Srednja skola

Sistemom eliminacije- šta imaš od Gimnazije? I to još opšti smer?
Dobro obrazovanje- ne, samo će te "pretovariti"; Gimnazija nije toliko teška koliko je preopširna, što joj opet daje težinu.
Da ne pominjem da od nje ako ne završiš nešto dalje, nemaš ništa.
Ne mogu da se setim ama nijednog razloga "za" Gimnaziju.

Elektrotehnička :ok:
 
Zavrsavam osnovnu skolu ove godine i zanima me sta posle. Gimnazija opsti smer ili Elektrotehnicka Nikola Tesla u Nisu. Konkretno nesto u vezi programiranja. Sta izabrati
Nemoj gimnaziju. To je 4 godina gubljenje vremena i nemaš nikakav zanat u rukama. Dr'ž se ti programerstva i tehnike, ako ti već to leži. Mislim da se nećeš pokajati.
 
  • Podržavam
Reactions: DUH
Eto, ja sam licno izgubio 4 godina u toj gimnaziji. Bio sam u tehnickoj skoli, smer tehnicar drumskog saobracaja, ne znam ni sam zasto nisam odabrao kompjuterski ili neki drugi smer. Nakon prve godine sam presao u gimnaziju i polagao razliku u predmetima, zavrsio je i sta onda ? Hteo istoriju, nisam uspeo pa sam morao visu poslovnu koju sam morao zbog zdravlja da ostavim u trecoj godini.. nikad je zavrsio nisam. Ono sto sam naucio samo iz gimnazije je jedva upotrebljivo u praksi, niti sam mogao da imam perspektivu.

Tako da moj savet je da zaobidjes gimnaziju, makar da ti je i drustvo tamo ako te vec to vezuje, budi pametan i odaberi korisno. Jedini razlog zasto bi neko pametan upisao gimnaziju je ako je stvarno genijalan u matematici ili jeziku, ostalo je jer ne znaju sta ce, gde ce, a znaju s kim ce. Ili ne postoji logicniji nacin da se dodje do one "struke" koja te zanima. A koliko vidim ti imas nacina.
 
"jer ne znaju sta ce, gde ce, a znaju s kim" e dobro si to rekao.
Nego još da dodam, kažeš Tehnička je u Nišu, a gde je Gimnazija i gde si ti- jer sam stekla utisak da ti nisi u Nišu ali i da moraš da stanujes ili putuješ, istrpi, samo nemoj Gimnaziju.
Bre, i ja sam je završila, prirodno matematički smer pa posle ceo život se pitam da li sam bila normalna i šta mi je to trebalo....
 
Zavrsavam osnovnu skolu ove godine i zanima me sta posle. Gimnazija opsti smer ili Elektrotehnicka Nikola Tesla u Nisu. Konkretno nesto u vezi programiranja. Sta izabrati
Gimnazija je za one koji nameravaju da kasnije nastave studiranje. Ako si dobar u onom području koje te zanima, bez problema ćeš da upišeš te studije.
 
U istoj sam dilemi između ETŠ u NS (it smer) i Isidorine gimnazije u NS (p-m smer) i ipak ću ETŠ. Većina predmeta mi se sviđa i mislim da će mi koristiti u životu. Učiću i sam pored programiranje, pa mislim da će mi biti to odlično. Imaću vremena za sve, a opet ću učiti!

Nežno prema sebi, nemoj gimnaziju!
:super:
 

Back
Top