Srpska aikido federacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
milancebgd:
Neki seminari koji su najavljivani na sva zvona se nisu ni desili, a neki pre toga su bili sa manje ucesnika nego sto je na gore pomenutom seminaru bilo Yudansha.
Hoces da kazes da to nije tacno. Koja aikido organizacija ima vece clanstvo.
SAF nema klubove koji rade u Makedoniji, ali ima klubove sa kojima saradjuje u Makedoniji. U Grckoj nema mada se ne bi bunili. U Juznoafrickoj republici ima vise clanova nego ceo vas AAS.
Da li su gluposti procenice oni koji procitaju clanak. U svakom slucaju drago mi je da posle mog posta nisi mogao da izdrzis da ne kupis Zurnal. To je vec nesto.
Pozdrav

Pa vi ste ko RADIKALI, imate najveci broj članova?!(poslanika) al vas niko ne ferma* čitaj drugačije, po srpski, znaš već kako, i niti će ikada.
Sudbina vam je takva. Al svako je kriv za sebe i svoju sudbinu!

Dj Ura:
Ma samo opusteno ..., ja bih vrlo rado uzeo za seminar 8 somica jura ( kao slavuj .v. npr. )pa neka me zovu i "licimur" , no problem . Ili da imam u klubu 200-250 clanova ( x 20 jura minus sala = oko 3 somica mesecno ) .​

Dj Uro, pa u tvojemu imenu stoji kod ''j URO'', eto vidiš da smo te provalili, samo na pare misliš, D JURO !
D €!

LOOVAAAA!

SHIPUMIKITU:
Sisice mala krijes se iza nika i pljujes sve po redu. Otvoreno te pozivam da mi izadjes na crtu pa da te otresem kao slinu od patos. Slobodno reci kad i gde. Ako neces onda SHIPUMIKITU

ohohoo, šupak-efendijo, javiš se samo kad ti hormoni prorade, a sva sreća i meni kad se digne ponos ti se javiš, dečkiću što se zoveš SHIPUMIKITU!

PS. Verovatno je svima drago što si ti stao u odbranu svih koje ja pljujem!
Sa pozdravom SHIPUMIKITU!

rasta:
ohohoo, šupak-efendijo, javiš se samo kad ti hormoni prorade, a sva sreća i meni kad se digne ponos ti se javiš, dečkiću što se zoveš SHIPUMIKITU!

PS. Verovatno je svima drago što si ti stao u odbranu svih koje ja pljujem!
Sa pozdravom SHIPUMIKITU!

Pa verovao ili ne ja sam se na ovaj forum prijavio onog trenutka kada si ti poceo da kenjas po svima. Necu se upustati u raspravu ni sa kim sem ako taj neko pretera, a ti si prvi poceo sa vulgarnostima, prozivkama, slicicama itd.

Shipumikitu, što se natežeš sa njim, vidiš da je na forumu sa ciljem da pozatvara sve teme. Već smo videli da je malo "ozebo" što mu davati povoda da još više provocira...
Pozz za sve aikidoke bez obzira na pripadnost organizaciji...

Eto, tvoji postovi govore o tebi i koliko si čovek. Nemaš poštovanja ni prema čemu i ni prema kome. Mislim da su uzrok takvog ponašanja frustracije ko zna kakve prirode koje svoje korene vuku iz detinjstva, praćene nedostatkom roditeljske ljubavi i pažnje pa sad na forumu ajde da budem centru pažnje tako što ću pljuvati po svemu i svakome. Lako je sakriti se iza žabe-avatara i lajati ko kakva kerina. Stavi lepo svoje ime i prezime i sliku u profil korisnika ako imaš tolika mud*a da sve redom prozivaš pa pokaži koliko si kurčevit ili nisi...

Hoces tepih , lamperiju ...
Ima i to kod Gileta , idi na temu :shock:

SALON TEPIHA "ADELINA"

:evil: E, Gile , Gile.Reklamirs ko pravi . Na forumu ???????? :shock:

HAHAHAhahHAahahaHAhAHahhahAhahahahahahahahha!
Gile, legendooooooo!!!!

JBT, Gile, pa ti si stvarno doleteo na tepihu DAJANA, pravo iz INDIJE.
Jesi prva ruka? Ili druga?

AAAaaaaaaaaaaaaaaaHAHhahahhah!
Majstore, imam jedan stari akumulator u garazi, i nekih drugih starudija ka npr. bubanj od ves-masine, stari poni bajs, pošto dodjes da nosis sve to!

giska_sa:
.... Stavi lepo svoje ime i prezime i sliku u profil korisnika ako imaš tolika mud*a da sve redom prozivaš pa pokaži koliko si kurčevit ili nisi...

Gile, pa šta ti znači ovo ''mud*a''?

To je ono, pretpostavljam, što si izgubio igrajući lastiš sa devojčicama ispred zgrade, ili montažne kartonske kućice.

Aleks, držao si se po strani ovih par dana, mudro ćuteći i vagajući, ali na kraju si pogrešio i priklonio se njima, umesto sebi i nama!
Pogrešan izbor!
Još ih i štitiš!
A mislio sam da si naš!
Ti bi u mojoj aikido organizaciji - MAO, sigurno bio potpredsednik, ovako ništa!

@giška_ša
ADELINA - VANILA, ja bih se preselio - ne u drugi grad, već u drugu zemlju!
Čekaj, jel ti se keva zove Adelina?
A onda žena mora da je Vanila!
Ili sestra?
Ma sigurno ste neki rod, JBT!

giska_sa:
Shipumikitu, što se natežeš sa njim, vidiš da je na forumu sa ciljem da pozatvara sve teme. Već smo videli da je malo "ozebo" što mu davati povoda da još više provocira...
Pozz za sve aikidoke bez obzira na pripadnost organizaciji...

Ma ja se uopste ne nerviram zbog ovog "bica"
Ja sam ga otvoreno prozvao pre par dana, on cuti. Vidis da je pick.ca

ETO I DALJE SI PIČKETINA KOJA SE KRIJE IZA ŽABE...
NIŠTA BOLJI I NISI, LJIGAV I NADUVAN.

IZ MENE SAD NE GOVORI AIKIDOKA VEĆ OBIČAN ČOVEK.
VOLEO BIH DA SE NIKADA NE SRETNEMO JER U TOM SLUČAJU NE ODGOVARAM ZA SVOJE POSTUPKE. STRADAJ U POŽARU...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back