Srednjoškolci Srbije upisuju se u škole u susednim zemljama

Lose gledate na stvari ....
Stvara se ili treba da se stvara Srbija u kojoj ima mesta za idilu samo za lenje i glupe Srbe.....pa zato treba omoguciti ambicioznim i talentovanim da na vreme napuste srbiju da ne bi bili cicak u cipeli...

Dakle tacno je da je ponuda studiranja i skolovanja van Srbije poveca i svake godine sve veca, ali ona je i spasonosna za mnoge srednjoskolce i fakultetlije i po pitanju zdravlja mentalnog i fizickog i po pitanju buduce egzistencije..

Nece nestati onih koji se nisu snasli , ili im se ne uci vec ce nekako dobiti diplomu posle angazmana u lokalnom odboru neke politicke partije...tj imace isto obrazovanje kao i ti gastosi...ali na pravi Srpski nacin, bez znanja i vrednoce....nego laganica i na mufte i onda se odrzava mentalitet prevare i mentalitet gluposti....a onda je tu i stabilnost koja se dobija negativnom selekcijom i krug je zaokruzen.

Bice uvek mesta za poslusnu decu glupih roditelja i za glupu decu agresivnog pedigrea u Srbiji..
 
A šta,, oni nemaju svoju decu nego moraju da uvoze iz Srbije, Albanije i sl.?
U pitanju je indoktrinacija. Cenim da je Šoroš sponzorisao
Ako si iz Timočke Krajine odeš u opštinu i izjasniš se kao Rumun i sa tim papirom središ detetu besplatno školovanje u Rumuniji. Znam čoveka kome ćerka studira u Krajovi, ne plaća ništa nego još i dobija pomoć od Rumunije jer je navodno ugrožena rumunska manjina.
 

Back
Top