio kojoj treba da pridjem, drugo razmisljam cak i da se naljuti , brate sta ja ustvari ovde radim,....tj u sekundi prelistam da li je uopste vanserijska, ili se samo zabavljam kao i ona...Cisto da odmah budu cisti svi racuni...

Ja volim kad zena zadrzi onu svoju karakteristicnost, znaci meni je zlocin ako su joj nos i gornja usna karakteristike, npr katarina zita dzouns, da napumpa usne i operise nos.,.

To je opasno za glumicu....
Osim ako je bata zivotinja tip , tj ima ono kad sebe ne glumi nego je uvek ista.,...

Nekad boja kose pomaze da se naglasi taj neki deo izgleda zene koji je dobar za karakteristiku....retko ali nekad stvarno pomaze..

Ja volim kad zena zadrzi onu svoju karakteristicnost, znaci meni je zlocin ako su joj nos i gornja usna karakteristike, npr katarina zita dzouns, da napumpa usne i operise nos.,.

To je opasno za glumicu....
Osim ako je bata zivotinja tip , tj ima ono kad sebe ne glumi nego je uvek ista.,...

Nekad boja kose pomaze da se naglasi taj neki deo izgleda zene koji je dobar za karakteristiku....retko ali nekad stvarno pomaze..
Otkad ti pratis ove musko-zenske relacije ovde po forumu :think: ?

Back