Srpska aikido federacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
m0108994d:
Pa zar po ovome nemamo dve organizacije priznate,poput,recimo Francuske ?

Za razliku od Francuske gde u dve organizacije vezba oko 120000 ljudi, kod nas sve komplet da skupis tesko da ces uspeti da nadjes i 1200 vezbaca aikidoa.
Meni bi bilo draze da je drugacije, ali nazalost nije. Onog trenutka kad nasi ljudi shvate da bi trebalo da medjusobno saradjuju umesto da se dele i svadjaju tada ce se stvoriti uslovi za povecanje clanstva.

aleksandrabg:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2990642&postcount=1

Momci, otvorite gore navedenu adresu, da vidite ``naseg`` drugara Alekseja u elementu!
To su sluke sa foruma o ljubavi i sexu!

Eeee ogovaranje izza ledja.... No, no.

Tema nije na LJ&S, nego na svastari. http://forum.krstarica.com/threads/115473&highlight=strane+krste

Kao sto vidite ja ne kuckam samo iza monitora nego se i druzim sa drugim forumasima, (nekoliko od njih su i iz BGda) to je bilo jedno spontano okupljanje kod mene na gajbi, koje je preraslo u zuraju do 5 ujutru! :lol:

E sada Aleksandra mogla bi i ti da stavis neke svoje slike ;)

Posto ti nisi hteo da dodjes i mi smo odustali, a i bilo bi glupo da nas bude vise nego onih koji prate taj nacin rada. Bio je Rade ali niko nije hteo da radi sa njim. Kazu ne zele nikakvu komunikaciju sa nama. Ne znam o cemu se radi. Kod nas je svako dobrodosao na seminar nebitno kojoj organizaciji pripada i podrazumeva se da ce se prema njemu svi odnositi prijateljski.
Ali u svakom slucaju ponasanje pokazano na seminaru najbolje govori o tome sa kim imamo posla.
Takvo ponasanje ide na cast vama.

Dragi moj Alekseju,
ako postavim sliku bice veoma opasno, jer moze da se dogodi da se zaljubis u mene, i onda pozelis da predjes u SAF! A ne znam kako bi se osecao da se posle svega druzis i vidjas sa ljudima koje si na ovom forumu tako slatko provocirao?!

A i slike koje imam mozda i nisu za forum... :)))

POZZ SAF-ovcima

milancebgd:
Posto ti nisi hteo da dodjes i mi smo odustali, a i bilo bi glupo da nas bude vise nego onih koji prate taj nacin rada. Bio je Rade ali niko nije hteo da radi sa njim. Kazu ne zele nikakvu komunikaciju sa nama. Ne znam o cemu se radi. Kod nas je svako dobrodosao na seminar nebitno kojoj organizaciji pripada i podrazumeva se da ce se prema njemu svi odnositi prijateljski.
Ali u svakom slucaju ponasanje pokazano na seminaru najbolje govori o tome sa kim imamo posla.
Takvo ponasanje ide na cast vama.

Eeeh garant bio a niko nije hteo da radi sa njim.....

Rade je bio SAMO zato jer je docuo da se nesto "vazno" desava, inace ne bi ni on dosao.

aleksandrabg:
Dragi moj Alekseju,
ako postavim sliku bice veoma opasno, jer moze da se dogodi da se zaljubis u mene, i onda pozelis da predjes u SAF! A ne znam kako bi se osecao da se posle svega druzis i vidjas sa ljudima koje si na ovom forumu tako slatko provocirao?!

A i slike koje imam mozda i nisu za forum... :)))

POZZ SAF-ovcima

PA kada se nisam zaljubio onda kada smo se vidjali na seminarima necu ni sada. :)

Sta da radim, ako bih presao u SAF zbog tebe valjda bi se mao zalozila za mene da me ne tuku! :P Mislim, valjda bih zasluzio! :lol:

Aleksej_BASO:
Eeeh garant bio a niko nije hteo da radi sa njim.....

Rade je bio SAMO zato jer je docuo da se nesto "vazno" desava, inace ne bi ni on dosao.

Rade je bio u svojstvu predsednika Beogradskog aikido saveza preko koga je organizovan taj seminar.
Koliko ja znam nista se vazno nije desavalo na tom seminaru ni oko njega.
Inace kod nas na obicnom treningu najcesce bude vise ljudi nego sto je bilo na tom seminaru.
Cifra od tridesetak ucesnika najbolje govori o brojnosti i ozbiljnosti grupe koja napada SAF.

milancebgd:
Rade je bio u svojstvu predsednika Beogradskog aikido saveza preko koga je organizovan taj seminar.
Koliko ja znam nista se vazno nije desavalo na tom seminaru ni oko njega.

Nije nego mu je neko dojavio za "nesto" ali ako ne znas onda nema potrebe da pricamoo tome. ;-)

milancebgd:
Inace kod nas na obicnom treningu najcesce bude vise ljudi nego sto je bilo na tom seminaru.

Hu hu sto smo bitni..... :lol: :lol: 8-)

Aleksej_BASO:
Nije nego mu je neko dojavio za "nesto" ali ako ne znas onda nema potrebe da pricamoo tome. ;-)

Hu hu sto smo bitni..... :lol: :lol: 8-)

Cuo sam za neke nebuloze koje su pojedincima tamo padale na pamet. Mada te ideje su toliko glupe i bez osnova da je to neverovatno.
Da li to znaci da imate u svojoj grupici klubova nekoga ko vase dogovore dojavljuje SAF?
Ne mogu da verujem?

Licno, skroz mi je svejedno sto se tice tih nebuloza. Moje diplome koje u buducnosti budem dobio (nadam se) svejedno dolaze iz Japana, bio ja ili ne u bilo kojoj federaciji. A i mimo tih diploma imam sve sto mi treba i bez clanstva nekoj federaciji.

Plus, jos nekoliko klubova koji slicno razmisljaju i meni je OK. Kad napravimo seminar znaci, dodje jos drugih klubova, i vise mi ne treba.

A bolje je ne biti nego biti u bilo kakvoj.

A SAF zelim svako dobro i uspeh.

Hey Aleksej,

``PA kada se nisam zaljubio onda kada smo se vidjali na seminarima necu ni sada.``

malo si se zeznuo, ti nisi imao prilike do sada da me vidis! A najmanje na seminarima, jer ja ne posecujem Mikeleove... znas ja sam jedna od onih kojusu ``skrivali`` :)

``Sta da radim, ako bih presao u SAF zbog tebe valjda bi se mao zalozila z
a mene da me ne tuku! Mislim, valjda bih zasluzio``

Pa ne znam ja da li su momci spremni da te docekaju! Cek da ih pitamo!

Alo momci iz SAFa da li bi bili fini prema Alekseju?

pozz

aleksandrabg:
malo si se zeznuo, ti nisi imao prilike do sada da me vidis! A najmanje na seminarima, jer ja ne posecujem Mikeleove... znas ja sam jedna od onih koju su ``skrivali`` :)

E malo se nisam zeznuo, ako si to Joksa, tj cini mi se da si se tako predstavila, onda te znam. Videli smo se par puta. Tako da nisu te dobro skrili... Bili su to Ikedini seminari.

Samo na seminre sam i mislio, inace.

giska_sa:
Kako ti nije bre jasno???
Bilo vas je tridesetak. Jel to hvala sensei-u sto je dosao???
Nas je bilo preko dvesta kad je Yokota letos bio.

Sta ces...

Mikeleu je kao i svim velikim majstorima bitnije da ima 3 ucenika koji rade nego 300 koji ne rade.

Nemoj me pogresno shvatiti ne kazem nista za vas, nego nesto vredimo kada covek hoce da dodje kod nasa makar nas bilo "samo" 30.

A tih vasih 200... Licno ne verujm u taj broj, izvini, (u kojoj je to sali uopste moguce u BG???) ali ne znaci da nije tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back