SRECNA SRPSKA NOVA GODINA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam ustala pre pola sata...komirala sam se :lol:
Trebala sam da idem kod ortakinje na zurku,ali je tamo bio smor,pa smo nas 4 uvatile taxi i zapalile na Konjarnik na neku zurku,u kuci na 3 sprata.Znaci bruuuuka zurka.Ali prosek godina 25 :P Ma bilo nam je ludo.Svako ko bi nam prisao,a ne svidja nam se,mi bismo se polezbejisale :lol: :lol: :lol: Bila sam u kratkoj plavoj suknjici (bez carapica,isla sam na kucnu zurku,ovo nisam predvidela!) i dole cizmice,a 15 minuta smo pesacile da nadjemo taxi!Smrzla sam se ko pi*ka :P Zapalile smo opet kod ortakinje i tamo djuskale i zezale se.Kuci sam dosla u pola 8....
Zivela Srpska Nova godina!Sve mi se vratilo za onako bezveznu pravu Novu :mrgreen:

srecna i bericetna,do naredne godine.e ja sam vala pukla skroz,napunili smo ovde pun frizider svih mogucih ****,i naravno sampanjac i tako sve to,i kao pozvali sve srbe odavde,ima ih oko desetak,i kao mi sad slavimo srpsku na drugom kraju sveta,gde i nismo bas nepozeljni,to je dobro.kad ono svi se porazboljevali,te muka,ted glava,temperatura.......a ja?????????pomislih >>DA NIJE PTICJI GRIP?Vidim ti ja koliko je sati,pokupim svoju skromnu casicu i odem na sprat sa par dvdova,da se izolujem od tih silnih bacila,za svaki slucaj,jos uvek sam mlada,zivot je predamnom.I tako sam vam ja izbegla blagu katastrofu i prezivela ovu srbijansku.Aj uzdravlje,ZIVELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back