KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.366
Niko te ne tjera da čitašBukvalno niko uopste i ne razume ovaj besmisleni naslov teme.
Za kog je ovo, studente trece godine vojne akademije?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko te ne tjera da čitašBukvalno niko uopste i ne razume ovaj besmisleni naslov teme.
Za kog je ovo, studente trece godine vojne akademije?![]()
francuzi nam ucerase, a sta ce da bude od rafala. kakvi sad meteori? to cemo da nabavimo samiDaso poklanja Meteore
Daso izradom bedževa posvećenih Srbiji indirektno predlaže srpskom RV i PVO kako da ofarba jedan avion koji će biti korišćen za aero-mitinge / Foto: Petar Vojinović, Tango
Podrzavam. U Srbiji godisnje nestaje jedan grad, po pitanju smanjenja populacije, neaseljavaju se primitivni i problematicni emigranti da popunjavaju niskoplacena radna mjesta (ali i povecanja nataliteta po AV-u), a mi se lozimo na neke preskupo placene nato Rafale u privatnom dilu sa jarom Makronom, koji je prst u oku Rusiji oko podrske Ukrajini.Kako ste vi ljudi obolili; narod vam se iseljava, stranci iz zemalja treceg sveta vam se useljavaju u kucu, stranci vas naoruzavaju a vi se palite na netu ko ima bolji upaljac da komsiji zapali kucu.
Ozbiljna dijagnoza.
Beogradski jugoudbaski paraziti ubijaju Srbiju.Podrzavam. U Srbiji godisnje nestaje jedan grad, po pitanju smanjenja populacije, neaseljavaju se primitivni i problematicni emigranti da popunjavaju niskoplacena radna mjesta (ali i povecanja nataliteta po AV-u), a mi se lozimo na neke preskupo placene nato Rafale u privatnom dilu sa jarom Makronom, koji je prst u oku Rusiji oko podrske Ukrajini.
Ipak amerika je svetska super sila i oni vode i rukovode svetNaravno.
Zamisli koliko neko mora biti glup pa da radi posao sa Francuskim kmetovima koji ne smeju prodati nosace helikoptera kome hoce ili podmornice uz vec potpisane ugovore koji se pocepaju i bace u korpu za smece.
Delom sveta.Ipak amerika je svetska super sila i oni vode i rukovode svet
Koji očaj i zavist
I Knin.Koji očaj i zavist
Srbija ima Fk 3, a dolazi i Hq9
A šta ima lijepa nasha? Strele i Igle
![]()
Da stavimo Msta-S na rafala?Ipak amerika je svetska super sila i oni vode i rukovode svet
Pišeš gluposti.Francuski avioni su među najboljima na svijetu.Porediti Francusku sa Kinom je smesno u svakom pogledu.
Kinezi mogu da nastampaju vise aviona nego francuzi automobila.
Od kud tebi info da je njihov avion 3x manje kvalitetan.
Ti francuski glupani ni torbu ne znaju da sasiju, vec se rade u Kini.
Klasicni lopovi i bivsi kolonizatori.
Nikad ne zakažeš, nikad ne razočarašI Knin.
I par hiljada borbenih aviona
Cca 3.312 jurišnika
Budući da ne planiramo napasti Srbiju i proglasiti Zemun povijesnim hrvatski teritorijem, to me zabrinjava otprilike kao i PVO Novog Zelanda.Nikad ne zakažeš, nikad ne razočaraš
Da ćeš se olujom tješiti jasna stvar
Svejedno kaže naš stručnjak Srbija ima najbolju PVO u Europi.
Kako podnosiš to?
![]()
Lijepa njihova je još na pragi.Koji očaj i zavist
Srbija ima Fk 3, a dolazi i Hq9
A šta ima lijepa nasha? Strele i Igle
![]()
Pati patiBudući da ne planiramo napasti Srbiju i proglasiti Zemun povijesnim hrvatski teritorijem, to me zabrinjava otprilike kao i PVO Novog Zelanda.
Najbolja PVO u Evrooi, kažeš?
Ništa Francuzi, Talijani, Švabe, nego baš Srbijanci
![]()
I Praga je za lijepu nashu naučna fantastika, a kamoli nešto novije i boljeLijepa njihova je još na pragi.![]()
Kakav stručljak!Pati pati
Pitaj ga kakav je osjećaj bit Tuđmanov Srbin.I Praga je za lijepu nashu naučna fantastika, a kamoli nešto novije i bolje![]()
Šta sam rekao!!!Kakav stručljak!
Da nije Srbijanac? Misliš da bi Francuski stručljak zaključio isto? Ili hrvatski?
Ahahahaaha, kakav si ti wannabe Srbin i paćenik, strava![]()
nema potrebeDa stavimo Msta-S na rafala?
Amerika vlada svetom, a vecim delom suncevog sistemaDelom sveta.
Narvno da ces kad radis posao da razgovaras sa vlasnikom ili šefom, a ne sa čistačicom ili sobaricom, francuskom.
Bolje vam je danas biti dobar sa Albancima nego sa Francuzima![]()
Šta si rekao?Šta sam rekao!!!
Šta sam rekao!!!
Aaaahahahhahaaa
![]()
I tako skoro 4 godineAmerika vlada svetom, a vecim delom suncevog sistema
Šta si rekao?
Da Srbija ima najbolji PVO u - zipa sad - Evropi!
Pospremila Švabe i Francuze u džepić od 501![]()