- Poruka
- 239.408
Da li je tu sudbina ili ko zna šta, ali u Sremskim Karlovcima se najčešće nađem noću:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je tu sudbina ili ko zna šta, ali u Sremskim Karlovcima se najčešće nađem noću:
Pogledajte prilog 596720
Ja nažalost nikad nisam tamo živeo, a retko i svraćam, mada bih trebao. Ni na Stražilovu nisam bio godinama.
to je ljubica u zadnjoj rečenici i rekla, mada ja mislim da su karlovci uvek bili prestonica pismenosti u srbaZa vreme Miloša Obrenovića Karlovci uopšte nisu bili u Srbiji.
Šta beše levo od drveta, tamo sam pijuckao kafu?
Ček, ček, ima li možda ovo što sam slikao pre ulaska u Karlovce veze s tim?U Karlovcima intezivno teku radovi na brzoj pruzi. Sve to izgleda prilično neuredno, šta je tu je.
Do Dunava će se malo drugačije dolaziti, podzemni pešački prolaz iz centra a za automobile malo dalje.
To je dom penzionera.Šta beše levo od drveta, tamo sam pijuckao kafu?
Dobro, i gde onda?Tako je. Tuda ces ici autom do Dunava.
To je dom penzionera.
Bice put sve do onog hotela na obali. Nekada si mogao, tj mozes i sada da dodjes do hotela na semaforu. Kad sve bude gotovo, kod semafora mogu samo pesaci podzemnim prolazom a automoboli tamo gde si slikao.Dobro, i gde onda?
Ne ispunjavam uslove, a beše mlada konobarica nije ni šesdesetu napunilapa šta bi?
što te nisu zadržali?![]()
To sve zbog pruge?Bice put sve do onog hotela na obali. Nekada si mogao, tj mozes i sada da dodjes do hotela na semaforu. Kad sve bude gotovo, kod semafora mogu samo pesaci podzemnim prolazom a automoboli tamo gde si slikao.
Tu je josAruena, bio sam u Prezidentu, ima li ga još?
Tako je. Svi smo ogorceni, niko nas nista ne pita.To sve zbog pruge?