Sredjeno ili onako

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
391.300
Koliko vam je bitna sredjenost stana, kuce( prostora) u kome zivite?

Radije bi otisli na neki put ili kupile sebi skupe cipele ,
nego da kupite deo namestaja ili nesto lepo za stan,
sto bi unelo promenu u prostoru u kome zivite

bitno mi je da mi je stan u skladu sa mojim karakterom.to znaci veseo,prostran i svetao.
radije bih putovala ,nego opremala stan.namestaj mi uopste nije bitan da je fensi,niti detalji,samo mi je vazno da se to kakvo god da je meni i mojim ukucanima svidja

Problem sto kad nesto izmenis i dopunis bude lepo par meseci,onda ti se javlja potreba za drugu kombinaciju..
meni nedostaje ogromna terasa, i deo gde da pijem kaficu da ne bulje u mene od rano ujutru..

Imam utisak da kada se jednom uredi prostor, nema tu nesto mnogo da se dopunjuje itd.

Na pr. nisam nista menjala u svojoj sobi barem 3 godine, i dalje mi je lepa ovakva kakva je....
kada bi jos nesto unela - bilo bi visak.

Sto se tice sredjenosti, zadovoljavam se time da jednom nedeljno sve dovedem u tip-top stanje,
a onda kako bude do sledeceg sredjivanja.

bitan mi je srdjen stan, ali bih radeije otisla na neki put
stonoga nisam, znaci cipelic fan - nemam problem

Ja u stvari i volim Ikein stil, gde moze da se nadje bas povoljan namestaj.....

Ali recimo, trebalo bi mi nesto ovako ~~~~

images

Ovaj frizider/zamrzivac kosta oko 3000e.

Sa tim novcem bi mogla da napravim 6 kratkih putovanja u Evropi,

ili da promenim kompletnu garderobu.

Jasno je sta bi izabrala .... (ako vec ne moze oboje).

ja mastam da imam jedan prazan prostor, ali bukvalno prazan, samo sveze okreceni zidovi u belo i sveze lakiran parket i da skakucem po njemu danima :lol: mozak bi mi se odmorio
mani je muka od namestaja, gusi me i nervira, i unapred se svaki put nerviram kad moram da uzimam neki komad, danima biram po jednu stvar jer mi se nikad nista ne svidja od pocetka do kraja
evo ako neko veruje mesec dana gledam bracne krevete ni jedan mi ne odgovara, il su gadni, il su smesno pravljeni od neke iverice da te bog sacuva ono te baci jednom te kresne i moze odma u djubre :lol:, il je neko glomazno drvo/metal ugusi sobu
dodje mi dusek na pod da stavim majke mi :lol:

Ja u stvari i volim Ikein stil, gde moze da se nadje bas povoljan namestaj.....

Ali recimo, trebalo bi mi nesto ovako ~~~~

images

Ovaj frizider/zamrzivac kosta oko 3000e.

Sa tim novcem bi mogla da napravim 6 kratkih putovanja u Evropi,

ili da promenim kompletnu garderobu.

Jasno je sta bi izabrala .... (ako vec ne moze oboje).

ja provedem dobranih pola sata u tehno radnji gledajuci kad naidjem na takav :zaljubljena:
ali nema sile da kupim, iz istog razloga koji si ti navela
uostalom bitno da hladi hranu kako god da izgleda, nece u grob sa mnom...putovanje je nesto zauvek :D

ja mastam da imam jedan prazan prostor, ali bukvalno prazan, samo sveze okreceni zidovi u belo i sveze lakiran parket i da skakucem po njemu danima :lol: mozak bi mi se odmorio
mani je muka od namestaja, gusi me i nervira, i unapred se svaki put nerviram kad moram da uzimam neki komad, danima biram po jednu stvar jer mi se nikad nista ne svidja od pocetka do kraja
evo ako neko veruje mesec dana gledam bracne krevete ni jedan mi ne odgovara, il su gadni, il su smesno pravljeni od neke iverice da te bog sacuva ono te baci jednom te kresne i moze odma u djubre :lol:, il je neko glomazno drvo/metal ugusi sobu

Dobar, kvalitetan astal u kuhinji isto odradjuje posao. :mrgreen:

pa cekaj,moras da biras,ili hoces da se udajes,ili da se kreses:rtfm:

U principu se vremenom navikneš, ali naravno da uvek težiš da stvari budu bolje, uostalom da to nije tako nebi imali kožnu garnituru, televizor ko pola zida itd... Sve te stvari su nastale kao želja za boljim a hvala Bogu imalo se i imaju se mogućnosti

Dobar, kvalitetan astal u kuhinji isto odradjuje posao. :mrgreen:

rasklima se setro slatka brzo :rida: pardon brate slatki :lol:

treba mi ono ostrvo u kuhinji ali zidano od cigle pa mermerna ploca, ebes mi mater ako je izvodljivo za male pare ima i sama da ga zidam ali mastam da ga imam, iz vise razloga razume se, svi razlozi su umetnicke prirode jasno :zkez:

- - - - - - - - - -

pa cekaj,moras da biras,ili hoces da se udajes,ili da se kreses:rtfm:

ma moracu da se razvodim, najjeftinije
za pet godina jedan krevet je zavrsio karijeru :zcepanje: do kvaliteta je majke mi :prstic:

Da mi je neko pre par godina rekao, da cu se odusevljavati tanjirima, casama, stoljnjacima i ostalim kuhinjskim pomagalima rekla bih mu da je sigurno lud. Pa sta sve postoji, ja predstavu nisam imala. I sve bih zelela. Namestaj bih menjala na par godina, krecila bih i lepila tapete svakih par meseci. Kuhinja bi mi bila malo ljubicasta, pa kad me prodje ta boja, onda zelena, pa bela...Al ne mogu. Stan smi sredili kako smo umeli i mogli, nama i prijateljima koji dolaze u njega je predivan..,da bih menjala stosta -da naravno, ali ne po cenu odricanja od npr putovanja....serpa na serpu mi ne treba, ali mali sitni luksuzi i zadovoljsta za nas dvoje da...hocu dobar hotel kada negde otputujem, hocu da rucam u restoranu, hocu da kupim sebi garderobu u koju se zaljubim....ne moze nova kuhinja i bambus garnitura za terasu i sve to prethodno navedeno...zelim i to ali neki drugi put, nije prioritet.

Back